Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
anka wrote:Nie musiałam nic mówić o zastrzyku sama pow że przepisze 🙈 ale stracha mam go sobie podać
To teraz już większy luz i ✊, zastrzyk to luzik 🙂
Gabrysia - cieszę się, że wszystko dobrze i Was i kawalerowie mają się dobrze u Nas też będzie synek 😁anka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicjaaa91 wrote:To teraz już większy luz i ✊, zastrzyk to luzik 🙂
Gabrysia - cieszę się, że wszystko dobrze i Was i kawalerowie mają się dobrze u Nas też będzie synek 😁 -
Agata93 wrote:To trzymam kciuki ✊ i owocnych starań o rodzeństwo 🙂
Niebieska Gwiazda - my jeszcze troszkę co nie? 😁
Ja walczę o przetrwanie 🙈, Synek ma charakterek 🙊 ale gdzieś tam już myślę o drugim 😁
Czekam na wizytę kontrolna i zobaczyny kiedy teraz doktor zaleci aby się pokazać 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2021, 07:54
-
Alicjaaa wrote:😅, już nie mogę się doczekać 🙊
Również kciuki za dziewczyny ✊
Agnieszka jak się czujesz?
Ogolnie to dobrze 🙂 ale muszę wyłączyć internet, bo to na mnie dobrze nie działa 😅, ostatnio doktor mówił, że wszystkim się martwię i ma rację 🙈
A Ty jak się czujesz?2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
ZosiaM wrote:Mogą to by kwestie "błędu" labolatoryjnego 🙂
U mnie też była lekka różnica, a powtórkę robiłam w innym labolatorium, ale to najczęściej są małe przechylenia06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
nick nieaktualnyczy czułyście jakoś że peka pecherzyk ? że doszło do owu ?
bo mnie w sumie klują delikatnie jajniki i ciągnie w podbrzuszu tak dziwnie podobnie jak na okres i nwm do czego to przyczepić , podobno moze peknac po zastrzyku w 36-48 h. może podzielicie sie swoimi doświadczeniami ? -
anka wrote:czy czułyście jakoś że peka pecherzyk ? że doszło do owu ?
bo mnie w sumie klują delikatnie jajniki i ciągnie w podbrzuszu tak dziwnie podobnie jak na okres i nwm do czego to przyczepić , podobno moze peknac po zastrzyku w 36-48 h. może podzielicie sie swoimi doświadczeniami ?
Ciężko odpowiedzieć na to pytanie, ja raz czułam raz nie, raz mialam ból owulacjny innym razem nie, w cyklu stymulacyjnym w którym zaszłam w pierwsza ciąże czułam , natomiast teraz nic,Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2021, 20:38
Alicjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdało się wrote:Ciężko odpowiedzieć na to pytanie, ja raz czułam raz nie, raz mialam owulacji innym razem nie, w cyklu stymulacyjnym w którym zaszłam w pierwsza ciąże czułam , natomiast teraz nic,
-
AgnieszkaB wrote:Ogolnie to dobrze 🙂 ale muszę wyłączyć internet, bo to na mnie dobrze nie działa 😅, ostatnio doktor mówił, że wszystkim się martwię i ma rację 🙈
A Ty jak się czujesz?
Jak ja to dobrze pamiętam 😅, dziękuję u Nas dobrze, jeszcze mnie trochę mdłości męczą i zgaga no, ale da się przetrwać 🙂, teraz robimy trochę remont więcej mniej zaglądam na forum ale podczytuje co tan u Was i niezmienne kciuki za staraczki, ciężarówka jak najmniej stresu 😉 a mamusia pociechy z Maluszka 🙂
Maleszczescie - dawno Cię nie było, ale jak zaglądasz to mam pytanie na priv kiedyś polecałaś dobrego fizjo 🙂
Nadzieja88, Maleszczescie Maleszczescie, Zaba90 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
anka wrote:czy czułyście jakoś że peka pecherzyk ? że doszło do owu ?
bo mnie w sumie klują delikatnie jajniki i ciągnie w podbrzuszu tak dziwnie podobnie jak na okres i nwm do czego to przyczepić , podobno moze peknac po zastrzyku w 36-48 h. może podzielicie sie swoimi doświadczeniami ?
Anka u mnie jak jeszcze miałam stymulacje też raz czułam, że to owulacja po śluzie, temperatura, innym razem objawów brak -
nick nieaktualnyNadzieja88 wrote:Anka u mnie jak jeszcze miałam stymulacje też raz czułam, że to owulacja po śluzie, temperatura, innym razem objawów brak
-
Alicjaaa wrote:Jak ja to dobrze pamiętam 😅, dziękuję u Nas dobrze, jeszcze mnie trochę mdłości męczą i zgaga no, ale da się przetrwać 🙂, teraz robimy trochę remont więcej mniej zaglądam na forum ale podczytuje co tan u Was i niezmienne kciuki za staraczki, ciężarówka jak najmniej stresu 😉 a mamusia pociechy z Maluszka 🙂
Maleszczescie - dawno Cię nie było, ale jak zaglądasz to mam pytanie na priv kiedyś polecałaś dobrego fizjo 🙂[/QUOTE
Hej 😊, podczytuje, jasne odpisałam 🙂
Gabrysia - Gratulacje Synkow ❤️
-
Muminka88 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was robiła wcześniej bhc po transferze niż doktor zalecał? Tak się zastanawiam czy teraz nie zrobić 10 dpt albo nawet 8 dpt razem z kontrolnym progesteronem , tylko się zastanawiam czy to nie za wcześnie 🙄
Ja robiłam kilka dni wcześniej 10 dpt pierwsza betę, wcześniej kontrolny progesteron jak doktor zalecił🙂
Kiedy testujesz?1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Muminka88 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was robiła wcześniej bhc po transferze niż doktor zalecał? Tak się zastanawiam czy teraz nie zrobić 10 dpt albo nawet 8 dpt razem z kontrolnym progesteronem , tylko się zastanawiam czy to nie za wcześnie 🙄
Właśnie kiedy testujesz? 🙂, ja planowo w piątek, ale myślę, że dwa dni wcześniej pójdę na bhcg 🙂Ania0692 lubi tę wiadomość
-
Nowa szansa 93 wrote:Właśnie kiedy testujesz? 🙂, ja planowo w piątek, ale myślę, że dwa dni wcześniej pójdę na bhcg 🙂
Ja dopiero jestem na lekach do transferu, testowanie zapewne ostatni tydzień stycznia 🙂
Trzymam kciuki za Twoje ✊
Żaba - dzięki 🙂 -
Muminka88 wrote:Ja dopiero jestem na lekach do transferu, testowanie zapewne ostatni tydzień stycznia 🙂
Trzymam kciuki za Twoje ✊
Żaba - dzięki 🙂
To powodzenia✊, ja w tym tygodniu się dowiem jaki mamy plan, nie ukrywam, że już bym chciała zacząć przygotowania 🙂 -
Gabrysia - zobaczysz na priv w wolnej chwili?, mam jeszcze jedno pytanko o to podawanie Clexany 😁Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛