Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem, czy nastąpi taki dzień gdy wszystko będzie gotowe
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Koliberek wrote:Martoszka jeju mała już 3 msce ma;) ale zlecialo. Co u Was?
Bellisima wszystko gotowe na wielki dzień?
Ustawa o leczeniu niepłodności reguluje, że mogą zapłodnić więcej niż 6 jesli są inne okoliczności jak wiek pacjentki, choroby współistniejące czy dwukrotne wcześniejsze niepowodzenie leczenia z zastosowaniem metody zapłodnienia pozaustrojowego.
Rośniemy powolutko, ale rośniemy i to najważniejsze. Mała już gada ze mną i misiami. Ogólnie jest spokojna chyba, że głodna to mleko robię w przyspieszonym tempie😉
Bella ten wielki dzień już tak blisko, powodzenia 😉Bella93 lubi tę wiadomość
M&M -
Bella93 wrote:Nie wiem, czy nastąpi taki dzień gdy wszystko będzie gotowe
-
Lubię_czekoladę wrote:A jak z oprawą muzyczną? Załatwione?
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Mam głupie pytanie, czy do punkcji trzeba mieć jakąś piżame czy wystarczy ubranie? Coś więcej trzeba że sobą zabrać?
Mozna miec hybryde podczas stymulacji i punkcji ?
Właśnie ściągnęłam i się zastanawiam czy robic na święta😉endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Ewka1700 wrote:Mam głupie pytanie, czy do punkcji trzeba mieć jakąś piżame czy wystarczy ubranie? Coś więcej trzeba że sobą zabrać?
Mozna miec hybryde podczas stymulacji i punkcji ?
Właśnie ściągnęłam i się zastanawiam czy robic na święta😉
6 lat starań o rodzeństwo, niedrożność, endometrioza, poronienie, laparoskopia
02.2018 ICSI 😢 nie pobrano komórek
06.2018 ICSI - podejście II
07.2018 punkcja pobrano 6 komórek, mamy ❄❄
10.2018 histeroskopia
16.11.2018 FET ❄️😢
21.11.2019 FET ❄️😢
...
23.06.2020 - 7tc ❤️ -
ultraviolet wrote:Na punkcję przychodzisz w swoich ubraniach, w łazience przebierasz się w zieloną spódniczkę i na stopy ochraniacze. Jeśli chodzi o hybrydę, to różnie mówią, ja pytałam kilka razy, nawet raz ściągałam przed punkcją, okazało się, że niepotrzebnie. Kiedy masz punkcję?
Ciekawa jestem jak ta zielona spódniczka wygląda bo trudno mi sobie wyobrazic😉
Tego jeszcze nie wiem, obecnie biore gonapeptyl w następnym tyg prawdopodobnie rusze ze stymulacja. Dluzy się to bardzo. Ile mniej wiecej trwa stymulacja w dlugim protokole ?
Dzięki😊endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Martoszka wrote:Dowód jeszcze z takich ważnych rzeczy.
Choć szczerze to nie wiem czy inna kobieta by chciała za nas iść na punkcje😂Tym bardziej że tam trzeba mieć dane pęcherzyki, więc nie da się oszukać😉
Dowód za każdym razem przed wizytą sprawdzają, ale.jesli chodzi o punkcje to pewnie żadna nie chcialaby się z nami zamienić, masz racje Martoszka😊endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Właściwa stymulacja trwa tyle samo co w krótkim. Około 10-14 dni. Wszystko zależy jak sytuacja będzie się rozwijać.
A spódniczki są takie same jak w gabinecie lekarskim. Ewentualnie kolor się różni🙂
A dowód sprawdzają po wejściu na część zabiegową jeszcze. Nie tylko w rejestracji, bo tam to ze względu na ochronę danych osobowych to robią, by nikt inny z pacjentów nie wiedział jak dana para się nazywa. Tak było zawsze 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 04:30
M&M -
Martoszka wrote:Właściwa stymulacja trwa tyle samo co w krótkim. Około 10-14 dni. Wszystko zależy jak sytuacja będzie się rozwijać.
A spódniczki są takie same jak w gabinecie lekarskim. Ewentualnie kolor się różni🙂
A dowód sprawdzają po wejściu na część zabiegową jeszcze. Nie tylko w rejestracji, bo tam to ze względu na ochronę danych osobowych to robią, by nikt inny z pacjentów nie wiedział jak dana para się nazywa. Tak było zawsze 🙂
A ile w tym czasie jest mniej więcej wizyt?
Nigdy ich nie zakladalam😂
Domyslilam się, że to że względu na ochronę danych😊endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Ewka1700 wrote:A ile w tym czasie jest mniej więcej wizyt?
Domyslilam się, że to że względu na ochronę danych😊
Hybryda może być.
Ja w marcu miałam czerwoną, która może być problematyczna, bo pulsoksymetr może świrować i faktycznie trochę świrował na początku, a anetezjolog złego słowa nie powiedział.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 10:09
-
Ewka1700 wrote:A ile w tym czasie jest mniej więcej wizyt?
Domyslilam się, że to że względu na ochronę danych😊
Średnio co 2-3 dni. Ja miałam chyba 4 wizyty. Ale to było 2 lata temu. 2, 6, 8, 9dc.
Wszystko zależy jak sytuacja będzie wyglądała.M&M -
Martoszka wrote:Może Bella będzie wiedziała.
Nawer nie jestem w stanie sobie tego zobrazowac.
Mialam tylko jedno badanie e2 i na oczy go nie widzialam.