Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicjaaa wrote:MilenaMi - a co u Ciebie?
A dziękuję, że pytasz, wszystko dobrze rośniemy mamy się bardzo dobrze🙂, tylko wyszła mi cukrzyca ciążowa i właśnie mam pytanko czy któraś z Was była u tej nowej Pani docent od cukrzycy do której mnie skierował doktor M?
A Ty jak się czujesz?
Anka - według mnie wyniki ok 🙂 -
nick nieaktualnyMilenaMi wrote:A dziękuję, że pytasz, wszystko dobrze rośniemy mamy się bardzo dobrze🙂, tylko wyszła mi cukrzyca ciążowa i właśnie mam pytanko czy któraś z Was była u tej nowej Pani docent od cukrzycy do której mnie skierował doktor M?
Tak jak coś to pytaj 🙂 -
nick nieaktualnyDziękujęMilenaMi wrote:A dziękuję, że pytasz, wszystko dobrze rośniemy mamy się bardzo dobrze🙂, tylko wyszła mi cukrzyca ciążowa i właśnie mam pytanko czy któraś z Was była u tej nowej Pani docent od cukrzycy do której mnie skierował doktor M?
A Ty jak się czujesz?
Anka - według mnie wyniki ok 🙂
-
Ja też jestem po wizycie, jest pęcherzyk ciążowy!!! serduszka jeszcze nie ma, ale dokyor mówił, że mamy jeszcze czas i czekamy do kolejnej wizyty. 🤩
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 13:28
ZosiaM, Olivia27, MilenaMi, Dżoni, Nadzieja88, Alicjaaa, AgnieszkaB, Zaba90, MuminkAa, Karina89, Udało się, Dominikaaa, Drzewko90, Starajaca28, Gabrysia89 lubią tę wiadomość
-
kinga25 wrote:MilenaMi wrote:A dziękuję, że pytasz, wszystko dobrze rośniemy mamy się bardzo dobrze🙂, tylko wyszła mi cukrzyca ciążowa i właśnie mam pytanko czy któraś z Was była u tej nowej Pani docent od cukrzycy do której mnie skierował doktor M?
Tak jak coś to pytaj 🙂
Wysłałam zaproszenie, mam jedno pytanko 🙂 -
Ania0692 wrote:Ja też jestem po wizycie, jest pęcherzyk ciążowy!!! serduszka jeszcze nie ma, ale dokyor mówił, że mamy jeszcze czas i czekamy do kolejnej wizyty. 🤩
Aaaaa❤️❤️❤️ jaram się max ✊✊✊Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
ZosiaM wrote:Właśnie miałam się zapytać, odstawiacie acard ma czas miesiączki 🤔
Ja też odstawiałam, żeby miesiączki nie były tak obfite
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Ania0692 wrote:Ja też jestem po wizycie, jest pęcherzyk ciążowy!!! serduszka jeszcze nie ma, ale dokyor mówił, że mamy jeszcze czas i czekamy do kolejnej wizyty. 🤩
Za kolejna wizytę ✊✊
Zosia - ja też odstawiam, parę razy nie odstawilam, ale to już z automatu brałam to chyba z 9 /10 dni cyklu jeszcze były plamienia -
MilenaMi wrote:A dziękuję, że pytasz, wszystko dobrze rośniemy mamy się bardzo dobrze🙂, tylko wyszła mi cukrzyca ciążowa i właśnie mam pytanko czy któraś z Was była u tej nowej Pani docent od cukrzycy do której mnie skierował doktor M?
A Ty jak się czujesz?
Anka - według mnie wyniki ok 🙂
Mnie właśnie czeka krzywa cukrowa🤪, mam mieć ze sobą na przyszła wizytę, to się cieszę, że wszystko dobrze, ogólnie czuje się dobrze🙂, ostatnio miałam kilka dni jakieś plamienia więc obserwujemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 18:19
AgnieszkaB, Zaba90 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Super, trzymam kciuki dalej ✊✊1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Cześć dziewczyny🙂 od jakiego czasu Was podczytuje, również, leczę się u Pana doktora, jestem już po procedurze ivf, teraz czekam na zabieg i prawdopodobnie z początkiem kwietnia będę podchodzić do pierwszego transferu, macie może jakieś złote rady? Zmienialyscie cis w swoim funkcjonowaniu czy raczej wszystko po "staremu"
Pozdrawiam 🙂1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Malina1991 wrote:Cześć dziewczyny🙂 od jakiego czasu Was podczytuje, również, leczę się u Pana doktora, jestem już po procedurze ivf, teraz czekam na zabieg i prawdopodobnie z początkiem kwietnia będę podchodzić do pierwszego transferu, macie może jakieś złote rady? Zmienialyscie cis w swoim funkcjonowaniu czy raczej wszystko po "staremu"
Pozdrawiam 🙂
Czesc, według nie nie ma złotych rad, wiadomo jak najmniej stresu 😏, ja funkcjonowałam normalnie przed transferem, po transferze ,rezygnowalam z większego wysiłku, (tylko sobie przypomnienia w telefonie ustawiałam aby się w lekach nie pogubić co kiedy).
Powodzenia 🙂
Malina1991 lubi tę wiadomość
-
Malina1991 wrote:Cześć dziewczyny🙂 od jakiego czasu Was podczytuje, również, leczę się u Pana doktora, jestem już po procedurze ivf, teraz czekam na zabieg i prawdopodobnie z początkiem kwietnia będę podchodzić do pierwszego transferu, macie może jakieś złote rady? Zmienialyscie cis w swoim funkcjonowaniu czy raczej wszystko po "staremu"
Pozdrawiam 🙂
Ja bym mogła napisać to samo co Nadzieja88, starałam się żyć normalnie, czas upływał od wizyty do wizyty, potem transfer i najdłuższe 10 dni oczekiwania 🙂
Trzymam kciuki i powodzenia 🙂
Malina1991 lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕