X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2020, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka - ja badałam sobie homocysteine tak sama dla siebie i mam około 7, cały czas biorę foliany tylko ze swansona i complex B z Jawor, ale ja nie teawie Femibionu...

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2020, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivka - odpoczywajcie 😘🍀

Olivia27 lubi tę wiadomość

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2020, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    Anka - ja badałam sobie homocysteine tak sama dla siebie i mam około 7, cały czas biorę foliany tylko ze swansona i complex B z Jawor, ale ja nie teawie Femibionu...
    Czemu ?

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2020, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Czemu ?

Tam jest Jod, ale ja jak brałam jodit to też miałam bóle żołądka, może tak na mnie działa,w każdym razie mi służy z Jawor.

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2020, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka - a jak u Ciebie?

• Olivia27 Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2020, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis już zdecydowanie lepiej, leżęmy odpoczywamy i czekamy na kolejną wizytę ✊🍀

AgnieszkaB lubi tę wiadomość

PCOS
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2020, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa91 wrote:
    Agnieszka - a jak u Ciebie?

Zobaczymy co do wyjdzie, alę podjęłam decyzję, że teraz działamy naturalnie, wolę nie ryzykować, tym bardziej, że bym brała sterydy, była rysa co w następnym cyklu miał być transfer , teraz zrobiliśmy stymulacje 🙂

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2020, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    Zobaczymy co do wyjdzie, alę podjęłam decyzję, że teraz działamy naturalnie, wolę nie ryzykować, tym bardziej, że bym brała sterydy, była rysa co w następnym cyklu miał być transfer , teraz zrobiliśmy stymulacje 🙂

To pozostaje trzymać kciuki ✊✊

• Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2020, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:

Również trzymam kciuki ✊

Milena - zobacz proszę wiadomość priv 🙂

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2020, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki 🙂, przydadzą się

Olivka a jak u Ciebie?

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Olivia27 Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2020, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    Dzięki 🙂, przydadzą się

Olivka a jak u Ciebie?

A dziękuję dobrze ☺️, mam zajęcia, leżę, wypoczywam i odliczam dni do następnej wizyty ☺️, mam nadzieję, że krwiaki się zmniejsza

Kwiatek 12 lubi tę wiadomość

PCOS
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2020, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivia27 wrote:
    A dziękuję dobrze ☺️, mam zajęcia, leżę, wypoczywam i odliczam dni do następnej wizyty ☺️, mam nadzieję, że krwiaki się zmniejsza

Cieszę się i oby tak dalej, odpoczywajcie ❤️

• Kwiatek 12 Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2020, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewczynki Wasze samopoczucie?

UIU - bhcg 16dpo 290🙂
  • Starajaca28 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2020, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek 12 wrote:
    Jak tam dziewczynki Wasze samopoczucie?

Teraz takie szare dni, energii brak, ja ogólnie zaczęłam ogarniać wyprawkę itd, tyle tego, że już czas zacząć,oczywiście wszystko z kanapy, nadal tryb leżący, ake ważne, że w domu ☺️

Alicjaaa91, Kwiatek 12 lubią tę wiadomość

Starania od 2016
    AMH - 1,92
    01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza)
  • Gabrysia89 Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2020, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starajaca28 wrote:
    Teraz takie szare dni, energii brak, ja ogólnie zaczęłam ogarniać wyprawkę itd, tyle tego, że już czas zacząć,oczywiście wszystko z kanapy, nadal tryb leżący, ake ważne, że w domu ☺️

Dokładnie pogoda nie sprzyja, ja dziś zaliczałam krótki spacer, w środę wizyta u doktora i już się nie mogę doczekać 😍, ja tak sobie ogladamsopiero ciuszki jeszcze nic nie zamawiam, nie wiadomo jeszcze czy będzie parka czy dwie dziewczynki 🙂

Alicjaaa91 lubi tę wiadomość

18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2020, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy można się martwić jak okresu nie ma? W sensie ile dni to norma?

• Gabrysia89 Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2020, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:

Może zrób progesteron i będzie wiedziała czy była owulacja i czy będzie miesiączka, jak była owulacja to będzie miesiączka, czasem mogą być jakieś zawiriwania w cyklu.

18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2020, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia89 wrote:
    Może zrób progesteron i będzie wiedziała czy była owulacja i czy będzie miesiączka, jak była owulacja to będzie miesiączka, czasem mogą być jakieś zawiriwania w cyklu.
    Ech owu raczej nie było a nawet jeśli to raczej i tak juuuz by był okres dzisiaj 40 DC. .

• Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2020, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:

Ja myślę, że jeszcze możesz poczekać, ja kiedyś nie miałam około 2 miesiące, ciąży brak a, że wyjechaliśmy na wakacje to napisałam do doktora dopiero jak wróciliśmy i to już odpisał, że musimy się zobaczyć i trzeba będzie ta miesiączkę wywołać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2020, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa91 wrote:
    Ja myślę, że jeszcze możesz poczekać, ja kiedyś nie miałam około 2 miesiące, ciąży brak a, że wyjechaliśmy na wakacje to napisałam do doktora dopiero jak wróciliśmy i to już odpisał, że musimy się zobaczyć i trzeba będzie ta miesiączkę wywołać.
    Ale ja nigdy tak nie miałam raczej przychodziła szybciej , nawet kiedys 12 dni od poprzedniej...

‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ