Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Pozwolili całą zgraję zapłodnić? Wow!!
Polly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bella93 wrote:Przeciągaja stymulacje
Nic ciekawego.
Kiedy jakieś podejście?
Byliśmy wczoraj u Banach i uwaga... Weekend decyduje o tym jaki zarodek podadzą. Nie przeciągnie stymulacji, bo woli mieć ładne jajka i jeśli będzie punkcja we wtorek to transferują 3 dniowy, jak w środę do czekamy do 5tej doby..Bella93, Pola853 lubią tę wiadomość
-
Pola853 wrote:Nie mrozimy,wszystkie zapladniamy To nasza ostatnia procedura także wzięliśmy różne dodatki i chcemy to na maksa wykorzystać
Pola853 lubi tę wiadomość
-
Jakos w wakacje
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Pola853 wrote:Czoko
A zapladniane też te zamrożone oocyty? -
Punkcja we wtorek i jak nie będzie hiperki to transfer w piątek
Polly_love, alaw87, aniab2205, Koliberek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Pola a jak u Ciebie? Wiesz już cokolwiek?
Polly a Ty jak się czujesz? Czujesz już ruchy maluszka?Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:Tak dzwonili do mnie , jak narazie wszystkie się zapłodniły i rozwijają się prawidłowo ale zobaczymy ile uda się zamrozić.
Polly a Ty jak się czujesz? Czujesz już ruchy maluszka?
Dzięki, ja czuję się bardzo dobrze. Od początku ciąży nie mam żadnych uciążliwych dolegliwości (zero wymiotów, złego samopoczucia, zachcianek) Gdyby nie stres jaki mi towarzyszył w pierwszym trymestrze byłoby idealnie. Obecnie leci 17 tc, nie czuję jeszcze małej, ale myślę, że niebawem. Rosnę powoli, cieszę się każdym dniem czekam na Twoją ciążę. Czekam aż tych ciąż na tym forum będzie więcej i będę mogła stąd zniknąć kiedyś ze świadomością, że każdej się udało. Nie przestaję w to wierzyć.sylvuś lubi tę wiadomość
-
Polly_love wrote:Ale będziesz mieć ich dużo powodzenia, myśle o Tobie codziennie.
Dzięki, ja czuję się bardzo dobrze. Od początku ciąży nie mam żadnych uciążliwych dolegliwości (zero wymiotów, złego samopoczucia, zachcianek) Gdyby nie stres jaki mi towarzyszył w pierwszym trymestrze byłoby idealnie. Obecnie leci 17 tc, nie czuję jeszcze małej, ale myślę, że niebawem. Rosnę powoli, cieszę się każdym dniem czekam na Twoją ciążę. Czekam aż tych ciąż na tym forum będzie więcej i będę mogła stąd zniknąć kiedyś ze świadomością, że każdej się udało. Nie przestaję w to wierzyć.
Polly Ty jestes taką dobrą duszą tego czatu ale pewnie przyjdzie taki czas że rzadziej będziesz tu zaglądać.
Oj ciesz się każdym dniem bo to piękny czas a kilogramami nadprogramowymi się nie przejmuj, szybko zrzuciszPolly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:Nie myślę ile ich będzie, może być jeden tylko żeby dał ciążę. Staram się nic nie obstawiać, bo każda moja procedura jest inna i inne nowe niespodzianki niosła za sobą.
Polly Ty jestes taką dobrą duszą tego czatu ale pewnie przyjdzie taki czas że rzadziej będziesz tu zaglądać.
Oj ciesz się każdym dniem bo to piękny czas a kilogramami nadprogramowymi się nie przejmuj, szybko zrzucisz
Ja tu jestem z sentymentu. Nie dołączyłam do żadnego innego forum, jestem tylko tutaj. Śledzę Wasze losy i kibicuję ze swojego miejsca. Czekam na Wasze ciąże bardzo. Co do rośnięcia miałam na myśli rosnący brzuszek na początku ciąży schudłam 5kg, później nadrobiłam tylko 3. Mam więc jeszcze trochę zapasuPola853 lubi tę wiadomość
-
Pola, dzisiaj beda dzwonic? &&
-
Lubię_czekoladę wrote:Mam Menopur 1200 jak któraś chętna to na priv
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość