Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
O ktorej mozemy spodziewac sie wynikow?
Deseo lubi tę wiadomość
-
Deseo wrote:Dzięki dziewczyny na kciuki i dobre słowa, fluidy i inne życzliwe myśli
Bella- będę dzwonić 17-18. -
Zaczynam przebierac nogami &&
-
Deseo ogromne gratulacje z kciukami za serduszko.
Deseo lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przebieralam nogami, a w tak waznym momencie zostalam wyciagnieta do sklepu bez zasiegu.
Bardzo ladna beta
I w sb tez bede trzymac &&Deseo lubi tę wiadomość
-
Polly- po wiesz, teraz bardziej na chłodno podchodzę do sprawy i szczerze boję się porządnie ucieszyć
Bella- kochana moja :* czekałam tu na Ciebie. Bardzo Ci za wszystko dziękuję, wspierałaś mnie od samego początku. Dziękuję :* a kciukasy- trzymaj nadalPolly_love, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDeseo wrote:Polly- po wiesz, teraz bardziej na chłodno podchodzę do sprawy i szczerze boję się porządnie ucieszyć
Bella- kochana moja :* czekałam tu na Ciebie. Bardzo Ci za wszystko dziękuję, wspierałaś mnie od samego początku. Dziękuję :* a kciukasy- trzymaj nadalDeseo lubi tę wiadomość
-
Deseo gratki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 09:21
Deseo lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,mam taki dylemat.
Nie wiem,jak jest w innych klinikach,ale w mojej nie badają dawczyni komórki na nosicielstwo cytomegalii (na mutację CFTR,czyli mukowiscydozy również). Wiem,że cytomegalia jest powszechna,ale ja nie miałam z nią dotąd kontaktu,IgM,IgG ujemne.
Zapytałam,czy w takim razie nie ma ryzyka,że zarażę się podczas transferu,jeśli dostanę komórkę od dawczyni z wirusem cytomegalli.I podobno żadni dawcy nie są na to badani.Poprosiłam o wykonanie tego badania dodatkowo u dawczyni,tak dla mojego spokoju,ale jest jakiś z tym problem chyba.
Nie wiem co o tym myśleć.
Wiecie może jak jest w Gamecie ?
POF
morfologia 1-5% , słaba chromatyna -
nick nieaktualnyMaxinka wrote:Cześć Dziewczyny,mam taki dylemat.
Nie wiem,jak jest w innych klinikach,ale w mojej nie badają dawczyni komórki na nosicielstwo cytomegalii (na mutację CFTR,czyli mukowiscydozy również). Wiem,że cytomegalia jest powszechna,ale ja nie miałam z nią dotąd kontaktu,IgM,IgG ujemne.
Zapytałam,czy w takim razie nie ma ryzyka,że zarażę się podczas transferu,jeśli dostanę komórkę od dawczyni z wirusem cytomegalli.I podobno żadni dawcy nie są na to badani.Poprosiłam o wykonanie tego badania dodatkowo u dawczyni,tak dla mojego spokoju,ale jest jakiś z tym problem chyba.
Nie wiem co o tym myśleć.
Wiecie może jak jest w Gamecie ?