Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Kwiatek 12 wrote:A który masz już tydzień?, najwazniejsze, że wszystko dobrze i zdrówka dla Waszej trojeczki ☺️
Skończony 18 tc ☺️ Jeny jak ten czas leci 🙈🙈, do dziś pamiętam wizytę serduszkowa jakby to było wczoraj, mam nadzieję, że na kolejnej wizycie pięknie się pokażą i będę mogła zacząć coś zamawiać 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2020, 15:53
Niebieska gwiazdka lubi tę wiadomość
18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚 -
Nowa szansa 93 wrote:Cześć dziewczyny, mam do Was pytanie czy któraś z Was doktor przepisał cyclo progynove? Ja teraz to dostałam i jedno pytanie 🙂
Ja też to brałam
Nadzieja88 - dobrze ze juz w domu, teraz będzie z górki! 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 08:11
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dziewczyny mam pytanie - czy któraś z was jest z poza Poznania (mam na myśli kilkadziesiąt km) i prowadzi ciążę u doktora?
Jestem w pojedynczej ciazy po ivf i bardzo chciałabym prowadzić w Poznaniu, najlepiej właśnie u doktora. Jestem nawet już umowiona.
U siebie w mieście tego nie widzę prawdę mówiąc.
Ale wczoraj na ostatniej wizycie w klinice mój doktor mnie zniechęcał do prowadzenia ciąży na odległość. Mówił, że to potem ciezko jezdzic itp.
Mnie zawsze miałby kto zawiezc.
Jak to u was było? Ja do Pz mam 80 km.
Będę wdzięczna za wszystkie sugestie👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
lukaszkowa wrote:Dziewczyny mam pytanie - czy któraś z was jest z poza Poznania (mam na myśli kilkadziesiąt km) i prowadzi ciążę u doktora?
Jestem w pojedynczej ciazy po ivf i bardzo chciałabym prowadzić w Poznaniu, najlepiej właśnie u doktora. Jestem nawet już umowiona.
Ale wczoraj na ostatniej wizycie w klinice mój doktor mnie zniechęcał do prowadzenia ciąży na odległość. Mówił, że to potem ciezko jezdzic itp.
Będę wdzięczna za wszystkie sugestie
Ja prowadziłam ciąże u doktora jestem z Leszna, do tego doszedł szew wiec czestrze wizyty, ogólnie u mnie w mieście trochę się bałam prowadzić ciąże, z moimi problemami to bym urodziła nie wiem gdzie i kiedy, mnie też mąż zawsze woził, wcześniej sobie spakowałam walizkę, doktor dwa razy mnie wysłał prosto po wizycie do szpitala na obserwacje w razie w aby mieć 😁rodziłam też na Polnej. Ktg doktor pozwalał robić u siebie w mieście czasem miałam o dwa dni więc też specjalnie nie jeździłam, myślę, wlze jest to kwestia dogadania. -
Agata93 wrote:Ja prowadziłam ciąże u doktora jestem z Leszna, do tego doszedł szew wiec czestrze wizyty, ogólnie u mnie w mieście trochę się bałam prowadzić ciąże, z moimi problemami to bym urodziła nie wiem gdzie i kiedy, mnie też mąż zawsze woził, wcześniej sobie spakowałam walizkę, doktor dwa razy mnie wysłał prosto po wizycie do szpitala na obserwacje w razie w aby mieć 😁rodziłam też na Polnej. Ktg doktor pozwalał robić u siebie w mieście czasem miałam o dwa dni więc też specjalnie nie jeździłam, myślę, wlze jest to kwestia dogadania.👪🐶🌲
Invimed Poznań
lukaszkowa wrote:Dziewczyny mam pytanie - czy któraś z was jest z poza Poznania (mam na myśli kilkadziesiąt km) i prowadzi ciążę u doktora?
Będę wdzięczna za wszystkie sugestie
Ja prowadziłam ciążę u Doktora a jestem z Gniezna, trochę bliżej ale jednak dojazdy są.... Ktg Dr pozwolił robić u siebie a rodziła na polnej. I jedno wiem ma 1000% u siebie nawet bez jakiegokolwiek zastanowienia robiliby cc i to tutejszy lekarz od zawsze mówił. -
Ja123 wrote:Ja prowadziłam ciążę u Doktora a jestem z Gniezna, trochę bliżej ale jednak dojazdy są.... Ktg Dr pozwolił robić u siebie a rodziła na polnej. I jedno wiem ma 1000% u siebie nawet bez jakiegokolwiek zastanowienia robiliby cc i to tutejszy lekarz od zawsze mówił.👪🐶🌲
Invimed Poznań
Hmm, ja plamień nie miałam. Może skonsultuj to z dr bo z tego co pamiętam to ulotkę ten lek miał zatrważającą. A który dzień bierzesz? Jest opcja że miesiaczka ci się przedłużyła?Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Hmm, ja plamień nie miałam. Może skonsultuj to z dr bo z tego co pamiętam to ulotkę ten lek miał zatrważającą. A który dzień bierzesz? Jest opcja że miesiaczka ci się przedłużyła?
Walczymy z torbielami i dopiero po tym leku zaczynaja się zmniejszać, jestem w połowie 2 opakowania i nagle się pojawiły,wiem jak zaczęłam czytać to szybko skończyłam 🤦♀️, dzięki, to napisze sms.