Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pola853 wrote:Niesteety
Dopiero jutro bo będzie to 6 doba...Pola853 lubi tę wiadomość
-
Polly_love wrote:Pola, hodujecie do 6? Ja to zielona jestem w tych sprawach
Czoko jutro z Tobą!!
Embriolog mówił, że będą dzwonić w 6 dobie bo te zarodki co nie stały się jeszcze blastocystami to dają im szansę i czekają do 6 doby. Zadzwonią jutro to wszystkiego się dowiem, chociaż teraz zasypują mnie myśli... Miałam chyba nadzieję, że zadzwonią dzisiaj i coś powiedzą... Zobaczymy...
Bella
Bo Ty teraz do Novum jeździsz, mam takie pytanie Twój lekarz wypowiadał się może na temat metody jąką są zamrażane zarodki w Gamecie i czy rodzaj tego sposobu może mieć wpływ na przyszła implantację? Bo z tego co czytałam to Novum inną metodę zamrażania u siebie stosuje..
Czoko
Kciuki, daj jutro znać co i jakPolly_love lubi tę wiadomość
-
Pola, nie rozmawialismy o mrozeniu, bo my chcielismy przeniesc zarodki/przygotowac sie w Novum a crio zrobic w Gamecie.
Wiekszosc klinik (Novum tez) korzysta z witryfikacji, szybkiego zamrazania.
Z tego co mozna doczytac na stronie Novum, korzystaja tez z powolnego mrozenia, w zaleznosci od decyzji embriologa, ale z tego co wiem, jest to starsza metoda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 09:30
-
Bella93 wrote:Pola, nie rozmawialismy o mrozeniu, bo my chcielismy przeniesc zarodki/przygotowac sie w Novum a crio zrobic w Gamecie.
Wiekszosc klinik (Novum tez) korzysta z witryfikacji, szybkiego zamrazania.
Z tego co mozna doczytac na stronie Novum, korzystaja tez z powolnego mrozenia, w zaleznosci od decyzji embriologa, ale z tego co wiem, jest to starsza metoda.
A powiedz jest różnica w lekach przygotowujących do crio jak teraz masz porównanie z Gametą i Novum? Bo w Gamecie wszystkim dają to samo... -
Pola853 wrote:To w takim razie crio robicie w Gamecie? Bo mi się wydawało, że chcieliście zarodki do Novum przenieś?
A powiedz jest różnica w lekach przygotowujących do crio jak teraz masz porównanie z Gametą i Novum? Bo w Gamecie wszystkim dają to samo...
1. bardzo zle sie czuje w Novum (mialam lzy w oczach jak mialam tam jechać).
2. laparo zrobił mi G., a nie Doniec z Novum, tak jak było w planach
3. chce spróbować w Gamecie po laparo
W Novum cisna na cykl naturalny, sztuczny wyglada podobnie, a mi osobiscie Lewandowski zaproponowal dlugi protokol -
Nozkami przebieram czekajac na wiesci od Was &&
-
Bella93 wrote:Taki byl plan, ale:
1. bardzo zle sie czuje w Novum (mialam lzy w oczach jak mialam tam jechać).
2. laparo zrobił mi G., a nie Doniec z Novum, tak jak było w planach
3. chce spróbować w Gamecie po laparo
W Novum cisna na cykl naturalny, sztuczny wyglada podobnie, a mi osobiscie Lewandowski zaproponowal dlugi protokol
No właśnie atmosfera w klinice też jest ważna... -
nick nieaktualny
-
Pola853 wrote:CZyli chciał żebyś jeszcze raz podeszła do stymulacji, że długi protokół?
No właśnie atmosfera w klinice też jest ważna... -
Dziewuszki mogę dołączyć do Was? W Gamecie leczę się od grudnia, wczoraj miałam transfer jednego zarodka. Przyszłam tutaj, żeby jakoś przetrwać te 10 dni do testu. Leczę się u M.R. miałam długi protokół, 3 jajeczka, 3 zapłodnione ale niezbyt piękne dla embriologa. Podali mi jeden, czekam na telefon co z pozostałymi. Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę Wam samych dobrych wieści. Pozdrawiam!
Bella93, Polly_love lubią tę wiadomość
35 lat
Czynnik męski
O4.2018 ICSI- et pojedynczy, brak mrozaczków
07.2018 ICSI -et pojedynczy, brak mrozaczków -
Cześć Martynka, kciuki!
U nas 6 komórek i transfer odroczony ze względu na płyn w macicy.Polly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lubię_czekoladę wrote:Cześć Martynka, kciuki!
U nas 6 komórek i transfer odroczony ze względu na płyn w macicy. -
nick nieaktualny