Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gabrysia89 wrote:Tez mam ten problem 🙈, już mam dość spory brzuch, w pon mam wizytę u doktora to się zapytam, położne w szpitalu daesly w ramię, może to będzie jakaś alternatywa 😁
Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek 🙂
Anka - jakoś koniec lutego, ale koleżanka teraz przygotowuje się do transferu też ma jakiś cykl zabiegowy to doktor wyznacza terminy wizyt i Panie wpisują, czasem trzeba być bardziej stanowczym w tej rejestracji 😅, wiadomo, że na ocenę cyklu jak brak miejsc u doktora to można iść do innegoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2021, 11:53
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualnyMoli27 wrote:Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek 🙂
Anka - jakoś koniec lutego, ale koleżanka teraz przygotowuje się do transferu też ma jakiś cykl zabiegowy to doktor wyznacza terminy wizyt i Panie wpisują, czasem trzeba być bardziej stanowczym w tej rejestracji 😅, wiadomo, że na ocenę cyklu jak brak miejsc u doktora to można iść do innego
w takim razie zadzwonie i sie zapisze jutro na ten luty , w tym wszystkim najgorsze jest to czekanie w moimm przypadku na te ustalanie stymulacji.
orientuje sie może któraś czy mogłabym na własną reke w nastepnym cyklu brać clo? czy jednak poczekać do wizyty i skonsultować u doktora? -
anka wrote:tak troche żaluje ze wtedy jak on pow ze mam sie zapisać nie bylam od razu stanowcza i odpuscilam.
w takim razie zadzwonie i sie zapisze jutro na ten luty , w tym wszystkim najgorsze jest to czekanie w moimm przypadku na te ustalanie stymulacji.
orientuje sie może któraś czy mogłabym na własną reke w nastepnym cyklu brać clo? czy jednak poczekać do wizyty i skonsultować u doktora?
Ale poczekaj spokojnie na tą ocene cyklu i zalecenia co dalej, też miałam sama stymulacje, jedna ocena wypadła u innego lekarza, teraz czekam na testowanie i zobaczymy 🙂 -
nick nieaktualnyNowa szansa 93 wrote:Ale poczekaj spokojnie na tą ocene cyklu i zalecenia co dalej, też miałam sama stymulacje, jedna ocena wypadła u innego lekarza, teraz czekam na testowanie i zobaczymy 🙂
-
Moli27 wrote:Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek 🙂
Anka - jakoś koniec lutego, ale koleżanka teraz przygotowuje się do transferu też ma jakiś cykl zabiegowy to doktor wyznacza terminy wizyt i Panie wpisują, czasem trzeba być bardziej stanowczym w tej rejestracji 😅, wiadomo, że na ocenę cyklu jak brak miejsc u doktora to można iść do innego
Dokładnie, czasem trzeba być stanowczym 😁, mi doktor po szpitalu zalecił kontrolę za tydzień jak bylam na założenie passera i mówił, że tak mam się wpisac to Panie wpisały -
MuminkAa wrote:Jeszcze mam jedno pytanie dziewczyny, Dzoni Ty to chyba pisałaś, i ktoś jeszcze, ale już nie pamiętaj nicu 🙈, z jakiej firmy bralyscie Q10?
Ja bralam Swansona, ake możesz z Solgara, to akurat nie ma znaczenia,tez są inne firmy.Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Gabrysia89 wrote:Tez mam ten problem 🙈, już mam dość spory brzuch, w pon mam wizytę u doktora to się zapytam, położne w szpitalu daesly w ramię, może to będzie jakaś alternatywa 😁
Jak się czujecie? Potwierdziła się u Was parka? 🙂Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
MuminkAa wrote:Jeszcze mam jedno pytanie dziewczyny, Dzoni Ty to chyba pisałaś, i ktoś jeszcze, ale już nie pamiętaj nicu 🙈, z jakiej firmy bralyscie Q10?
Najważniejsze żeby był to ubichinol (aktywny q10, który szybciej i lepiej się wchłania) , a nie ubichinon. Łatwo poznać po cenie (niestety ) ja aktualnie biorę ubiquinol Swansona, kiedyś brałam jakiś inny ale nie mogę go nigdzie znaleźć w necie.Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dziewczyny macie jakieś info albo polecacie jakaś inna klinikę realizującą ivf w Poznaniu niż Polna?
I jeszcze pytanko o doświadczenia z intralipidem i/lub accofilem- stosowała któraś przed transferami?
I już ostatnie pytanko znacie, polecacie jakiegoś spoko immunologa z Poznania? 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2021, 21:20
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Dziewczyny macie jakieś info albo polecacie jakaś inna klinikę realizującą ivf w Poznaniu niż Polna?
I jeszcze pytanko o doświadczenia z intralipidem i/lub accofilem- stosowała któraś przed transferami?
I już ostatnie pytanko znacie, polecacie jakiegoś spoko immunologa z Poznania? 😉
Jeżeli chcesz iść w immunologie tylko Invimed, z tego co wiem to robią transfery z tym co wymieniłaś, koleżanka przeniosła się z innej kliniki do nich i miała teraz 5 transfer z acofilem, immunologa konsultacje też tam mają.Dżoni lubi tę wiadomość
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Dominikaaa wrote:Jeżeli chcesz iść w immunologie tylko Invimed, z tego co wiem to robią transfery z tym co wymieniłaś, koleżanka przeniosła się z innej kliniki do nich i miała teraz 5 transfer z acofilem, immunologa konsultacje też tam mają.
Ok, dzięki za informację właśnie czytałam o invimedzie i faktycznie, wygląda na to że nie pomijają tam tego tematu.Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Ok, dzięki za informację właśnie czytałam o invimedzie i faktycznie, wygląda na to że nie pomijają tam tego tematu.
Po kilku nieudanych transferach niektóre dziewczyny idą w immunologie, ja porobiłam badania, ale akurat udał się transfer i odpuściłam temat.2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Lena30a wrote:Czesc 🙂, pamiętasz może jakie brałaś dawki?, też będziemy podchodzić do IVF, ale dopiero początek kwietnia 🙂
Kurcze teraz nie pamiętam, napisze wieczorkiem jak znajdę karki, miałam zapisane 🙂
Ps :brałam 100mg, jedna tabletkę 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2021, 22:17
Lena30a lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Starajaca28 wrote:Jak się czujecie? Potwierdziła się u Was parka? 🙂
A dziękuję bardzo dobrze 🙂, jestem pozytywnie zaskoczona, ske ten drugi trymest jest super, pod względem samopoczucia, tylko brzuszek coraz większy 😅, będą synowie 🤩
A Ty jak się czujesz?Dżoni, Zaba90, Starajaca28, Ania0692 lubią tę wiadomość
18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚 -
Gabrysia89 wrote:A dziękuję bardzo dobrze 🙂, jestem pozytywnie zaskoczona, ske ten drugi trymest jest super, pod względem samopoczucia, tylko brzuszek coraz większy 😅, będą synowie 🤩
A Ty jak się czujesz?
To super, że wszystko dobrze i gratulacje synów 🙂
U mnie na leżącą, ale stabilnie, idziemy do przodu, aczkolwiek już marzę aby urodzić, kręgosłup, nogi trochę dają we znaki, ale jeszcze trochę 😁Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
Karina89 wrote:Tak, ja też jestem w trakcie powtórki badań do transferu robiłam badania na Polnej, są do odczytu w internecie, tylko spływają różnie jeżeli chodzi o godziny, najwcześniej po 13 :00 morfologia itd, badania wirusologiczne miałam trochę później czy hormony,tez robiłam kwas foliowy.
Kiedy zaczynacie przygotowania? Ja właśnie startuje i mam nadzieję, że tobedzie ostatnie podejście i szczęśliwe 🙂