X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolodzy endokrynolodzy WARSZAWA
Odpowiedz

Ginekolodzy endokrynolodzy WARSZAWA

Oceń ten wątek:
  • nieustannie Nowa

Wysłany: 27 lutego 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy ktoś zna lek. Marię Mickiewicz-Laskowską? To endokrynolog przyjmująca w tommed.waw.pl Jak przebiega leczenie? Warto zaufać tej lekarce? Do kogo z Wawy warto iść, najlepiej na Woli

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam temat i proszę o namiary na dobrych lekarzy endo-gin. Obecnie "leczę się" u lekarki ze szpitala na Karowej, ale mam wrażenie i poczucie, że to strata czasu. Widzę po wykresie, że potrzebuję czegoś na zbicie prolaktyny i prawdopodobnie dodatkowo progesteronu. Chciałabym skonsultować swoje podejrzenia i obawy. Proszę, polećcie kogoś sprawdzonego.

• kasjja Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibi_Ka nie wiem u kogo się leczysz z Karowej, ja chodziłam i chodzę w ciążach do dr Grymowicz i jest naprawdę godna polecenia.

l22nzbmhsqrq54a6.png
    mhsv15nmkhg23r51.png
  • monijaaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a miałaś mierzony poziom prolaktyny? Bibi a do kogo chodzisz z Karowej? ja dołączam do kasjji. też chodzę do tej dr i póki co jestem zadowolona.

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2020, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2021, 22:56

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ