Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Mazwopka wrote:Czy któras z was dziewczyny miała zamrażane komórki jajowe i po rozmrożeniu były one zapładniane ?
Jak to się ma do jakości komórki jeśli jest zamrażana, rozmrażana i zapładniana .
Z tego co wyczytałam to , komórki jajowe dużo gorzej znoszą zmianę temperatur niż nasienie lub zarodki . -
Mną się nie bardzo można sugerować, bo i na świeżych mieliśmy słabe efekty. W sumie z 23 zapłodnionych komórek tylko 3 dały blastocystę i z tego jedna ciąża. No ale za to efekt wspaniały
Ja nie żałuję próby na mrożonych oocytach. Czasem takie się właśnie udają, więc warto było spróbować.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
aniab2205 wrote:Mną się nie bardzo można sugerować, bo i na świeżych mieliśmy słabe efekty. W sumie z 23 zapłodnionych komórek tylko 3 dały blastocystę i z tego jedna ciąża. No ale za to efekt wspaniały
Ja nie żałuję próby na mrożonych oocytach. Czasem takie się właśnie udają, więc warto było spróbować.Bella93, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
Bella, powodzenia w sobotę Niech to będzie magiczny dla Was dzień
Bella93, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny możecie mi coś więcej powiedzieć na temat tej kliniki? Jesteście zadowolone, polecacie? Czy klinika pracuje w weekendy, święta? Czy jest bezpośredni kontakt z lekarzem oprócz wizyt? I jeszcze chciałam zapytać o ceny, np punkcji, transferu, mrożenia zarodków.
-
Lubię_czekoladę wrote:Bella, powodzenia w sobotę Niech to będzie magiczny dla Was dzień
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Martoszka wrote:Wszystko zależy jakiego lekarza wybierzesz. Ogólnie polecić mogę. Sama zostałam i prowadziłam ciążę tam i teraz inni też tam jeżdżą z mojego polecenia.
Cennik znajduje się na stronie kliniki.
Martoszka u każdego lekarza z kliniki można prowadzić ciąże ?
endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
nick nieaktualny
-
Martoszka wrote:Ja wybierałam z tych, którzy pracują jeszcze w szpitalach.
No właśnie bo w samej gamecie ciazy nie prowadza?
Którzy lekarze pracuja w szpitalach ?endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Przepraszam! Nie było kiedy. Nie mówiąc o tym, że nie miałam żadnego zdjęcia (to jest od jednego z gości):
Dziękuję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 22:04
Martoszka, sylvuś, Lubię_czekoladę, didik34, Ewee, Joannaaaa, lilaloo, h_anulka, Fantasmagoria lubią tę wiadomość
-
Dziękuję :*