Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
miedzianna wrote:Cześć kochane staraczki !! Ależ mnie tu dawno nie było ! Widzę ze u Was zmiany zmiany, dla niektórych przepiękne 🥰 Całe lato nie wchodziłam na forum bo moja ciąża w pierwszym trymestrze była dość ciężka wlasciwie całe dwa miesiące spędziłam biegając do toalety 😜 Nam leci już 20 tydzień , czekamy teraz na drugie prenatalne, pierwsze wykazało,ze wszystko Ok z maluszkiem . No i znamy już płeć będziemy mieć synka !!!❤️ Co u Was kochane ? Jak tam transfery, jak Wasze stymulacje ??! Ciężkie mamy czasy teraz jesli chodzi o starania, ciąże ... przez ten COVID niczego nie można być pewnym ...
Miedzianna❤️!!, myslalam ostatnio co tam u Ciebie, cieszę się, że, wszystko dobrze,!!! my dzisiaj usłyszeliśmy serduszko, ❤️ popłakałam się że szczęścia, doktor mówi, że wszystko jest dobrze.miedzianna, Carolajn, Niebieska gwiazdka, Olivia27, MilenaMi, Udało się, Moli27 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:Miedzianna❤️!!, myslalam ostatnio co tam u Ciebie, cieszę się, że, wszystko dobrze,!!! my dzisiaj usłyszeliśmy serduszko, ❤️ popłakałam się że szczęścia, doktor mówi, że wszystko jest dobrze.IVF #1 10/19 Kriobank
12 pęcherzyków, zapłodniony 1
brak mrozaków.
06/2020 Ciąża - Naturalny Cud !!!❤️❤️❤️ -
miedzianna wrote:Cudowne uczucie prawda ?? Teraz już będzie wszystko dobrze:* to są takie emocje ...naprawdę życzę wszystkim Wam tego doświadczenia ... U nas nie obyło się bez wrażeń ,po drodze miałam krwiaka musiałam leżeć i brać duphaston. Jak pewnego dnia zaczęłam krwawić i pojechałam na Polną spodziewałam się wszystkiego ...gdy zobaczyłam maluszka robiącego pajacyki również przy lekarce popłakałam się jak bóbr ...
Oj tak ❤️i nieustanie trzymam kciuki za każdą staraczki aby prędzej czy później doczekała takiego momentu ❤️
Ja mam jakieś plamienia, ale to najprawdopodobniej od tabletek dpochwowych więc doktor mi zamienił na luteinę podjęzykowo do tego duphaston, dwa Prolutexy, miejsca brakuje 🙈, ale to nic 🙂, trzeba przetrwać 💪
Oj to też miałaś momenty stresu, ale najważniejsze, że wszystko dobrze 🙂miedzianna lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
miedzianna wrote:Cześć kochane staraczki !! Ależ mnie tu dawno nie było ! Widzę ze u Was zmiany zmiany, dla niektórych przepiękne 🥰 Całe lato nie wchodziłam na forum bo moja ciąża w pierwszym trymestrze była dość ciężka wlasciwie całe dwa miesiące spędziłam biegając do toalety 😜 Nam leci już 20 tydzień , czekamy teraz na drugie prenatalne, pierwsze wykazało,ze wszystko Ok z maluszkiem . No i znamy już płeć będziemy mieć synka !!!❤️ Co u Was kochane ? Jak tam transfery, jak Wasze stymulacje ??! Ciężkie mamy czasy teraz jesli chodzi o starania, ciąże ... przez ten COVID niczego nie można być pewnym ...
Miedziana - no ta historia nie mogła się skończyć inaczej ❤️, super 🙂, my sobie zdrowo rośniemy, u Nas po pierwszych prenatalnych też wszystko dobrze 🙂
Czasy ciężkie, ale ja wierzę, że niedługo po tej burzy przyjdzie słońce 🙂miedzianna lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Alicjaaa wrote:Oj tak ❤️i nieustanie trzymam kciuki za każdą staraczki aby prędzej czy później doczekała takiego momentu ❤️
Ja mam jakieś plamienia, ale to najprawdopodobniej od tabletek dpochwowych więc doktor mi zamienił na luteinę podjęzykowo do tego duphaston, dwa Prolutexy, miejsca brakuje 🙈, ale to nic 🙂, trzeba przetrwać 💪
Oj to też miałaś momenty stresu, ale najważniejsze, że wszystko dobrze 🙂
. A jak ogarniasz tą luteinę doustna 🙈,? masakra to jest mi też doktor zamienił z dopochwowej na doustna, od infekcji, bardzo dziwny smak....PCOS -
Alicjaaa- trzeba przetrwać ,dzidzia najważniejsza . Takie plamienia często się zdarzają , kwestia doboru leków i zaleceń lekarza . Ja musiałam troche leżeć i przetrwać to wszystko. Ale potem pojechaliśmy na tydzień nad Bałtyk,nawdychałam się jodu ,pospacerowalismy bo już mogłam i doszłam do siebie. To już niedługo poznacie płeć ?🙃daj znać koniecznie 😍
Żaba -wielkie gratulacje 🥰🥰🥰 Cieszę się ze udało się za pierwszym transferem i ze prenatalne tez okey jak u Alicji , nas teraz czekają powoli drugie, troche stresik znów jest, wiadomo. Po drodze kolejne badania krwi , a przez covida boje się chodzić do tych wszystkich laboratoriów ,wszędzie kolejki masakra co się porobiło 🤦♀️ Onier tez się przeniósł ,jak dziewczyny wcześniej pisały , szpitale przekształcają się na zakaźne , oby dla rodzących zostało miejsca 🤦♀️Nie mówiąc już o pacjentach onkologicznych , wczoraj miasto chciało przekształcić szpital MSWiA na zakaźny ale na szczęście personel się zbuntował . W kraju chaos,rząd nie radzi sobie. Troche jestem przerażona tym wszystkim ... A gdzie stymulacje, punkcje,kontrole , zabiegi ... niepłodność nie poczeka 😓IVF #1 10/19 Kriobank
brak mrozaków.
Super, gratulacje 🙂!
U nas też będzie prawdopodobnie Synek❤️
Mnie ta sytuacja też trochę martwi już nawet tv nie oglądam 🙈i tych wiadomości, jakoś trzeba przetrwac....
miedzianna lubi tę wiadomość
-
Nadzieja88 wrote:Super, gratulacje 🙂!
U nas też będzie prawdopodobnie Synek❤️
Mnie ta sytuacja też trochę martwi już nawet tv nie oglądam 🙈i tych wiadomości, jakoś trzeba przetrwac....IVF #1 10/19 Kriobank
brak mrozaków.
Alicjaaa wrote:Miedzianna❤️!!, myslalam ostatnio co tam u Ciebie, cieszę się, że, wszystko dobrze,!!! my dzisiaj usłyszeliśmy serduszko, ❤️ popłakałam się że szczęścia, doktor mówi, że wszystko jest dobrze.
To się cieszę, że u Was wszystko dobrze 🙂, ja mam wizytę serduszkowa w przyszłym tygodniu i mam nadzieję, że będzie ok 🙂
Dziewczyny ciężkie czasy z tym Covidem, ale trzeba jakoś przerywać, czasem się piwsciekac tak po kobiecemu na to wszystko 😜i walczyć dalej 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 15:54
Alicjaaa, Olivia27 lubią tę wiadomość
-
MilenaMi wrote:To się cieszę, że u Was wszystko dobrze 🙂, ja mam wizytę serduszkowa w przyszłym tygodniu i mam nadzieję, że będzie ok 🙂
Dziewczyny ciężkie czasy z tym Covidem, ale trzeba jakoś przerywać, czasem się piwsciekac tak po kobiecemu na to wszystko 😜i walczyć dalej 💪
To trzymam kciuki za wizytę i dobre wieści ✊ -
Carolajn - doskonle Ciebie rozumiem, też mieliśmy w planach podchodzić do inseminacji no ale zobaczymy jak to będzie, czekam spokojnie na wizytę u doktora i zobaczyny co powie, nie ukrywam też się trochę powkurzalam, no ale są coraz większe obostrzenia, może odpoczynek psychiczny też dobrze zrobi 🙂
-
Alicjaaa wrote:Miedzianna❤️!!, myslalam ostatnio co tam u Ciebie, cieszę się, że, wszystko dobrze,!!! my dzisiaj usłyszeliśmy serduszko, ❤️ popłakałam się że szczęścia, doktor mówi, że wszystko jest dobrze.
Gratulacje 🙂
U nas też jest ❤️
Kciuki za dziewczyny wizytujące i dużo cierpliwość i spokoju na ten czas 🙂Alicjaaa, Moli27 lubią tę wiadomość
-
Drzewko90 wrote:Carolajn - doskonle Ciebie rozumiem, też mieliśmy w planach podchodzić do inseminacji no ale zobaczymy jak to będzie, czekam spokojnie na wizytę u doktora i zobaczyny co powie, nie ukrywam też się trochę powkurzalam, no ale są coraz większe obostrzenia, może odpoczynek psychiczny też dobrze zrobi 🙂
Jak już emocje po czwartku opadły dziś tez podchodzę do tego już na spokojnie 🙂 Poczekam na wizytę w listopadzie zobacze co doktor powie 🙂
Może faktycznie odpoczynek psychiczny dobrze mi zrobi pd ciągłego myślenia o stymulacji i trzymaniu diety 🙈
Dużo siły dla Nas wszystkich teraz ❤️Alicjaaa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 🙂
Troszkę tutaj nie zaglądałam, gratulacje nowym mamusia i nieustanne kciuki za staraczki również życzę dużo sił na te czasy, dacie radę ❤️💪
Pozdrawiamy z miesiączna Gaja 🙂, ja niedługo mam wizytę kontrolna, czas leci jak szalony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2020, 13:46
Alicjaaa, Moli27, Olivia27 lubią tę wiadomość
-
miedzianna wrote:Alicjaaa- trzeba przetrwać ,dzidzia najważniejsza . Takie plamienia często się zdarzają , kwestia doboru leków i zaleceń lekarza . Ja musiałam troche leżeć i przetrwać to wszystko. Ale potem pojechaliśmy na tydzień nad Bałtyk,nawdychałam się jodu ,pospacerowalismy bo już mogłam i doszłam do siebie. To już niedługo poznacie płeć ?🙃daj znać koniecznie 😍
Żaba -wielkie gratulacje 🥰🥰🥰 Cieszę się ze udało się za pierwszym transferem i ze prenatalne tez okey jak u Alicji , nas teraz czekają powoli drugie, troche stresik znów jest, wiadomo. Po drodze kolejne badania krwi , a przez covida boje się chodzić do tych wszystkich laboratoriów ,wszędzie kolejki masakra co się porobiło 🤦♀️ Onier tez się przeniósł ,jak dziewczyny wcześniej pisały , szpitale przekształcają się na zakaźne , oby dla rodzących zostało miejsca 🤦♀️Nie mówiąc już o pacjentach onkologicznych , wczoraj miasto chciało przekształcić szpital MSWiA na zakaźny ale na szczęście personel się zbuntował . W kraju chaos,rząd nie radzi sobie. Troche jestem przerażona tym wszystkim ... A gdzie stymulacje, punkcje,kontrole , zabiegi ... niepłodność nie poczeka 😓
Pewnie ze przetrwam 🙂, już sobie pościągałam filmy, książki, będzie czym zająć czas 🙂
Olivka no jakoś zaciskam zeby po tej luteinie, aczkolwiek dziś miałam odruch wymiotny 🙈, może później wrócimy do tej formy dopochwowe, zobaczymy co doktor zadecyduje. 🙂Olivia27 lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Carolajn wrote:Jak już emocje po czwartku opadły dziś tez podchodzę do tego już na spokojnie 🙂 Poczekam na wizytę w listopadzie zobacze co doktor powie 🙂
Może faktycznie odpoczynek psychiczny dobrze mi zrobi pd ciągłego myślenia o stymulacji i trzymaniu diety 🙈
Dużo siły dla Nas wszystkich teraz ❤️
Carolajn - damy radę kto jak nie my? 💪💪Carolajn lubi tę wiadomość
PCOS -
MilenaMi wrote:To się cieszę, że u Was wszystko dobrze 🙂, ja mam wizytę serduszkowa w przyszłym tygodniu i mam nadzieję, że będzie ok 🙂
Dziewczyny ciężkie czasy z tym Covidem, ale trzeba jakoś przerywać, czasem się piwsciekac tak po kobiecemu na to wszystko 😜i walczyć dalej 💪
Będzie dobrze🍀, daj znać🙂 czekamy na wieści 🙂Olivia27, Alicjaaa91 lubią tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Gratulacje ❤️!Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualny