Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela25 wrote:A to jest chore! Serio to wszystko co się dzieje jest chore. Rozumiem odwiedziny, czy cis.. Ale kuzwa operacje, zabiegi... Rak nie poczeka, endometrioza tez, a niepłodność czas nie gra na korzysc
Otóż to 😞
Plan był prosty : drożność jeśli okej to stymulacja jeśli się nie uda ro w grudniu przygotowanie do inseminacji i nic 😞 -
Dowiedz się o zrobienie hsg prywatnie, jak nie na ułańskiej to może w jakimś innym gabinecie zrobisz bez problemu i będziesz miała sono hsg czyli mniej bolesne niż w szpitaluCarolajn wrote:Nie mam pojęcia , pisałam do Doktora to odpisał ze niestety na razie nie możemy zrobić i ze niektórych rzeczy nie przeskoczymy
-
Miałam to samo kilka miesięcy temu, już miałam termin na hsg zrobione crp i dzień przed okazało się że sprzęt w szpitalu się zepsuł. Później już przed samą symulacją do in vitro miałam zrobione wszystkie badania, już byłam gotowa i znowu zamknięto mi drzwi przed nosem. Też byłam zła i załamana, więc wiem dziewczyny co czujecie. Musimy wierzyć, że szybko nastąpi pozytywny odwrót. Ja myślę, że transfery będą się odbywać, ale będą przyjmować mniej pacjentekEwela25 wrote:A to jest chore! Serio to wszystko co się dzieje jest chore. Rozumiem odwiedziny, czy cis.. Ale kuzwa operacje, zabiegi... Rak nie poczeka, endometrioza tez, a niepłodność czas nie gra na korzysc
-
Nana84 wrote:Dowiedz się o zrobienie hsg prywatnie, jak nie na ułańskiej to może w jakimś innym gabinecie zrobisz bez problemu i będziesz miała sono hsg czyli mniej bolesne niż w szpitalu
O tym nie pomyślałam i aż w sumie dziwne ze doktor nie zaproponował by zrobić prywatnie jutro zadzwonię na recepcje zapytać -
Olivia27 wrote:Zawsze lepiej na fundusz, chociaż trochę się zaoszczędzi 🙈
Masz racje , ale jak pomyśle ze mamy czekać znów pare miesięcy to mnie szlak trafia 🤦🏼♀️
Doktor dziś będzie miał mnie dosyć z tymi SMS 🙈
Napisałam czy jest możliwość wykonania prywatnie a czy któraś z Was miała robione prywatnie ? -
nick nieaktualnyCarolajn wrote:Masz racje , ale jak pomyśle ze mamy czekać znów pare miesięcy to mnie szlak trafia 🤦🏼♀️
Napisałam czy jest możliwość wykonania prywatnie a czy któraś z Was miała robione prywatnie ?
Ja robiłam prywatnie w Medart sono hsg i to już było w czasach pandemii i nie było problemu.
Carolajn lubi tę wiadomość
-
Carolajn wrote:Masz racje , ale jak pomyśle ze mamy czekać znów pare miesięcy to mnie szlak trafia 🤦🏼♀️
Napisałam czy jest możliwość wykonania prywatnie a czy któraś z Was miała robione prywatnie ?
Doktor robi na Ułańskiej histeroskopie, ale to od niedawna, możliwe, że drożność też, ale to byś musiała się podpytaćPCOS -
Carolajn wrote:O tym nie pomyślałam i aż w sumie dziwne ze doktor nie zaproponował by zrobić prywatnie jutro zadzwonię na recepcje zapytać
Z tego co zauważyłam to Dr powiedzmy "nie napędza " sobie dodatkowych pieniążków mówmy wprost. W ciąży potrzebowałam kilku dodatkowych konsultacji, badań itd i nigdy nie usłyszałam to proszę się u nas umówić. Albo dodawałam nr telefonu do jakiegoś jego kolegi "proszę powiedzieć że ode mnie" 😂 albo Dr sam dzwonił czy mają czas konsultować -
Olivia27 wrote:Doktor robi na Ułańskiej histeroskopie, ale to od niedawna, możliwe, że drożność też, ale to byś musiała się podpytać
Jak byłam w szpitalu to leżała że mną taka Pani też od Dr i mówiła, że ona drożność miała zrobioną na Ułańskiej. Nawet u nich na tym telewizorku były z tego obrazki 😉
Carolajn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa123 wrote:Z tego co zauważyłam to Dr powiedzmy "nie napędza " sobie dodatkowych pieniążków mówmy wprost. W ciąży potrzebowałam kilku dodatkowych konsultacji, badań itd i nigdy nie usłyszałam to proszę się u nas umówić. Albo dodawałam nr telefonu do jakiegoś jego kolegi "proszę powiedzieć że ode mnie" 😂 albo Dr sam dzwonił czy mają czas konsultować
Dokładnie 🙂, u mnie też była współpraca mojej SP hematolog z doktorem to nie brał ani złotówki a czasem poswiecal swój prywatny czas(,mając rodzinie) aby skonsultować, ustalić plan 🙂 -
kinga25 wrote:Dokładnie 🙂, u mnie też była współpraca mojej SP hematolog z doktorem to nie brał ani złotówki a czasem poswiecal swój prywatny czas(,mając rodzinie) aby skonsultować, ustalić plan 🙂
Co do tego nie ma wątpliwości jest kochany bardzo ❤️
Dlatego sama zapytałam o możliwość wykonania na prywatnie -
Carolajn wrote:Nie mam pojęcia , pisałam do Doktora to odpisał ze niestety na razie nie możemy zrobić i ze niektórych rzeczy nie przeskoczymy
Właśnie czytałam artykuł, że nasz kochany NFZ wydał komunikat dotyczący ograniczenia wykonywanych świadczeń medycznych ze względu na obecną sýtuacje w kraju... A polna i nasz ulubiony oddział pewnie znowu będzie jednoimienny tak jak wiosną 🤦♀️ -
Ja123 wrote:Właśnie czytałam artykuł, że nasz kochany NFZ wydał komunikat dotyczący ograniczenia wykonywanych świadczeń medycznych ze względu na obecną sýtuacje w kraju... A polna i nasz ulubiony oddział pewnie znowu będzie jednoimienny tak jak wiosną 🤦♀️
Ale Onier jest cały czas połączony z endokrynologia i tutaj nic się nie zmienia.
Anka bo Ty byłaś ostatnio na drożności to byłas na endokrynologi??, aczkolwiek doktor na skierowaniu wpisuje ONIER bo mają pół na pół.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2020, 22:44
-
Ja jak byłam na hsg to właśnie na ONiER i doktor wykonywał zabieg. Co do prywatnego hsg dowiedziałabym się jeszcze czy jest sens je teraz robić, bo co będzie później z dalszym potępowaniem, stymulacja, inteminacja czy transferem.Maleszczescie Maleszczescie wrote:Ale Onier jest cały czas połączony z endokrynologia i tutaj nic się nie zmienia.
Anka bo Ty byłaś ostatnio na drożności to byłas na endokrynologi??, aczkolwiek doktor na skierowaniu wpisuje ONIER bo mają pół na pół. -
Maleszczescie Maleszczescie wrote:Ale Onier jest cały czas połączony z endokrynologia i tutaj nic się nie zmienia.
Anka bo Ty byłaś ostatnio na drożności to byłas na endokrynologi??, aczkolwiek doktor na skierowaniu wpisuje ONIER bo mają pół na pół.
Kiedyś słyszałam jakis wywiad czy reportaż z dyrektorem w tv i wynikało z niego, że przez pewien czas onier ale ta część na samym końcu (bez przejscia) była przystosowana dla pacjentek covidowych. -
Ja123 wrote:Kiedyś słyszałam jakis wywiad czy reportaż z dyrektorem w tv i wynikało z niego, że przez pewien czas onier ale ta część na samym końcu (bez przejscia) była przystosowana dla pacjentek covidowych.
Na czas pandemi czy nie wiem jak to napisać ONIER jest oddział wcześniej, ale normalnie doktor przychodził i wszystko, jak leżałam w ciąży, lekarze z ONIER też w tym mój "ulubiony" Profesor torpeda 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2020, 23:36
-
nick nieaktualnyJa byłam na onier . To było w zeszłym tygodniu w środę.Maleszczescie Maleszczescie wrote:Ale Onier jest cały czas połączony z endokrynologia i tutaj nic się nie zmienia.
Anka bo Ty byłaś ostatnio na drożności to byłas na endokrynologi??, aczkolwiek doktor na skierowaniu wpisuje ONIER bo mają pół na pół.