Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa123 wrote:Z tego co zauważyłam to Dr powiedzmy "nie napędza " sobie dodatkowych pieniążków mówmy wprost. W ciąży potrzebowałam kilku dodatkowych konsultacji, badań itd i nigdy nie usłyszałam to proszę się u nas umówić. Albo dodawałam nr telefonu do jakiegoś jego kolegi "proszę powiedzieć że ode mnie" 😂 albo Dr sam dzwonił czy mają czas konsultować
Dokładnie 🙂, u mnie też była współpraca mojej SP hematolog z doktorem to nie brał ani złotówki a czasem poswiecal swój prywatny czas(,mając rodzinie) aby skonsultować, ustalić plan 🙂 -
kinga25 wrote:Dokładnie 🙂, u mnie też była współpraca mojej SP hematolog z doktorem to nie brał ani złotówki a czasem poswiecal swój prywatny czas(,mając rodzinie) aby skonsultować, ustalić plan 🙂
Co do tego nie ma wątpliwości jest kochany bardzo ❤️
Dlatego sama zapytałam o możliwość wykonania na prywatnie -
Carolajn wrote:Nie mam pojęcia , pisałam do Doktora to odpisał ze niestety na razie nie możemy zrobić i ze niektórych rzeczy nie przeskoczymy
Właśnie czytałam artykuł, że nasz kochany NFZ wydał komunikat dotyczący ograniczenia wykonywanych świadczeń medycznych ze względu na obecną sýtuacje w kraju... A polna i nasz ulubiony oddział pewnie znowu będzie jednoimienny tak jak wiosną 🤦♀️ -
Ja123 wrote:Właśnie czytałam artykuł, że nasz kochany NFZ wydał komunikat dotyczący ograniczenia wykonywanych świadczeń medycznych ze względu na obecną sýtuacje w kraju... A polna i nasz ulubiony oddział pewnie znowu będzie jednoimienny tak jak wiosną 🤦♀️
Ale Onier jest cały czas połączony z endokrynologia i tutaj nic się nie zmienia.
Anka bo Ty byłaś ostatnio na drożności to byłas na endokrynologi??, aczkolwiek doktor na skierowaniu wpisuje ONIER bo mają pół na pół.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2020, 22:44
-
Maleszczescie Maleszczescie wrote:Ale Onier jest cały czas połączony z endokrynologia i tutaj nic się nie zmienia.
Anka bo Ty byłaś ostatnio na drożności to byłas na endokrynologi??, aczkolwiek doktor na skierowaniu wpisuje ONIER bo mają pół na pół. -
Maleszczescie Maleszczescie wrote:Ale Onier jest cały czas połączony z endokrynologia i tutaj nic się nie zmienia.
Anka bo Ty byłaś ostatnio na drożności to byłas na endokrynologi??, aczkolwiek doktor na skierowaniu wpisuje ONIER bo mają pół na pół.
Kiedyś słyszałam jakis wywiad czy reportaż z dyrektorem w tv i wynikało z niego, że przez pewien czas onier ale ta część na samym końcu (bez przejscia) była przystosowana dla pacjentek covidowych. -
Ja123 wrote:Kiedyś słyszałam jakis wywiad czy reportaż z dyrektorem w tv i wynikało z niego, że przez pewien czas onier ale ta część na samym końcu (bez przejscia) była przystosowana dla pacjentek covidowych.
Na czas pandemi czy nie wiem jak to napisać ONIER jest oddział wcześniej, ale normalnie doktor przychodził i wszystko, jak leżałam w ciąży, lekarze z ONIER też w tym mój "ulubiony" Profesor torpeda 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2020, 23:36
-
nick nieaktualnyMaleszczescie Maleszczescie wrote:Ale Onier jest cały czas połączony z endokrynologia i tutaj nic się nie zmienia.
Anka bo Ty byłaś ostatnio na drożności to byłas na endokrynologi??, aczkolwiek doktor na skierowaniu wpisuje ONIER bo mają pół na pół. -
anka wrote:Ja byłam na onier . To było w zeszłym tygodniu w środę.
To tak, Hehe nie wiem jak to napisać, tylko na ONIER są brązowe drzwi,to byłas tam typowo na ONIER? czyli wrócili na swoje miejsce czy na, ONIER, ale dzwi od sali białe (czyli na tej endokrynologi polaczonej z ONierem) ", ja właśnie byłam na ONIier ale na tym oddziale wcześniej jak się połączyli., bo ONIER przeksztalcali w oddział jednoimienny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 08:26
-
Carolajn wrote:Eh ta cała sytuacja z tym covidem jest powoli ciężka do zniesienia 🤦🏼♀️
Poczekam aż Doktor odpisze jeśli nie odpisze to cierpliwe poczekam na wizytę w listopadzie i zobaczymy co dalej 😞
Ja mam dziś wizytę u doktora i zobaczyny czy będzie robił to rysę do transferu czy nie, i co powie jak to tam przewidują czy będą transfer czy nie, dam znać, mnie już też męczy ta sytuacja z tym covidem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 09:32
Carolajn lubi tę wiadomość
2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
Anka bo Ty byłaś ostatnio na drożności to byłas na endokrynologi??, aczkolwiek doktor na skierowaniu wpisuje ONIER bo mają pół na pół.
Ja byłam na nawadniania to byłam na ONIER, który ma teraz swoją część na endokrynologi,ale nazywają to ONIER bo normalnie lekarze są z naszego oddziału, ogólnie zmieniły się sale, a tak wszystko jest po staremu🙂18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚 -
Widzę, że poszły tematy szyjkowe, no zobaczyny jak to będzie dalej, ale Ola patrząc po dziewczynach z forum, które dotrwały do czasu ściągnięcia czyli tego 37 tc i dalej,wierzę, że i u Nas tak będzie 🙂 jak nam przyjdzie też to mieć...
Dziewczyny ta sytuacja z Covid nie jest łatwa, flustracja, złość czasem jest ogromna juz na to, no ale za jakiś czas będzie lepiej 🙂. Najważniejsze abyśmy wyszli z tego w zdrowiu 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 15:49
AgnieszkaB lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaleszczescie Maleszczescie wrote:To tak, Hehe nie wiem jak to napisać, tylko na ONIER są brązowe drzwi,to byłas tam typowo na ONIER? czyli wrócili na swoje miejsce czy na, ONIER, ale dzwi od sali białe (czyli na tej endokrynologi polaczonej z ONierem) ", ja właśnie byłam na ONIier ale na tym oddziale wcześniej jak się połączyli., bo ONIER przeksztalcali w oddział jednoimienny.
-
anka wrote:Drzwi były chyba białe już nie pamiętam ja tam byłam pierwszy raz ale była tabliczka koło dyżurki. Że oddział niepłodności i endokrynologii rozrodu
To byłas na nowym oddziale, teraz tam jest ONIER, bo doktor właśnie mówił na wizycie, że im oddział zabrali i musieli się przenieść...., czyli tak jak myślałam 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 17:00
-
AgnieszkaB wrote:Ja mam dziś wizytę u doktora i zobaczyny czy będzie robił to rysę do transferu czy nie, i co powie jak to tam przewidują czy będą transfer czy nie, dam znać, mnie już też męczy ta sytuacja z tym covidem.
-
Cześć kochane staraczki !! Ależ mnie tu dawno nie było ! Widzę ze u Was zmiany zmiany, dla niektórych przepiękne 🥰 Całe lato nie wchodziłam na forum bo moja ciąża w pierwszym trymestrze była dość ciężka wlasciwie całe dwa miesiące spędziłam biegając do toalety 😜 Nam leci już 20 tydzień , czekamy teraz na drugie prenatalne, pierwsze wykazało,ze wszystko Ok z maluszkiem . No i znamy już płeć będziemy mieć synka !!!❤️ Co u Was kochane ? Jak tam transfery, jak Wasze stymulacje ??! Ciężkie mamy czasy teraz jesli chodzi o starania, ciąże ... przez ten COVID niczego nie można być pewnym ...
Zaba90, AgnieszkaB, Niebieska gwiazdka, Olivia27, Nadzieja88, MilenaMi, Udało się, Moli27 lubią tę wiadomość
IVF #1 10/19 Kriobank
12 pęcherzyków, zapłodniony 1
brak mrozaków.
06/2020 Ciąża - Naturalny Cud !!!❤️❤️❤️