Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Koliberek wrote:Nie mam pojecia,bo nikt Nam nic nie powiedział,poinformowali,że są trzy zarodki. Ostatni mieliśmy 6dniowa blastocyste. Leci,nawet nie wiem kiedy...
-
Witam
Mam pytanie 2.05 mam wizytę u I.P z tego co czytałam tutaj to właśnie ma zwolnienie
I tu moje pytanie czy dadzą znać telefonicznie jakby coś czy najlepiej samej mam zadzwonić i się spytać
Polly_love lubi tę wiadomość
III IUI nie udane
I et 😢
II et 😢 -
nick nieaktualnyalaw87 wrote:Witam
Mam pytanie 2.05 mam wizytę u I.P z tego co czytałam tutaj to właśnie ma zwolnienie
I tu moje pytanie czy dadzą znać telefonicznie jakby coś czy najlepiej samej mam zadzwonić i się spytać
Czoko- :*
-
Polly_love wrote:IP wraca za jakiś czas. Jeśli nie jesteś jego stałą pacjentką możesz mieć problem by się do niego teraz umówić... będzie przyjmował do 5 pacjentek dziennie, tylko tych stałych. Może inaczej będzie to wyglądało w Medeorze gdzie tez pracuje. Ale tam wraca za 2mce dopiero. Próbuj, jeśli Ci zależy może uda się do niego umówić na nieco późniejszy termin.
Czoko- :*
Dziękuję za odpowiedzIII IUI nie udane
I et 😢
II et 😢 -
alaw87 wrote:Witam
I tu moje pytanie czy dadzą znać telefonicznie jakby coś czy najlepiej samej mam zadzwonić i się spytaćalaw87 lubi tę wiadomość
-
Pola853 wrote:Z gamety zawsze dzwonią dzień przed wizytą żeby potwierdzić wizytę. Myślę że jakby mieli Ci zmienić wizytę to pewnie byś już coś wiedziała .
-
Pola853 wrote:Hehe ;P
Dzwonia przed pierwszą wizytą w klinice jak się wcześniej u nich nie bylo. -
Nie zadzwonili i nie odbierają, wiec nikogo już tam nie ma. Czyli nie zamrozili, bo nie było blastocyst.
-
Pola853 wrote:Czoko
Nie pisz głupot!
Oni tam są! Mają dyżury cały dzień w niedzielę spróbuj później
Aaaaaaaaa Kill me. -
Zadzwoniłam tam dzisiaj, zamrozili wczoraj jednak blastocyste, klasy 3. Reszta przestała się rozwijać.. jest jedna!!! Z 8 zarodków do tej pory jest jedna, cieszę się ale trochę to przerażajace..
Pola853, Koliberek, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Zadzwoniłam tam dzisiaj, zamrozili wczoraj jednak blastocyste, klasy 3. Reszta przestała się rozwijać.. jest jedna!!! Z 8 zarodków do tej pory jest jedna, cieszę się ale trochę to przerażajace..
To teraz tylko zostaje przygotować się do transferu! -
Pola853 wrote:Super! Został najmocniejszy!
To teraz tylko zostaje przygotować się do transferu!
Pola, mi się wydaje ze Ty podawałas jakaś inna klasyfikacje zarodków? -
Lubię_czekoladę wrote:Tak tak od 2dc zaczynam estrofem
Pola, mi się wydaje ze Ty podawałas jakaś inna klasyfikacje zarodków?
Bo ja mam takiej klasy: 4 AA,4 BB, 4C
Podają cyfre i literkę -
Pola853 wrote:No a jak Ci powiedział embriolog, że jaką dokładnie blastocyste zamrozili?
Bo ja mam takiej klasy: 4 AA,4 BB, 4C
Podają cyfre i literkę