X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolodzy endokrynolodzy WARSZAWA
Odpowiedz

Ginekolodzy endokrynolodzy WARSZAWA

Oceń ten wątek:
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2013, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy ktoś miał styczność z dr. Bańkowską w Medicover? Jeśli tak to ciekawa jestem Waszych uwag na jej temat, ja mam mieszane uczucia.

rewq lubi tę wiadomość

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • shiness Znajoma

Wysłany: 2 grudnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wybieram do dr Jerzak, zobaczymy, jak będzie. Bardzo na nią liczę, musi się udać z jej pomocą, nie widzę innego wyjścia. A jak już będę po wizycie i osągnę sukces, odezwę się :)

Nadzieja umiera ostatnia ....
  • Kulka41 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś miała kontakt z dr Wojciechem Sierawskim?
    Obecnie pracuje w Lux Medzie. Ale ma też prywatny gabinet w Nowym Dworze

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • milola86 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shiness wrote:
    Ja się wybieram do dr Jerzak, zobaczymy, jak będzie. Bardzo na nią liczę, musi się udać z jej pomocą, nie widzę innego wyjścia. A jak już będę po wizycie i osągnę sukces, odezwę się :)

trzyma kciuki
    ja dzięki niej zbliżam się mam nadzieję wreszcie do szczęśliwego końca.

kasjja lubi tę wiadomość

atdcvcqgb9ua249c.png
    3i49df9h2ksxxkie.png

Bóg mówi prosto o krzywych liniach naszego życia...
    Adaś Ewa Róża i Piotr-moje maleńkie aniołki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny napiszcie coś wiecej o prof Jerzak. Polecacie? Macie już jakieś pozytywne doświadczenia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kulka41 wrote:
    Dziewczyny, czy któraś miała kontakt z dr Wojciechem Sierawskim?
    Obecnie pracuje w Lux Medzie. Ale ma też prywatny gabinet w Nowym Dworze

Ja pochodze z NDM i niestety dobrych opinii na temat tego lekarza nie ma :/ Zależy co chcesz u niego leczyc...

• smarta Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A możecie polecić jakiegoś lekarza w Warszawie? Obu specjalności najlepiej i najlepiej z grupy luxmed

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2dec1fae7bd7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 13:43

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez sensu w takim razie, moze zrezygnuje z luxmedu w takim razie. Normalnie aż trudno uwierzyć ze tak ciezko o dobrego lekarza

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • waszka88 Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, ja byłam ostatnio u dr Anetty Karwackiej, naczytałam się bardzo dobrych opinii na jej temat. Czy może któraś z Was miała styczność z tą Panią?? nie wiem czy iść do niej kolejny raz czy może szukać kogoś innego...

[link=https://www.suwaczki.com/]m3sxrjjgpfogd2ez.png[/link]
  • Ita Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROK leczenia w luxmedzie figę z makiem dał...
    Lekarze nie chcą wypisywać skierowań na badania hormonów. Jak wyszło u mnie TSH to tylko tego się uczepili i koniec tematu.
    W końcu jak zaczęłam naciskać to lekarz prosto w twarz mi powiedział, że oni w luxmedzie leczeniem niepłodności się nie zajmują... I dał mi skierowanie do kliniki (i po to płacę abonament?!)

Polecam za to Instytut rodziny. Chodziłam do dr. Aleksandry Baryły. Po 2 miesiącach pełen zestaw wyników, przepisane witaminy i prowadzenie dokładnych obserwacji śluzu modelem creightona. No i jestem w ciąży :)

atdck6nlmznf5qze.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:03

• Martita88 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam pytanie :)

Słyszałyście coś o lekarzach w szpitalu bródnowskim??

dqprwn15leplej5m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita ja chodze prywatnie do lekarza z brodnowskiego, moge napisac w wiadomosci prywatnej, na razie jestem zadowolona, mam wprowadzone leczenie, natomiast jest to ginekolog o pojedynczej specjalizacji.

• katalina Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 08:02

• Ita Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja leczyłam się w instytucie rodziny.
    Dr. Aleksandra Baryła specyficzna. Prowadziła nas i jako lekarzowi wystawiłabym jej 5+ (w końcu czekam na dzidziusia), ale jako osoba męcząca i trudno było mi się z nią dogadać.
    dr. Katarzyna Jankowska - znajomi ją bardzo polecali, szczególnie jeśli wiadomo coś o problemach endokrynologicznych
    dr. R. Maksym - do niego chodziłam tylko na USG gdy w pierwszych tygodniach ciąża była zagrożona poronieniem. Dość młody, sympatyczny, rzeczowy.

atdck6nlmznf5qze.png
  • 3livka Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zwiedziłam kilka gabinetów w Warszawie. Byłam też w invimedzie, który skutecznie mnie zniechęcił.
    Mogę polecić dr Elżbietę Woźną - jest zakonnicą, ale i ginekologiem-endokrynologiem, ma gabinet na ul. Dobrej. Uważam ją za naprawdę dobrego fachowca. Przeszkadzało mi trochę, że nie ma usg w gabinecie, więc co miesiąc musiałam jeździć w inne miejsce na badanie. Duży nacisk kładzie na samoobserwację.
    Teraz chodzę do fertimedica na Emilii Plater. Jeszcze za wcześnie żeby mówić, ale narazie robią na mnie dobre wrażenie.

c2b941820e548b3aa7ad88ba7fa9cdb0.png
  • Zelma Znajoma

Wysłany: 3 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was chodziła może do dr Elżbiety Kozłowskiej (centrum damiana/wizyty prywatne)?

• vila86 Nowa

Wysłany: 7 stycznia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się leczę w psychomedic.pl na Filtrowej w Warszawie. Poradnia jest nowoczesna, dobrze wyposażona. Jak potrzebuje zrobić jakieś badanie to nie ma z tym żadnego problemu, nie muszę nikogo prosić godzinami tylko od razu jestem zapisywana na badanie. Lekarz uprzejmy, ma dużą wiedzę i chodzę do niego z przyjemnością, co mi się wcześniej nie zdarzało.

vila86
  • Pancia23 Debiutantka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obecnie leczę się u dr Barbary Kurek !!! Polecam jeśli ktoś preferuje naprotechnologię też pomoże..

Odradzam dr A. Kaplińskiego !!!!!!!

PCOS, Hashimoto, IO, Hiperprolaktynemia ;/
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ