Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:No niestety pewnie będę czekać do grudnia albo jeszcze dłużej 😟
Tez mam w grudniu wizytę, ale dopiero w połowie, takie są terminy, a ja też nie ma nic pilnego, bo operacja przełożona, mam nadzieję, że się odbędzie 😏
Trzymam kciuki za Twoja 😏
A dziewczyna co zaciążyły gratuluję ❤️❤️10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualnyZosiaM wrote:Tez mam w grudniu wizytę, ale dopiero w połowie, takie są terminy, a ja też nie ma nic pilnego, bo operacja przełożona, mam nadzieję, że się odbędzie 😏
Trzymam kciuki za Twoja 😏
A dziewczyna co zaciążyły gratuluję ❤️❤️ -
nick nieaktualnyZosiaM wrote:Planowe są odwołane, teraz jestem ma ciągłej antykoncepcji, a sama z siebie nie mam miesiączek, więc tak muszę iść do doktora jak to dalej ustawiamy 🙂
-
anka wrote:Kurde mega słabo takie czasy ciężkie nastaly życzę dużo cierpliwości przyda się
Szczerze to jakoś podchodzę do tego na luzie, mamy z mężem już tyle planów, że nawet nie wiem czy się wyrobimy 😅, a tak serio jak trzeba poczekać to trzeba nic nie poradzimy 🙂10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualnyZosiaM wrote:Szczerze to jakoś podchodzę do tego na luzie, mamy z mężem już tyle planów, że nawet nie wiem czy się wyrobimy 😅, a tak serio jak trzeba poczekać to trzeba nic nie poradzimy 🙂
-
Karina89 wrote:Kiedy wracacie po rodzeństwo???
Czesc 🙂, planujemy wrócić ale dopiero po nowym roku 🙂(marzec, kwiecień) , w grudniu ogólna kontrola, pewnie badania hormonalne do powtórki i zobaczymy....
A u Was jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2020, 22:28
-
LilianaBa wrote:Czesc 🙂, planujemy wrócić ale dopiero po nowym roku 🙂(marzec, kwiecień) , w grudniu ogólna kontrola, pewnie badania hormonalne do powtórki i zobaczymy....
A u Was jak?
My też jakoś wcześniejszą wiosna, teraz jestem ma lekach na endometrioze i zobaczymy, już jestem po wizycie🙂