Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
&&jaskola12 wrote:jestem przerażona

mam nadzieje że wszystko pójdzie dobrze. -
Trzymam && zeby wszystkie zostaly.jaskola12 wrote:Hej:) Troche dobrze, troche zle. Pobrano 20, ale dobrych jest tylko 4... więc troche słabo.
Jak sie czujesz? -
To zaciskamy kciuki żeby wszystkie się zapłodniły i powstały piękne zarodki;)jaskola12 wrote:Hej:) Troche dobrze, troche zle. Pobrano 20, ale dobrych jest tylko 4... więc troche słabo.
A jak Twoje samopoczucie? Jakie wrażenia po punkcji? Chyba nie było tak źle? -
nick nieaktualny
-
Jeszcze nie wiem idę teraz długim protokołem to wszystko wygląda trochę inaczej. Wiecie co szkoda że już nie robią badan na miejscu tylko wysyłają dalej. Ja musiałam dzisiaj specjalnie na czczo przyjechać a teraz muszę czekać na wizytę która mam w południe. Strata czasu.Polly_love wrote:Pola853, a Ty kiedy masz punkcję??
Polly nie mogę się napatrzeć na twój suwaczek
)
Polly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż się na niego lampię jak głupia
czekam na Twój i kilka innych
&&&&&
Przypał z badaniami. Jest też trochę zmian w rejestracji. Ciężko się dodzwonić. Gubią trochę ostrość w Gamecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 10:07
Pola853, sylvuś lubią tę wiadomość
-
W rejestracji są nowe dziewczyny które się jeszcze uczą i dużo rzeczy nie wiedzą i co chwila chodzą na tył się dopytywać i wszystko się przedłuża.
W gamecie coraz więcej par na wizyty przychodzi z dziećmi to mnie nastawia pozytywnie może ta wiosna będzie dla nas owocna;)
aniab2205 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW poniedziałek jak byłam na usg tez były dwie pary z dziećmi. Jedno i drugie z mega potwornym kaszlem... a obok młoda matka z niemowlęciem w wózku... masakraPola853 wrote:W rejestracji są nowe dziewczyny które się jeszcze uczą i dużo rzeczy nie wiedzą i co chwila chodzą na tył się dopytywać i wszystko się przedłuża.
W gamecie coraz więcej par na wizyty przychodzi z dziećmi to mnie nastawia pozytywnie może ta wiosna będzie dla nas owocna;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juz poKoliberek wrote:Jaskółka powodzenia;))) oby wszystkie się "zapyliły".
Bellus,kiedy termin operacji?
Czoko mowilam,że zleci ten czas czekania;)))
Polly suwak i stopka -
nick nieaktualny