Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżoni wrote:Dziewczyny brała któraś z Was paracetamol w ciąży? Od wczoraj pęka mi głowa i już nic nie działa, skłaniam się ku tabletce, bo samo chyba nie przejdzie. Wszystkie info które znalazłam pozwalają na paracetamol doraźnie, więc chyba nie będę pisała do dr, od jednej tabletki chyba nic się nie stanie-jak myślicie?
Możesz, mi właśnie dr pisał jak bylam na początku ciazy i miałam temperaturę, że mogę brać paracetamol, mnie też od dwóch dni głową boli i doraźnie biorę Jeszcze polecam takie okłady żelowe z paracetamolem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2021, 12:11
-
Nowa szansa 93 wrote:Możesz, mi właśnie dr pisał jak bylam na początku ciazy i miałam temperaturę, że mogę brać paracetamol, mnie też od dwóch dni głową boli i doraźnie biorę Jeszcze polecam takie okłady żelowe z paracetamolem.
Dzięki za info dobra kobieto, bo już odchodzę od zmysłów, nic nie działa z metod poza lekowych, nie wiem czy to ta zmiana pogody czy o co chodzi, ale dawno takiego bólu głowy nie miałam 😬Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Dzięki za info dobra kobieto, bo już odchodzę od zmysłów, nic nie działa z metod poza lekowych, nie wiem czy to ta zmiana pogody czy o co chodzi, ale dawno takiego bólu głowy nie miałam 😬
Chyba od zmiany pogody ja od 2 dni też mam zjazd i leżę w łóżku, dziś jeszcze non stop mam czkawke co minie to wraca 🤦♀️ -
nick nieaktualny
-
Drzewko90 wrote:Cześć dziewczyny, testuje może któraś na dniach? Ja jestem po 2 inseminacji, w poniedziałek planowe testowanie 🙂
Trzymam ✊2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Ja tylko na chwilę, wczoraj zostałam mama cudownego chłopaka Antoniego, zwolniłam brzuszek i kolejna może przejmować.☺️
Wszystkiego dobrego dla Was dziewczy i nie poddawajcie się i walczcie do końca mimo przeciwności 🙂Alicjaaa91, MuminkAa, Malina1991, Moli27, Nadzieja88, Dżoni, Alicjaaa, Olivia27, Niebieska gwiazdka, AgnieszkaB, Maja87, Karina89 lubią tę wiadomość
UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
Kwiatek 12 wrote:Ja tylko na chwilę, wczoraj zostałam mama cudownego chłopaka Antoniego, zwolniłam brzuszek i kolejna może przejmować.☺️
Wszystkiego dobrego dla Was dziewczy i nie poddawajcie się i walczcie do końca mimo przeciwności 🙂
Gratulacje 😄 -
nick nieaktualnyKwiatek 12 wrote:Ja tylko na chwilę, wczoraj zostałam mama cudownego chłopaka Antoniego, zwolniłam brzuszek i kolejna może przejmować.☺️
Wszystkiego dobrego dla Was dziewczy i nie poddawajcie się i walczcie do końca mimo przeciwności 🙂 -
Kwiatek 12 wrote:Ja tylko na chwilę, wczoraj zostałam mama cudownego chłopaka Antoniego, zwolniłam brzuszek i kolejna może przejmować.☺️
Wszystkiego dobrego dla Was dziewczy i nie poddawajcie się i walczcie do końca mimo przeciwności 🙂
Gratulacje 🙂 -
Gratulacje😀 i dużo zdrowia dla WasStarania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Cudowne wieści ❤️ wszystkiego dobrego dla Was! 😉Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Nadzieja88 wrote:Alicja to Ty następna? Ja się doczekałam i w tygodniu będzie ściagany krążek 😁
Oj kochana u mnie cisza 🤣, skurczy brak, rozwarcia brak🙈
Ja 123 - pamiętam, że, Ty też jakoś przenosiła ciąże, kiedy ostatecznie urodziłaś 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2021, 20:54
-
Malina1991 wrote:Ja chodzę na aku, ale to bardziej dla samej siebie, u nas jest problem z nasienie męża dość duży bo i ja mam polipowate endometrium.
Ale mamy 4 zarodki, w które wierzę 🙂
Tez chodziłam na akupunkturę, czy to pomaga czy nie, nie wiem, ale spróbowałam 🙂2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
Alicjaaa91 wrote:Oj kochana u mnie cisza 🤣, skurczy brak, rozwarcia brak🙈
Ja 123 - pamiętam, że, Ty też jakoś przenosiła ciąże, kiedy ostatecznie urodziłaś 🤔
To ciekawe, która z Nas 3 się pierwsza rozpakuje 😀, ja czekam na planowe CC.
Dzewko - powodzenia w jutrzejszym testowaniu 🙂Alicjaaa91 lubi tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
Alicjaaa91 wrote:Oj kochana u mnie cisza 🤣, skurczy brak, rozwarcia brak🙈
Ja 123 - pamiętam, że, Ty też jakoś przenosiła ciąże, kiedy ostatecznie urodziłaś 🤔
Równy tydzień i w zasadzie dzień po 🙈 termin na 30 lipca a Różyczka stwierdziła, że świat przywita 7 sierpnia. Chociaż ja się śmiałam, że wszystko przez Doktora. Bo czekała na niego no ale ostatecznie zlitowała się nad matką i ojcem 😂 -
Ja123 wrote:Równy tydzień i w zasadzie dzień po 🙈 termin na 30 lipca a Różyczka stwierdziła, że świat przywita 7 sierpnia. Chociaż ja się śmiałam, że wszystko przez Doktora. Bo czekała na niego no ale ostatecznie zlitowała się nad matką i ojcem 😂
. Dzięki, no nic zobaczyny co mi doktor powie na następnej wizycie, ale ostatnio mówił, że jeszcze jest dużo czasu i wszystko może, się samo zacząć i tego sie trzymam 😁