Ginekolodzy endokrynolodzy WARSZAWA
-
WIADOMOŚĆ
-
shiness wrote:Ja się wybieram do dr Jerzak, zobaczymy, jak będzie. Bardzo na nią liczę, musi się udać z jej pomocą, nie widzę innego wyjścia. A jak już będę po wizycie i osągnę sukces, odezwę się
trzyma kciuki
ja dzięki niej zbliżam się mam nadzieję wreszcie do szczęśliwego końca.
kasjja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKulka41 wrote:Dziewczyny, czy któraś miała kontakt z dr Wojciechem Sierawskim?
Obecnie pracuje w Lux Medzie. Ale ma też prywatny gabinet w Nowym Dworze
Ja pochodze z NDM i niestety dobrych opinii na temat tego lekarza nie ma Zależy co chcesz u niego leczyc... -
Witam dziewczyny, ja byłam ostatnio u dr Anetty Karwackiej, naczytałam się bardzo dobrych opinii na jej temat. Czy może któraś z Was miała styczność z tą Panią?? nie wiem czy iść do niej kolejny raz czy może szukać kogoś innego...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ROK leczenia w luxmedzie figę z makiem dał...
Lekarze nie chcą wypisywać skierowań na badania hormonów. Jak wyszło u mnie TSH to tylko tego się uczepili i koniec tematu.
W końcu jak zaczęłam naciskać to lekarz prosto w twarz mi powiedział, że oni w luxmedzie leczeniem niepłodności się nie zajmują... I dał mi skierowanie do kliniki (i po to płacę abonament?!)
Polecam za to Instytut rodziny. Chodziłam do dr. Aleksandry Baryły. Po 2 miesiącach pełen zestaw wyników, przepisane witaminy i prowadzenie dokładnych obserwacji śluzu modelem creightona. No i jestem w ciąży -
nick nieaktualny
-
Ja leczyłam się w instytucie rodziny.
Dr. Aleksandra Baryła specyficzna. Prowadziła nas i jako lekarzowi wystawiłabym jej 5+ (w końcu czekam na dzidziusia), ale jako osoba męcząca i trudno było mi się z nią dogadać.
dr. Katarzyna Jankowska - znajomi ją bardzo polecali, szczególnie jeśli wiadomo coś o problemach endokrynologicznych
dr. R. Maksym - do niego chodziłam tylko na USG gdy w pierwszych tygodniach ciąża była zagrożona poronieniem. Dość młody, sympatyczny, rzeczowy. -
Ja zwiedziłam kilka gabinetów w Warszawie. Byłam też w invimedzie, który skutecznie mnie zniechęcił.
Mogę polecić dr Elżbietę Woźną - jest zakonnicą, ale i ginekologiem-endokrynologiem, ma gabinet na ul. Dobrej. Uważam ją za naprawdę dobrego fachowca. Przeszkadzało mi trochę, że nie ma usg w gabinecie, więc co miesiąc musiałam jeździć w inne miejsce na badanie. Duży nacisk kładzie na samoobserwację.
Teraz chodzę do fertimedica na Emilii Plater. Jeszcze za wcześnie żeby mówić, ale narazie robią na mnie dobre wrażenie. -
Ja się leczę w psychomedic.pl na Filtrowej w Warszawie. Poradnia jest nowoczesna, dobrze wyposażona. Jak potrzebuje zrobić jakieś badanie to nie ma z tym żadnego problemu, nie muszę nikogo prosić godzinami tylko od razu jestem zapisywana na badanie. Lekarz uprzejmy, ma dużą wiedzę i chodzę do niego z przyjemnością, co mi się wcześniej nie zdarzało.vila86