Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Martoszka wrote:Ewka może wstaw nam zdjęcie tych norm to coś wymyślimy
Nie mam pojęcia jak go wstawic. Lekarz powiedział że wynik ok <10 pg/ml, tylko czemu pomimo niskiego estradiolu rosnie pecherzyk..?
endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Martoszka wrote:Może to torbiel? Kiedy kolejna wizyta?
Oby nie, powiedziała że pecherzyk. W środę po świętach, mam nadzieję, że pecherzyk pęknie bo jak nie to punkcja.endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Ewka1700 wrote:Jeśli się okaże, że to torbiel, to do stymulacji nie dojdzie?
Nie dziękuję😊Ewka1700 lubi tę wiadomość
-
podczytuje wrote:Dziewczyny zamierzam wybrać się do Wilczyńskiego na wizytę dzwoniłam do Gamety koszt 280 zł a czy ktoś wie ile kosztuje w Vita Med wizyta? I gdzie lepiej udać się? Czy w Gamecie robi USG?
W Vita med za 1 wizytę wziął 500 zł, kolejne 250, 300 rożnie ale to było 2 lata temu, nie wiem.jak teraz.endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
podczytuje wrote:To cena za samą konsultacje czy pobierał jakieś badania, wymazy?
Sama konsultacja, tam nie miał usg, chyba że teraz coś się zmieniło.
Lepiej iść do gamety tam.chociaz mają sprzęt.endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Ewka1700 wrote:W Vita med za 1 wizytę wziął 500 zł, kolejne 250, 300 rożnie ale to było 2 lata temu, nie wiem.jak teraz.
Ja za kazda wizytę w vitamed płaciłam 250zł, prof. nie robi usg pacjentkom z wizyt immunologicznych. -
Bella93 wrote:W vitamed jest sprzet do usg, za drzwiami.
Ja za kazda wizytę w vitamed płaciłam 250zł, prof. nie robi usg pacjentkom z wizyt immunologicznych.
Serio? Ja byłam u niego z endometrioza, dziwne w takim.razie że nigdy mi tego usg nie zrobil:/endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Ewka1700 wrote:Serio? Ja byłam u niego z endometrioza, dziwne w takim.razie że nigdy mi tego usg nie zrobil:/
-
Bella93 wrote:Powiem Ci więcej, byłam na wizycie ginekologicznej u Maliny - chciałam żeby usunął mi jajowody. Przejrzał wszystkie badania immunologoczne, zlecił kolejne i szczepienia a później dał mi skierowanie do szpitala i usg nie zrobił
No to fajnych mamy lekarzy, nie ma co, ważne żeby kasa się zgadzala:/
u wilka byłam przed i po laparo, więc też by wypadało żeby zobaczył co się dzieje, ale ślepo zawierzyl wynikom od innego gina.endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
nick nieaktualny
-
Dołączam do życzeń. Radosnych świąt dla Was i Waszych rodzin :*
Koliberek, Fantasmagoria lubią tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Czy któras z was dziewczyny miała zamrażane komórki jajowe i po rozmrożeniu były one zapładniane ?
Jak to się ma do jakości komórki jeśli jest zamrażana, rozmrażana i zapładniana .
Z tego co wyczytałam to , komórki jajowe dużo gorzej znoszą zmianę temperatur niż nasienie lub zarodki . -
Mazwopka wrote:Czy któras z was dziewczyny miała zamrażane komórki jajowe i po rozmrożeniu były one zapładniane ?
Jak to się ma do jakości komórki jeśli jest zamrażana, rozmrażana i zapładniana .
Z tego co wyczytałam to , komórki jajowe dużo gorzej znoszą zmianę temperatur niż nasienie lub zarodki .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 17:29
aniab2205 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam zamrozone 6 komórek. Rozmrozenie przetrwały tylko 2 komórki. Z czego podano mi zarodek w 3 dobie, a kolejny nie przetrwał do stadium blastocysty. Z 3dniowego zarodka będziemy mieć synka 😁 więc to była ostatnia szansa, ale jaka owocna 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 20:24
aniab2205 lubi tę wiadomość
Starania od 2014r.
29 lat
Słabsze nasienie męża
2016r. - 2 IUI - brak ciąży
06.2018r. - IMSI - 2 zarodki
07.2018r. - criotransfer 1 zarodka - ciąża biochemiczna
08.2018r. - criotransfer 2go zarodka -
10.2018 - 2 IMSI, brak ❄️, transfer 3dniowego zarodka - 12dpt beta 715!