Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicjaaa91 wrote:. Dzięki, no nic zobaczyny co mi doktor powie na następnej wizycie, ale ostatnio mówił, że jeszcze jest dużo czasu i wszystko może, się samo zacząć i tego sie trzymam 😁
No tak po stopce widzę, że jeszcze troszkę czasu masz 😉 ciesz się domkiem 😊 dla mnie najgorszy czas to był właśnie ten tydzień w szpitalu bo mało, że Profesor i reszta a tu dalej cisza, telefony czy już, inne pacjentki że jeszcze tu jestem i to z brzuszkiem to jeszcze bezdomni przez płot z tekstami a ty dziecko jeszcze chodzisz jeszcze nie urodzilaś 🤦♀️Alicjaaa91 lubi tę wiadomość
-
Carolajn wrote:Cześć dziewczyny 🙂
Monitoring cyklu miałam mieć dziś lecz mam jutro i to nie u dr.Macieja a u innej Pani Agnieszki.
Czy któraś z Was wie coś więcej co się dzieje z doktorem Maciejem 😞
Doktor ma kontuzję barku, nie było go już w poprzednim tygodniu i w tym również go nie będzie. W środę ma mieć robiony tomograf i dopiero będzie wiadomo kiedy wróci do gabinetu - takie informacje przekazano mi dzisiaj na Ułańskiej. -
Drzewko90 wrote:Dziewczyny robiła któraś z Was badania w diagnostyce? Ja się chyba tego wyniku bhcg nie doczekam, nadal nie ma 🤔
Ja raz robiłam i wynik miałam dopiero na drugi dzień 🤷♂️Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
jasminowa wrote:Doktor ma kontuzję barku, nie było go już w poprzednim tygodniu i w tym również go nie będzie. W środę ma mieć robiony tomograf i dopiero będzie wiadomo kiedy wróci do gabinetu - takie informacje przekazano mi dzisiaj na Ułańskiej.
O nieeee, w przyszły pon miałam mieć wizytę. Błagam żeby się nic nie zmieniło 🙏Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Carolajn wrote:Cześć dziewczyny 🙂
Monitoring cyklu miałam mieć dziś lecz mam jutro i to nie u dr.Macieja a u innej Pani Agnieszki.
Czy któraś z Was wie coś więcej co się dzieje z doktorem Maciejem 😞
Dokładnie, doktor ma kontuzje, w szpitalu też Go nie ma, akurat dzwoniłam do dr przed porodem, ale wszyscy liczą, że szybko wróci 🙂UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
Dżoni wrote:O nieeee, w przyszły pon miałam mieć wizytę. Błagam żeby się nic nie zmieniło 🙏
Ja też mam wizytę, nic mi nie odwoływali,nie chce iść do kogoś innego 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2021, 21:28
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Drzewko90 wrote:Dziewczyny robiła któraś z Was badania w diagnostyce? Ja się chyba tego wyniku bhcg nie doczekam, nadal nie ma 🤔
Moja siostra tam pracuje i jak czasami na coś długo czekałam to mówiła, że niektóre badania tak jakby dwa razy przerabiają, oznaczają i zdarza się, że system zwyczajnie siada. Jak czealam na swoja betę to chyba jakoś po 23 czy po północy miałam dostępny wynik. No i braki w ludziach takie, że kiedyś sama stwierdziła że są w czarnej D i dostają próbki z punktów oddalonych o 100 km -
nick nieaktualny
-
Dopiero rano przyszedł bhcg 67 🙂, już dziś nie będę męczyć doktora sms, napusze Mu za kilka dnib, ile razy balyscue bhcg?
Dziękuje za odpowiedź i dobrego dnia 🙂Carolajn, Karina89, Dżoni, kinga25, Nadzieja88, Ania0692, Maleszczescie Maleszczescie, MuminkAa lubią tę wiadomość
-
Drzewko90 wrote:Dopiero rano przyszedł bhcg 67 🙂, już dziś nie będę męczyć doktora sms, napusze Mu za kilka dnib, ile razy balyscue bhcg?
Dziękuje za odpowiedź i dobrego dnia 🙂
Z 4/5 razy, jak bhcg była powyżej 6 tys, to już przestałam badać.PCOS -
Drzewko90 wrote:Dopiero rano przyszedł bhcg 67 🙂, już dziś nie będę męczyć doktora sms, napusze Mu za kilka dnib, ile razy balyscue bhcg?
Dziękuje za odpowiedź i dobrego dnia 🙂
Ja 5 razy 🙃 na początku co 48h, później już tak dla uspokojenia oczekując na wizytę co jakiś czas. Gratulacje ❤️ ps. Warto też zrobić progesteron przy okazjiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 10:30
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Ja 5 razy 🙃 na początku co 48h, później już tak dla uspokojenia oczekując na wizytę co jakiś czas. Gratulacje ❤️ ps. Warto też zrobić progesteron przy okazji
Zrobiony 🙂, doktor też zalecił bo mam z nim problemy, ale wyszedł 23Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 10:36
Dżoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alicjaaa91 wrote:Oj kochana u mnie cisza 🤣, skurczy brak, rozwarcia brak🙈
Ja 123 - pamiętam, że, Ty też jakoś przenosiła ciąże, kiedy ostatecznie urodziłaś 🤔
U mnie też jakies spektakularne się nie pisza, zobaczyny czy coś się rozkręci i już zostanę albo jeszcze wyjdę do domu 🙂