Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Koliberek wrote:Wszystko dobrze poszło?
A Ty jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 14:53
-
nick nieaktualnyTo dobrze cieszę się. Czy wiadomo jakie plany dalsze,czy trzeba odczekać kilka cykli aż się organizm "zagoii"? Póki co wszystko dobrze. Śpię,jem i jem;),teraz ładna pogoda to cały czas na łonie natury,trochę skubania w kwiatach etc. Czekam na badania i wyniki imuno.i badania prenatalne,może się dowiemy kto mieszka w nas;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 18:36
Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jaskola12 wrote:Dziewczyny kiedy bedzie coś wiadomo?
-
Koliberek, tak, teraz trzeba czekac
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:Dziewczyny jak to w koncu jest z tymi paznokciami do punkcji? Jak przyjde z pomalowanymi to będzie afera czy ' przymkną na to oko '
-
Polly_love wrote:Ja podczas histeroskopii w Gamecie a później kolejnej i laparoskopii w Medeorze miałam zawsze hybrydy na dłoniach i stopach i nigdy nie było to problemem. Kiedy punkcja?
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:Ja zawsze przy punkcji miałam pomalowane paznokcie ale może teraz są bardziej zaostrzone wymagania. Nie będę zmywać lakieru przecież punkcji mi nie odwołają ;P Punkcja w środę zobaczymy jakie efekty będą..
Pola853 lubi tę wiadomość
-
Pola853 wrote:Ja zawsze przy punkcji miałam pomalowane paznokcie ale może teraz są bardziej zaostrzone wymagania. Nie będę zmywać lakieru przecież punkcji mi nie odwołają ;P Punkcja w środę zobaczymy jakie efekty będą..
Pola853 lubi tę wiadomość
-
Pola853 wrote:Czoko
Jak tam już zaczełaś zastrzyki dobrze pamietam? Kiedy pierwszy podglad? -
Jakie opinie o Banaszczyk? Przerzucili nas, bo IP ma zwolnienie 2 tyg i nie poprowadzi nam procedury.....................
-
nick nieaktualny
-
Musze zmienić szybko lekarza ale nie wiem do kogo iść.. Do MR nie chcę.. Tylko IP wydaje mi się sensowny..
-
nick nieaktualny