Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola853 wrote:To jak ma Cię to męczyć to może zadzwoń jeszcze raz i dopytaj się...
Ja wiem, że oni sami z siebie mało mówią, trzeba ich zawsze dopytać... -
Lubię_czekoladę wrote:A już nie dzwonię. Odbiera Pani a z nią ciężko się rozmawia.. pan embriolog super tłumaczy a ona prawie nic nie mówi i już dzis dzwoniłam drugi raz zapytać o klasę to już trzeci raz jej oszczędzę podała tylko, ze klasa trzecia i ze jest prawidłowa dla 5tej doby, myśle ze na razie to mi wystarczy. Musze psychicznie odreagować, bo przez to ze wczoraj nikt nie zadzwonił ani nie odebrał przez cały Boży dzień to zrobiło mi to sieczkę z mózgu...
Myślę, że teraz na spokojnie możesz już odetchnąć. Skoro zamrozili w 5 dobie nie musieli czekać do 6 to też o czymś świadczy. Trzeba być dobrej myśli -
Czoko obawiam sie ze zamrozili ja jako 3, bez dalszego oznaczenia, mi tez 2razy tak zamrozili bez calkowitej oceny
-
Pola853 wrote:Z gamety zawsze dzwonią dzień przed wizytą żeby potwierdzić wizytę. Myślę że jakby mieli Ci zmienić wizytę to pewnie byś już coś wiedziała .
Bella93, Pola853 lubią tę wiadomość
III IUI nie udane
I et 😢
II et 😢 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż zaskoczona jestem,bo dziś z gameta rozmawiałam i potwierdzili że wraca w czerwcu.
Po dzisiejszych badaniach prenatalnych mamy zdrowego w pełni bobasa;)) co do płci 100% pewności nie ma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 14:20
Bella93, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalaw87 wrote:No to ciekawe mowiła wyraźnie chyba że okaże się że będzie ktoś inny...
alaw87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalaw87 wrote:Jeżeli rzeczywiście go nie bEddie to naprawdę nie wporzadko robia zobaczymy w środę wizytę mam na 10.00
Dziękuję za pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 17:26
-
Polly_love wrote:Jest w rejestracji kilka nowych twarzy. Myślę, że kuleje między nimi (pracownikami) komunikacja. Ktoś widząc, ze idziesz na pierwszą wizytę zadzwonił by ją potwierdzić, a nie ogarnął, że lekarza nie ma...
-
nick nieaktualny
-
alaw87 wrote:Bardzo dziwne ja umawiałam się jakoś 3.5 tyg temu nie było problemu zreszta zobaczymy w środę tylko żeby z kwitkiem mnie nie odprawili :)A dzwonić nie będę jeżeli potwierdzili dzisiaj wizyte
-
Dzwonilam przed chwila, pani potwierdzila ze dr Połacia nie ma w śr
Koliberek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:Nie chce się ' mądrusiować' ale przecież im w systemie widnieje jak lekarza nie będzie, ma konferencje, l4, urlop itp - tak mi kiedyś tłumaczył mój lekarz. Poza tym wiem, że jak się dzwoni do rejestracji to mówią, że nie ma lekarza a jak dzwonisz prywatnie na tel to jest.. Polly a może po prostu przyjmie pacjentki które ma zapisane a do pełnego wiru pracy wraca w czerwcu?
-
No to należą wam się przeprosiny niepotrzebnie narobił zamętu w sumie nie z mojej winy jestem kurcze pewna do kogo się zapisałam i dzisiaj dostałam potwierdzenie jednak mogłam zadzwonić i się dopytac teraz to się już nie dodzwonie i pewnie jutro też kurcze jeszcze nigdy mi się to nie zdarzyło ciekawe u kogo Bende na wizycie masakraz jakas
Jeszcze raz was przapraszam
III IUI nie udane
I et 😢
II et 😢