Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koliberek super a u kogo mialas et?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 20:25
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, my startujemy w Kwietniu, czyli jeszcze kolejny cykl przerwy IP w cyklu poprzedzającym stymulacje każde mi brać od 25 dc do 2dc estrofem, po co? Już estrofem? Przed stymulacją?
Byli Wasi mężowie u androloga w Gamecie? Chcę mojego wysłać na usg, żeby sprawdzić czy nie ma żylaków podwózka nasiennego.
Edit: jak już jestem to proszę, powiedzcie mi jak zwiększyć libido, bo sobie strzelę w łeb za moment.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 09:56
-
Koliberek, z ktorego dpt ta beta, ze taka kosmiczna? gratulacje i &&
Czoko, wczoraj 3 razy tu wchodzilam zeby zapytac co u Ciebie i za kazdym razem cos mi przerywalo i zapominalam
To jest priming estrogenowy, jajca powinny ladniej ruszyc w cyklu ze stymulacja
Swoje libido czy meza? -
Bella93 wrote:Koliberek, z ktorego dpt ta beta, ze taka kosmiczna? gratulacje i &&
Czoko, wczoraj 3 razy tu wchodzilam zeby zapytac co u Ciebie i za kazdym razem cos mi przerywalo i zapominalam
To jest priming estrogenowy, jajca powinny ladniej ruszyc w cyklu ze stymulacja
Swoje libido czy meza?
To mnie wywołałaś myślami
No to widać, że Irek myśli o tym co robi Fajnie!
Moje libido... Jest jakiś dramat... Mój nie ma z tym problemu
Co u Ciebie? Widziałam, że będziesz miała zabieg. Przenosicie zarodki w końcu? -
Lubię_czekoladę wrote:To mnie wywołałaś myślami
No to widać, że Irek myśli o tym co robi Fajnie!
Moje libido... Jest jakiś dramat... Mój nie ma z tym problemu
Co u Ciebie? Widziałam, że będziesz miała zabieg. Przenosicie zarodki w końcu?
Napij sie winka, idz sie wykapac, niech Ci maz masaz zrobi, sama sie rozochoc
Edit: nie wiem, jestem rozbita, ale jak widac czasu mam duuuuzooo do zastsnowieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 10:42
Polly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBellus 10dpt. Dla mnie też kosmiczne. Jak ja zobaczyłam wynik wczoraj to zamarlam,że napewno coś nie tak. Widziałam bety u znajomych po 90,150 czy 230,ale 500...
Mamy w rodzinie co prawda kilka bliźniaków... A ja tydzień temu miałam sen, że trojaczki...Lubię_czekoladę, aniab2205, MarGooo lubią tę wiadomość
-
Koliberek wrote:Bellus 10dpt. Dla mnie też kosmiczne. Jak ja zobaczyłam wynik wczoraj to zamarlam,że napewno coś nie tak. Widziałam bety u znajomych po 90,150 czy 230,ale 500...
Mamy w rodzinie co prawda kilka bliźniaków... A ja tydzień temu miałam sen, że trojaczki...
Edit: no dobra przyhamowalam widzialam bete ponad 1000 w 11/12dpt i to nie byly blizniaki tylko bardzo silny maluch.
Kiedy usg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 10:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella93 wrote:www.porhub.com
Napij sie winka, idz sie wykapac, niech Ci maz masaz zrobi, sama sie rozochoc
Edit: nie wiem, jestem rozbita, ale jak widac czasu mam duuuuzooo do zastsnowienia
Może któregoś dnia wstaniecie rano i już będziecie wiedzieć co robić -
Koliberek wrote:Jutro mamy wizytę i wszystkiego się dowiem co dalej, kiedy pecherzyk kiedy serduszko etc.
-
nick nieaktualnyJa Ci powiem ze na początku estrofemu to zawsze mam jakąś taką...."ochotę"że nie mogę przestać. W sumie estrofem też niebieski:D...może i u ciebie zadziała.
Bellus znam uczucie rozbicia. Całymi dniami płakałam ostatnio,ostatni zarodek,nie ma nic więcej,wszystko od nowa,nie dam rady etc...na nogi postawiło mnie zdanie"wrócisz do gamety na kolejną procedurę,ale po rodzeństwo". Ja zawsze powtarzam wszystko ma swój czas. Liczę że pewnego dnia wstaniesz i Powiesz sobie" to ten czas,mój"i wszystko będzie jasne dla Ciebie chociaż innu będą się patrzeć na Ciebie jak na świrnietaBella93 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Bardziej myślałam nad magiczną tabletką
Może któregoś dnia wstaniecie rano i już będziecie wiedzieć co robić
Znam naturalne sposoby
A jutro, ktory to będzie dpt? -
A to jeszcze tyle czasu do tego estrofemu...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72670e27e34f.jpgBella93 lubi tę wiadomość