Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alicjaaa91 wrote:Agnieszka - a jak u Ciebie?
Zobaczymy co do wyjdzie, alę podjęłam decyzję, że teraz działamy naturalnie, wolę nie ryzykować, tym bardziej, że bym brała sterydy, była rysa co w następnym cyklu miał być transfer , teraz zrobiliśmy stymulacje 🙂2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
AgnieszkaB wrote:Zobaczymy co do wyjdzie, alę podjęłam decyzję, że teraz działamy naturalnie, wolę nie ryzykować, tym bardziej, że bym brała sterydy, była rysa co w następnym cyklu miał być transfer , teraz zrobiliśmy stymulacje 🙂
To pozostaje trzymać kciuki ✊✊ -
AgnieszkaB wrote:Zobaczymy co do wyjdzie, alę podjęłam decyzję, że teraz działamy naturalnie, wolę nie ryzykować, tym bardziej, że bym brała sterydy, była rysa co w następnym cyklu miał być transfer , teraz zrobiliśmy stymulacje 🙂
Również trzymam kciuki ✊
Milena - zobacz proszę wiadomość priv 🙂Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Kwiatek 12 wrote:Jak tam dziewczynki Wasze samopoczucie?
Teraz takie szare dni, energii brak, ja ogólnie zaczęłam ogarniać wyprawkę itd, tyle tego, że już czas zacząć,oczywiście wszystko z kanapy, nadal tryb leżący, ake ważne, że w domu ☺️Alicjaaa91, Kwiatek 12 lubią tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
Starajaca28 wrote:Teraz takie szare dni, energii brak, ja ogólnie zaczęłam ogarniać wyprawkę itd, tyle tego, że już czas zacząć,oczywiście wszystko z kanapy, nadal tryb leżący, ake ważne, że w domu ☺️
Dokładnie pogoda nie sprzyja, ja dziś zaliczałam krótki spacer, w środę wizyta u doktora i już się nie mogę doczekać 😍, ja tak sobie ogladamsopiero ciuszki jeszcze nic nie zamawiam, nie wiadomo jeszcze czy będzie parka czy dwie dziewczynki 🙂Alicjaaa91 lubi tę wiadomość
18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚 -
nick nieaktualny
-
anka wrote:Kiedy można się martwić jak okresu nie ma? W sensie ile dni to norma?
Może zrób progesteron i będzie wiedziała czy była owulacja i czy będzie miesiączka, jak była owulacja to będzie miesiączka, czasem mogą być jakieś zawiriwania w cyklu.18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚 -
nick nieaktualnyGabrysia89 wrote:Może zrób progesteron i będzie wiedziała czy była owulacja i czy będzie miesiączka, jak była owulacja to będzie miesiączka, czasem mogą być jakieś zawiriwania w cyklu.
-
anka wrote:Kiedy można się martwić jak okresu nie ma? W sensie ile dni to norma?
Ja myślę, że jeszcze możesz poczekać, ja kiedyś nie miałam około 2 miesiące, ciąży brak a, że wyjechaliśmy na wakacje to napisałam do doktora dopiero jak wróciliśmy i to już odpisał, że musimy się zobaczyć i trzeba będzie ta miesiączkę wywołać. -
nick nieaktualnyAlicjaaa91 wrote:Ja myślę, że jeszcze możesz poczekać, ja kiedyś nie miałam około 2 miesiące, ciąży brak a, że wyjechaliśmy na wakacje to napisałam do doktora dopiero jak wróciliśmy i to już odpisał, że musimy się zobaczyć i trzeba będzie ta miesiączkę wywołać.