Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Polly_love wrote:Na et wchodzisz w swoim ubraniu od góry, w spódnicy jednorazowej i kapciach, które czekają na Ciebie w toalecie w przebieralni. Pęcherz wypełniony zalecony jest gdy macica jest w tyłozgięciu, po et wstajesz i wychodzisz. Nie leżysz ale możesz jeśli masz takie życzenie. Całość trwa kilka chwil.
Ile kosztowało Cię przeniesienie oocytów?
Jezu, to totalnie inaczej niż w Salve...
Przeniesienie kosztowało jakieś 400zł, chyba niecałe, bo płaciłam tylko za transport.Kinga
* 01.10.2018 - IVF - nieudane
* 31.03.2018 - IVF - nieudane
* 26.01.2018 - IVF - nieudane
* wdrożone leczenie: Equoral, Azatiopryna, Encorton, Intralipid
* Wykryty problem immunologiczny: podwyższone NK i p/przeciwjądrowe
* 2 nieudane IVF
* 3 nieudane inseminacje -
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Wiem, że w Salve podczas et dostaje się słuchawki z relaksacyjną muzyką, w po et leży się pod kocem. I nie ma wstawiania do wc tylko basen
A u jakiego lekarza leczykas się w Salve a u kogo teraz w Gamecie? I dlaczego się przeniosłaś?
No o słuchawkach z muzyką relaksacyjną to mi nic kochana nie wiadomo raczej czekało na Ciebie 2h leżenia obok chyba zaplecza apteki, więc raczej relaksacyjnie nie było a owszem był ciepły i miły koc oraz całkowity zakaz wstawania, więc basen siostro.
W Salve leczyłam się w Kokoszko, do Gamety przeszłam do Połacia. Nie chce publicznie pisać powodów, bo raczej były to moje osobiste odczucia, więc jak chcesz to mogę Ci napisać w pryw wiadomości.
A chcesz się przenieść?Kinga
* 2 nieudane IVF
K' wrote:No o słuchawkach z muzyką relaksacyjną to mi nic kochana nie wiadomo raczej czekało na Ciebie 2h leżenia obok chyba zaplecza apteki, więc raczej relaksacyjnie nie było a owszem był ciepły i miły koc oraz całkowity zakaz wstawania, więc basen siostro.
W Salve leczyłam się w Kokoszko, do Gamety przeszłam do Połacia. Nie chce publicznie pisać powodów, bo raczej były to moje osobiste odczucia, więc jak chcesz to mogę Ci napisać w pryw wiadomości.
A chcesz się przenieść?Polly_love, K', Koliberek lubią tę wiadomość
M&M -
Martoszka wrote:Koleżanka Polly mogłaby tylko w tym momencie ciążę (córeczkę) przenosić o kilka dni
aaaa!! Gapa ja! nie spojrzałam na ten piękny wykres z resztą u Was obu! Dziewczyny zatem przyjmijcie proszę moje ukłony i gratulacjeMartoszka lubi tę wiadomość
Kinga
* 2 nieudane IVF
nick nieaktualnyK' wrote:No o słuchawkach z muzyką relaksacyjną to mi nic kochana nie wiadomo raczej czekało na Ciebie 2h leżenia obok chyba zaplecza apteki, więc raczej relaksacyjnie nie było a owszem był ciepły i miły koc oraz całkowity zakaz wstawania, więc basen siostro.
A chcesz się przenieść?
Martoszka, Ty mi żadnego przenoszenia na życz ja już jestem na dzień cc gotowa i Róża teżWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 00:02
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Polly_love wrote:Pytałam z ciekawości też zaczynałamm w Salve u dr Sobkiewicza. Zostałam przez niego zdiagnozowana, trafnie zresztą, ale był chamski i cyniczny więc wiedziałam, że nic z nim nie wywalczę. Wówczas postanowiłam skonsultowac się z lekarzami z Novum i trafiłam do Gamety, do dr Połacia właśnie. Na dniach robi mi cc Tobie życzę powodzenia i sukcesu
Martoszka, Ty mi żadnego przenoszenia na życz ja już jestem na dzień cc gotowa i Róża też
AA To ja trzymam kciuki za Was dziewczyny!
No właśnie nie chciałam tego pisać tak otwarcie, ale Kokoszko z którą bardzo się zżyłam "oddała" mnie w ręce ginekologów, bo ona jest endokrynologiem i nie miała już pomysłu jak mi pomóc. Niestety do nikogo innego iść nie chciałam, a wizja, że jeszcze kiedykolwiek podczas transferu miałabym trafić na Sobkiewicza była gwoździem do trumny tej imprezy.
Dlatego jestem w Gamecie i na razie jeszcze uczę się tutaj nowych procedur
W poniedziałek zaczynam od intralipidu i przed 13 transfer.Kinga
* 2 nieudane IVF
nick nieaktualnyK' wrote:AA To ja trzymam kciuki za Was dziewczyny!
No właśnie nie chciałam tego pisać tak otwarcie, ale Kokoszko z którą bardzo się zżyłam "oddała" mnie w ręce ginekologów, bo ona jest endokrynologiem i nie miała już pomysłu jak mi pomóc. Niestety do nikogo innego iść nie chciałam, a wizja, że jeszcze kiedykolwiek podczas transferu miałabym trafić na Sobkiewicza była gwoździem do trumny tej imprezy.
Dlatego jestem w Gamecie i na razie jeszcze uczę się tutaj nowych procedur
W poniedziałek zaczynam od intralipidu i przed 13 transfer.Koliberek, K' lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Pytałam z ciekawości też zaczynałamm w Salve u dr Sobkiewicza. Zostałam przez niego zdiagnozowana, trafnie zresztą, ale był chamski i cyniczny więc wiedziałam, że nic z nim nie wywalczę. Wówczas postanowiłam skonsultowac się z lekarzami z Novum i trafiłam do Gamety, do dr Połacia właśnie. Na dniach robi mi cc Tobie życzę powodzenia i sukcesu
Martoszka, Ty mi żadnego przenoszenia na życz ja już jestem na dzień cc gotowa i Róża teżKoliberek, Lubię_czekoladę, Polly_love lubią tę wiadomość
M&M -
Polly na kiedy ten wielki dzien wyznaczony?endometrioza III stopień
2008 laparotomia + 6 miesięcy Zoladex
05.11.2008 pozytywny test
09.07.2009 - urodził się upragniony synek
2014 niespodzianka niestety ciąża zakończona poronieniem w 13 tc
Maj 2018 ICSI brak mrozaczkow
Wrzesień 2018 II ICSI transfer 2 z. 4AB 4BB
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
K' &&
K' lubi tę wiadomość
-
Martoszka wrote:Przecież teraz to już przenoszenie jest niemożliwe Ty to jesteś tak gotowa, że ja się chyba bardziej denerwuję już od Ciebie
Dokładnie CzekamyPolly_love, Pola853 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam menopur jeszcze ważny bo rozrobiony 22 września. Nie chce za to pieniędzy tylko oddam jak ktoś potrzebuje. I jeszcze gonal w penie zostało 50 jednostek
-
nick nieaktualny
-
Martoszka wrote:Zależy co to za badania z tej krwi
Anty-HBc
Anty HCV -Ab
Anty-HIV
CMV IgG
CMV IgM
Grupa krwi
HBS antygen
Rubella IgG