Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolodzy endokrynolodzy WARSZAWA
Odpowiedz

Ginekolodzy endokrynolodzy WARSZAWA

Oceń ten wątek:
  • nieustannie Nowa

Wysłany: 27 lutego 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy ktoś zna lek. Marię Mickiewicz-Laskowską? To endokrynolog przyjmująca w tommed.waw.pl Jak przebiega leczenie? Warto zaufać tej lekarce? Do kogo z Wawy warto iść, najlepiej na Woli

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam temat i proszę o namiary na dobrych lekarzy endo-gin. Obecnie "leczę się" u lekarki ze szpitala na Karowej, ale mam wrażenie i poczucie, że to strata czasu. Widzę po wykresie, że potrzebuję czegoś na zbicie prolaktyny i prawdopodobnie dodatkowo progesteronu. Chciałabym skonsultować swoje podejrzenia i obawy. Proszę, polećcie kogoś sprawdzonego.

• kasjja Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibi_Ka nie wiem u kogo się leczysz z Karowej, ja chodziłam i chodzę w ciążach do dr Grymowicz i jest naprawdę godna polecenia.

l22nzbmhsqrq54a6.png
    mhsv15nmkhg23r51.png
  • monijaaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a miałaś mierzony poziom prolaktyny? Bibi a do kogo chodzisz z Karowej? ja dołączam do kasjji. też chodzę do tej dr i póki co jestem zadowolona.

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2020, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2021, 22:56

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ