Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lubię_czekoladę wrote:Często zdarza się tak, że zarodki zmieniają klasę?
Jak nam lekarz pokazywał klasę zarodków to kilka zarodków w każdej dobie miało inną klasę , że z C zmienił się w B a drugi C w klasę A także myślę że na spokojnie trzeba czekać ale sama widziałaś jak dziewczyny pisały klasa C te daje ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 15:57
Polly_love, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:Czoko
Jak nam lekarz pokazywał klasę zarodków to kilka zarodków w każdej dobie miało inną klasę , że z C zmienił się w B a drugi C w klasę A także myślę że na spokojnie trzeba czekać ale sama widziałaś jak dziewczyny pisały klasa C te daje ciążęLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
No to padłam. Nie miałam pojęcia, że mogą wskoczyć o klasę wyżej. Myślałam, że tylko mogą coraz gorzej i gorzej.. No to zobaczymy. Niech tylko przetrwają do mrożenia.
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:No to padłam. Nie miałam pojęcia, że mogą wskoczyć o klasę wyżej. Myślałam, że tylko mogą coraz gorzej i gorzej.. No to zobaczymy. Niech tylko przetrwają do mrożenia.
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Pola853 wrote:Czoko
Teraz od nowego cyklu podchodzicie do transferu?
Wy też?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 09:13
-
Lubię_czekoladę wrote:Tak
Wy też? -
Pola853 wrote:Niee, musimy odczekać jeden cykl bo za wysoki miałam progesteron. A Ty skoro miałaś płyn w macicy to jaki miałaś poziom progesteronu? Bo ponoc jak jest za wysoki na poczatku cyklu to i tak nie zajdzie się w ciąże i transfer nie ma szans
-
4 zarodki nadal walczą ale 3 spadły o klasę niżej.
2 zarodki są klasy B (rokujące do blastocysty).
2 zarodki są klasy C.Polly_love, Pola853, Koliberek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:4 zarodki nadal walczą ale 3 spadły o klasę niżej.
2 zarodki są klasy B (rokujące do blastocysty).
2 zarodki są klasy C.Koliberek lubi tę wiadomość
-
Polly_love wrote:Czoko-kciuki, kciuki cały czas. A resztę o tych „niedobrych” C już wiesz :*
-
Pola853 wrote:Czoko cały czas walczą - dadzą radę
&&
Ps. fajnie,ze Cię tak informują
Informują.. sama dzisiaj zadzwoniłam Chciałam mieć porównanie z dziś z 3 doby vs 3 doba w poprzedniej procedurze. Wtedy też mieliśmy 4 zarodki ale wszystkie 4 klasy C. Jeden miałam transferowany, który nie dał ciąży a 3 kolejne zarodki przestały się rozwijać w 6 dobie, czyli nie osiągnęły w 5 dobie stadium blastocysty. Teraz z klasą B jesteśmy jakby dzień do przodu, tak sobie liczę, więc może dadzą radę. Ale czemu tak się dzieje i jaki jest powód tego, że zarodki nie osiągają blastocysty to jeszcze nie wiem.. -
Pola853 wrote:Widzę że też braliście dodatkowo IMSI u nas to zaprocentowało wierzę, że u was też tak będzie!!!
Pola853 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:Pamiętam swoje podlamanie,ostatni zarodek klasa C i to przygotowywanie się w myślach do kolejnej procedury...
A tu ta klasa C zaraz 12 tc zaczyna;)))))))
12tc jak to leci............ -
nick nieaktualny