Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2020, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki 🙂, przydadzą się

Olivka a jak u Ciebie?

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Olivia27 Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2020, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    Dzięki 🙂, przydadzą się

Olivka a jak u Ciebie?

A dziękuję dobrze ☺️, mam zajęcia, leżę, wypoczywam i odliczam dni do następnej wizyty ☺️, mam nadzieję, że krwiaki się zmniejsza

Kwiatek 12 lubi tę wiadomość

PCOS
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2020, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivia27 wrote:
    A dziękuję dobrze ☺️, mam zajęcia, leżę, wypoczywam i odliczam dni do następnej wizyty ☺️, mam nadzieję, że krwiaki się zmniejsza

Cieszę się i oby tak dalej, odpoczywajcie ❤️

• Kwiatek 12 Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2020, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewczynki Wasze samopoczucie?

UIU - bhcg 16dpo 290🙂
  • Starajaca28 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2020, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek 12 wrote:
    Jak tam dziewczynki Wasze samopoczucie?

Teraz takie szare dni, energii brak, ja ogólnie zaczęłam ogarniać wyprawkę itd, tyle tego, że już czas zacząć,oczywiście wszystko z kanapy, nadal tryb leżący, ake ważne, że w domu ☺️

Alicjaaa91, Kwiatek 12 lubią tę wiadomość

Starania od 2016
    AMH - 1,92
    01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza)
  • Gabrysia89 Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2020, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starajaca28 wrote:
    Teraz takie szare dni, energii brak, ja ogólnie zaczęłam ogarniać wyprawkę itd, tyle tego, że już czas zacząć,oczywiście wszystko z kanapy, nadal tryb leżący, ake ważne, że w domu ☺️

Dokładnie pogoda nie sprzyja, ja dziś zaliczałam krótki spacer, w środę wizyta u doktora i już się nie mogę doczekać 😍, ja tak sobie ogladamsopiero ciuszki jeszcze nic nie zamawiam, nie wiadomo jeszcze czy będzie parka czy dwie dziewczynki 🙂

Alicjaaa91 lubi tę wiadomość

18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2020, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy można się martwić jak okresu nie ma? W sensie ile dni to norma?

• Gabrysia89 Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2020, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:

Może zrób progesteron i będzie wiedziała czy była owulacja i czy będzie miesiączka, jak była owulacja to będzie miesiączka, czasem mogą być jakieś zawiriwania w cyklu.

18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2020, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia89 wrote:
    Może zrób progesteron i będzie wiedziała czy była owulacja i czy będzie miesiączka, jak była owulacja to będzie miesiączka, czasem mogą być jakieś zawiriwania w cyklu.
    Ech owu raczej nie było a nawet jeśli to raczej i tak juuuz by był okres dzisiaj 40 DC. .

• Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2020, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:

Ja myślę, że jeszcze możesz poczekać, ja kiedyś nie miałam około 2 miesiące, ciąży brak a, że wyjechaliśmy na wakacje to napisałam do doktora dopiero jak wróciliśmy i to już odpisał, że musimy się zobaczyć i trzeba będzie ta miesiączkę wywołać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2020, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa91 wrote:
    Ja myślę, że jeszcze możesz poczekać, ja kiedyś nie miałam około 2 miesiące, ciąży brak a, że wyjechaliśmy na wakacje to napisałam do doktora dopiero jak wróciliśmy i to już odpisał, że musimy się zobaczyć i trzeba będzie ta miesiączkę wywołać.
    Ale ja nigdy tak nie miałam raczej przychodziła szybciej , nawet kiedys 12 dni od poprzedniej...

• Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2020, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Ale ja nigdy tak nie miałam raczej przychodziła szybciej , nawet kiedys 12 dni od poprzedniej...

Ale ja też pierwszy raz miałam taka przerwę, może zrobiła się torbiel a to też może zaburzać cykl,faktycznie warto zrobić ten progesteron..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2020, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa91 wrote:
    Ale ja też pierwszy raz miałam taka przerwę, może zrobiła się torbiel a to też może zaburzać cykl,faktycznie warto zrobić ten progesteron..
    Właśnie tej torbieli się boje a to bardzo możliwe bo przecież już ostatnio z nimi walczyłam...a pęcherzyki były więc miało z czego się zrobic

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2020, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Właśnie tej torbieli się boje a to bardzo możliwe bo przecież już ostatnio z nimi walczyłam...a pęcherzyki były więc miało z czego się zrobic

To może być od torbieli a to najlepiej antyki...

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2020, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    To może być od torbieli a to najlepiej antyki...
    Czyli pewnie w grudniu znowu przesunie się dalsze leczenie . Bo dopóki np jest torbiel to nie można się starać? Chodzi np o stymulacje

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2020, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Czyli pewnie w grudniu znowu przesunie się dalsze leczenie . Bo dopóki np jest torbiel to nie można się starać? Chodzi np o stymulacje

Do grudnia to może ta torbiel już się wchlonac,różnie może być, ja jak mam torbiel to bez antyków trwa to dłużej poprostu ale się wchłania z antykami krócej, ale jak jest torbiel to najpierw trzeba się jej pozbyć...

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2020, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    Do grudnia to może ta torbiel już się wchlonac,różnie może być, ja jak mam torbiel to bez antyków trwa to dłużej poprostu ale się wchłania z antykami krócej, ale jak jest torbiel to najpierw trzeba się jej pozbyć...
    Ech oby zniknęła 🤦 ale w sumie też nie mam pewności czy jest

• Kwiatek 12 Przyjaciółka

Wysłany: 9 listopada 2020, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia89 wrote:
    Dokładnie pogoda nie sprzyja, ja dziś zaliczałam krótki spacer, w środę wizyta u doktora i już się nie mogę doczekać 😍, ja tak sobie ogladamsopiero ciuszki jeszcze nic nie zamawiam, nie wiadomo jeszcze czy będzie parka czy dwie dziewczynki 🙂

A który masz już tydzień?, najwazniejsze, że wszystko dobrze i zdrówka dla Waszej trojeczki ☺️

UIU - bhcg 16dpo 290🙂
  • Moli27 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2020, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivka - jak tam u Ciebie?

Czy któraś z Was brała może Gynazol na infekcje,? Pierwszy raz to mam i się zastanawiam czy to jakoś etapowo się uwalnia?

Starania od 2017
    02.2017-19tc💔
    03.2019-9t c💔

Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
    AMH 8,24
    Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
    10. 04.2021 Helenka 🧡
    24.02.2023 Aniela💛
  • Udało się Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2020, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co polecacie na mdłości? W pierwszej ciąży nie miałam a teraz masakra 🙈 dodam, że te naturalne sposoby typu migdały, mleko migdałowe, imbir średnio działają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2020, 12:30

‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ