Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Mazwopka wrote:Czy któras z was dziewczyny miała zamrażane komórki jajowe i po rozmrożeniu były one zapładniane ?
Jak to się ma do jakości komórki jeśli jest zamrażana, rozmrażana i zapładniana .
Z tego co wyczytałam to , komórki jajowe dużo gorzej znoszą zmianę temperatur niż nasienie lub zarodki . -
Mną się nie bardzo można sugerować, bo i na świeżych mieliśmy słabe efekty. W sumie z 23 zapłodnionych komórek tylko 3 dały blastocystę i z tego jedna ciąża. No ale za to efekt wspaniały
Ja nie żałuję próby na mrożonych oocytach. Czasem takie się właśnie udają, więc warto było spróbować.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
aniab2205 wrote:Mną się nie bardzo można sugerować, bo i na świeżych mieliśmy słabe efekty. W sumie z 23 zapłodnionych komórek tylko 3 dały blastocystę i z tego jedna ciąża. No ale za to efekt wspaniały
Ja nie żałuję próby na mrożonych oocytach. Czasem takie się właśnie udają, więc warto było spróbować.Też uważam, ze jak są komórki to trzeba próbować..
Bella93, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
Bella, powodzenia w sobotę
Niech to będzie magiczny dla Was dzień
Bella93, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny możecie mi coś więcej powiedzieć na temat tej kliniki? Jesteście zadowolone, polecacie? Czy klinika pracuje w weekendy, święta? Czy jest bezpośredni kontakt z lekarzem oprócz wizyt? I jeszcze chciałam zapytać o ceny, np punkcji, transferu, mrożenia zarodków.
-
Lubię_czekoladę wrote:Bella, powodzenia w sobotę
Niech to będzie magiczny dla Was dzień
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Martoszka wrote:Wszystko zależy jakiego lekarza wybierzesz. Ogólnie polecić mogę. Sama zostałam i prowadziłam ciążę tam i teraz inni też tam jeżdżą z mojego polecenia.
Cennik znajduje się na stronie kliniki.
Martoszka u każdego lekarza z kliniki można prowadzić ciąże ?
endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
nick nieaktualny
-
Martoszka wrote:Ja wybierałam z tych, którzy pracują jeszcze w szpitalach.
No właśnie bo w samej gamecie ciazy nie prowadza?
Którzy lekarze pracuja w szpitalach ?endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Przepraszam! Nie było kiedy. Nie mówiąc o tym, że nie miałam żadnego zdjęcia (to jest od jednego z gości):
Dziękuję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 22:04
Martoszka, sylvuś, Lubię_czekoladę, didik34, Ewee, Joannaaaa, lilaloo, h_anulka, Fantasmagoria lubią tę wiadomość
-
Dziękuję :*