Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
anka wrote:Ale ja nigdy tak nie miałam raczej przychodziła szybciej , nawet kiedys 12 dni od poprzedniej...
Ale ja też pierwszy raz miałam taka przerwę, może zrobiła się torbiel a to też może zaburzać cykl,faktycznie warto zrobić ten progesteron.. -
nick nieaktualnyAlicjaaa91 wrote:Ale ja też pierwszy raz miałam taka przerwę, może zrobiła się torbiel a to też może zaburzać cykl,faktycznie warto zrobić ten progesteron..
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Czyli pewnie w grudniu znowu przesunie się dalsze leczenie . Bo dopóki np jest torbiel to nie można się starać? Chodzi np o stymulacje
Do grudnia to może ta torbiel już się wchlonac,różnie może być, ja jak mam torbiel to bez antyków trwa to dłużej poprostu ale się wchłania z antykami krócej, ale jak jest torbiel to najpierw trzeba się jej pozbyć...2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
nick nieaktualnyAgnieszkaB wrote:Do grudnia to może ta torbiel już się wchlonac,różnie może być, ja jak mam torbiel to bez antyków trwa to dłużej poprostu ale się wchłania z antykami krócej, ale jak jest torbiel to najpierw trzeba się jej pozbyć...
-
Gabrysia89 wrote:Dokładnie pogoda nie sprzyja, ja dziś zaliczałam krótki spacer, w środę wizyta u doktora i już się nie mogę doczekać 😍, ja tak sobie ogladamsopiero ciuszki jeszcze nic nie zamawiam, nie wiadomo jeszcze czy będzie parka czy dwie dziewczynki 🙂
A który masz już tydzień?, najwazniejsze, że wszystko dobrze i zdrówka dla Waszej trojeczki ☺️UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
Olivka - jak tam u Ciebie?
Czy któraś z Was brała może Gynazol na infekcje,? Pierwszy raz to mam i się zastanawiam czy to jakoś etapowo się uwalnia?Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Udało się wrote:Dziewczyny co polecacie na mdłości? W pierwszej ciąży nie miałam a teraz masakra 🙈 dodam, że te naturalne sposoby typu migdały, mleko migdałowe, imbir średnio działają.
Mi pomagała cola, woda gazowana i doktor przepisał jakieś kropelki ale to na recepte 🙂, po nich też było trochę lepiej, ale ogólnie poprostu muszą minąć 🙂UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
Moli27 wrote:Olivka - jak tam u Ciebie?
Czy któraś z Was brała może Gynazol na infekcje,? Pierwszy raz to mam i się zastanawiam czy to jakoś etapowo się uwalnia?
Ja to miałam od Doktora przepisane. Ogólnie to jest jednorazowa aplikacja kremu i przez kilka dni się uwalniają te substancje czynne jeśli tak można powiedzieć 😉 i dosłownie po 2 3 dniach bylo wszystko bylo ok pierwszy raz miałam w ciąży to zapisane i efekty były ekspresowe -
Ja123 wrote:Ja to miałam od Doktora przepisane. Ogólnie to jest jednorazowa aplikacja kremu i przez kilka dni się uwalniają te substancje czynne jeśli tak można powiedzieć 😉 i dosłownie po 2 3 dniach bylo wszystko bylo ok pierwszy raz miałam w ciąży to zapisane i efekty były ekspresowe
Dziękuje 🙂, też czuje, że jest lepiej...Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Kwiatek 12 wrote:Mi pomagała cola, woda gazowana i doktor przepisał jakieś kropelki ale to na recepte 🙂, po nich też było trochę lepiej, ale ogólnie poprostu muszą minąć 🙂
Dzięks 🙂, to poproszę doktora na wizycie, aczkolwiek cola trochę pomaga 😁 -
nick nieaktualny
-
AgnieszkaB wrote:Czekam na testowanie 😁, zobaczymy 🍀
✊✊✊ Trzymam kciuki!Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero