Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Czy doktor zawiesił w marcu- kwietniu przyjmowanie pacjentek? Oczywiście chodzi mi o nieciezarne
Moja znajoma, ale z innego miasta ma zawieszony start procedury do ivf, więc chyba wszędzie takie klimaty niedługa będą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 08:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olivia27 wrote:Carolajn - damy radę kto jak nie my? 💪💪
No jasne ze musimy dać radę nie ma wyjścia 💪🏻
Ja mam dziewczyny wizytę 16 listopada miał być to start z kolejną stymulacja lecz niestety na pewno jej nie będzie.
Ale pojadę porozmawiać jaki plan dalszy i czy czekamy na HSG czy co dalej -
Carolajn wrote:No jasne ze musimy dać radę nie ma wyjścia 💪🏻
Ja mam dziewczyny wizytę 16 listopada miał być to start z kolejną stymulacja lecz niestety na pewno jej nie będzie.
Ale pojadę porozmawiać jaki plan dalszy i czy czekamy na HSG czy co dalej
To czekamy 🙂💪, ja mam 9 listopadaCarolajn lubi tę wiadomość
-
MilenaMi wrote:To się cieszę, że u Was wszystko dobrze 🙂, ja mam wizytę serduszkowa w przyszłym tygodniu i mam nadzieję, że będzie ok 🙂
Dziewczyny ciężkie czasy z tym Covidem, ale trzeba jakoś przerywać, czasem się piwsciekac tak po kobiecemu na to wszystko 😜i walczyć dalej 💪
To powodzenia i mocne ✊✊✊
Ja mam wizytę serduszkowa 28 paź... 😍Carolajn lubi tę wiadomość
PCOS -
Alicjaaa91 wrote:To dziewczynki kciuki za wizyty ✊🍀
Agnieszka a Wy jaki macie plan?
Kończę cykl po tej rysie i zobaczyny co przyniesie kolejny🙂, pewnie z tym Gonalem zaczniemy, ale postawie raczej na starania naturalne, zobaczymy jak się będzie rozwijać sytuacja.......
A jak się nie uda to pewnie przerwa na reset i potem podejście do kolejnego transferu 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 23:46
2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
Cześć dziewczyny, czy zaglądają tu jeszcze ciężarówki z cukrzyca ciążowa?? , bym miała kilka pytań🙂, doktor prosił aby zrobic krzywa bo cukier na czczo wskazuję na cukrzycę aby potwierdzić
I kciuki za nadchodzące wizyty 🙂✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2020, 10:33
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
Starajaca28 wrote:Cześć dziewczyny, czy zaglądają tu jeszcze ciężarówki z cukrzyca ciążowa?? , bym miała kilka pytań🙂, doktor prosił aby zrobic krzywa bo cukier na czczo wskazuję na cukrzycę aby potwierdzić
I kciuki za nadchodzące wizyty 🙂✊
Tak wysłałam zaproszenie 🙂pisz śmiało 🙂 -
AgnieszkaB wrote:Kończę cykl po tej rysie i zobaczyny co przyniesie kolejny🙂, pewnie z tym Gonalem zaczniemy, ale postawie raczej na starania naturalne, zobaczymy jak się będzie rozwijać sytuacja.......
A jak się nie uda to pewnie przerwa na reset i potem podejście do kolejnego transferu 🙂
My też czekamy na wizytę i decyzja..............Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2020, 15:24
-
Starajaca28 wrote:Cześć dziewczyny, czy zaglądają tu jeszcze ciężarówki z cukrzyca ciążowa?? , bym miała kilka pytań🙂, doktor prosił aby zrobic krzywa bo cukier na czczo wskazuję na cukrzycę aby potwierdzić
I kciuki za nadchodzące wizyty 🙂✊
Jak coś też jestem do dyspozycji🙂