Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lubię_czekoladę wrote:Nie może być normalnie.. Przecież to by był jakiś cud jakby się nic nie wysypało..
Wredna kobieta.
Idz do Banach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak to jest jak piąta doba wypada w niedzielę lub święto i powinien się odbyć transfer? Wtedy robią dzień wcześniej czy dzień później?
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, jak to jest jak piąta doba wypada w niedzielę lub święto i powinien się odbyć transfer? Wtedy robią dzień wcześniej czy dzień później?
-
Bella93 wrote:A swiezego nie beda Ci robic w 3dobie? Taki jest chyba standard w Gamecie?
-
Pola853 wrote:Ja już po punkcji teraz czekam na wizytę u lekarza, zobaczymy co i jak.
Czoło i jak zadowolona z wizyty u Banachowej? O której byłaś w Gamecie? Ja miałam dzisiaj na sobie czerwona marynarkę
Daj znać ile macie komórek, kciuki!
Ja mam wizytę dopiero o 16:30 a rano byłam na krwi -
Lubię_czekoladę wrote:Nie będą, mają czekać do 5tej doby. W tamtej procedurze nam wszystkie zarodki padły, więc IP stwierdził, że będziemy czekać aż się lepiej podzielą i jak dotrwają to transferować
-
Bella93 wrote:Rozumiem. W ndz i święta nie robia
Bella, co u Ciebie? -
Lubię_czekoladę wrote:Wiem wiem, że nie robią Ale ciekawi mnie, czy wtedy czekają jeszcze dzień czy transferują dzień wczesniej
Bella, co u Ciebie?
Nic ciekawego. -
nick nieaktualnyPola853 wrote:Dziewczyny komórek 30 ale czuję się fatalnie, estradiol 10 000 , transfer odroczony.
Czoło o 9 też byłam na pierwszym piętrze ale jeszcze przed punkcja musiałysmy się minąćPola853 lubi tę wiadomość