Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
jaskola12 wrote:jestem przerażona
mam nadzieje że wszystko pójdzie dobrze. -
jaskola12 wrote:Hej:) Troche dobrze, troche zle. Pobrano 20, ale dobrych jest tylko 4... więc troche słabo.
Jak sie czujesz? -
jaskola12 wrote:Hej:) Troche dobrze, troche zle. Pobrano 20, ale dobrych jest tylko 4... więc troche słabo.
A jak Twoje samopoczucie? Jakie wrażenia po punkcji? Chyba nie było tak źle? -
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Pola853, a Ty kiedy masz punkcję??
Polly nie mogę się napatrzeć na twój suwaczek )Polly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż się na niego lampię jak głupia czekam na Twój i kilka innych &&&&&
Przypał z badaniami. Jest też trochę zmian w rejestracji. Ciężko się dodzwonić. Gubią trochę ostrość w GamecieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 10:07
Pola853, sylvuś lubią tę wiadomość
-
W rejestracji są nowe dziewczyny które się jeszcze uczą i dużo rzeczy nie wiedzą i co chwila chodzą na tył się dopytywać i wszystko się przedłuża.
W gamecie coraz więcej par na wizyty przychodzi z dziećmi to mnie nastawia pozytywnie może ta wiosna będzie dla nas owocna;)aniab2205 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:W rejestracji są nowe dziewczyny które się jeszcze uczą i dużo rzeczy nie wiedzą i co chwila chodzą na tył się dopytywać i wszystko się przedłuża.
W gamecie coraz więcej par na wizyty przychodzi z dziećmi to mnie nastawia pozytywnie może ta wiosna będzie dla nas owocna;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:Jaskółka powodzenia;))) oby wszystkie się "zapyliły".
Bellus,kiedy termin operacji?
Czoko mowilam,że zleci ten czas czekania;)))
Polly suwak i stopka -
nick nieaktualny