X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Ania0692 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoni - jak tam idzie Ci leżenie? Mniew sobotnią OC obudziło krwawienie pojechałam na IP na szczęście to tylko krwiak, jest ❤️ mam leżeć.

Ja mam wizytę 8 marca u doktora

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 13:08

oar89jcgjrl99ac5.png
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    U mnie też jakies spektakularne się nie pisza, zobaczyny czy coś się rozkręci i już zostanę albo jeszcze wyjdę do domu 🙂

Ja jak miałam skurcze 10 no 15 to prawdziwe szaleństwo było na sali 😂 z cewnikiema no to 20...25 a u Dr to i 40 bylo

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Ja jak miałam skurcze 10 no 15 to prawdziwe szaleństwo było na sali 😂 z cewnikiema no to 20...25 a u Dr to i 40 bylo

No ja mam 40 ale nieregularne ta sa takie skurczyki 😅, ale parę 80 też sie dziś zapisało, ale po ściągnięciu krazka jest 2,5 cm rozwarcia więc zobaczymy jak tobedzie dalej 😁

• Maleszczescie Maleszczescie Przyjaciółka

Wysłany: 23 lutego 2021, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 - wysyłam zaproszenie mam pytanko 🙂

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzewko-trzymam kciuki za dalsze przyrosty ✊🙂

Ania - najważniejsze, że wszystko jest ok w takim razie odpoczywajcie 🙂

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0692 wrote:
    Dzoni - jak tam idzie Ci leżenie? Mniew sobotnią OC obudziło krwawienie pojechałam na IP na szczęście to tylko krwiak, jest ❤️ mam leżeć.

Ja mam wizytę 8 marca u doktora

A nic mi nie mów, to leżenie to jakaś porażka. Netflix obejrzany, książki przeczytane 🤷‍♂️ od dwóch dni chodzę sobie na spacery tak ok. 5-6km bo piękna pogoda i od razu mi lepiej, plamienia odpukać nie miałam dotychczas. U mnie wizyta 1.03 i chciałam żeby dr ogarnął tego krwiaka i o wszystko wypytac jeśli jeszcze tam jest, no ale czekam na info czy zastępstwa nie będzie przypadkiem.
    Kurcze to początek gorący miałaś, ale dobrze ze pojechałaś i sie upewniłas co i jak, bo bym chyba z nerwów oszalała. Mi dr mówił żeby odstawić acard jakby pojawiły się plamienia. 3mam kciuki żeby już było dobrze, dużo lez i odpoczywaj ❤️

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Ania0692 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    A nic mi nie mów, to leżenie to jakaś porażka. Netflix obejrzany, książki przeczytane 🤷‍♂️ od dwóch dni chodzę sobie na spacery tak ok. 5-6km bo piękna pogoda i od razu mi lepiej, plamienia odpukać nie miałam dotychczas. U mnie wizyta 1.03 i chciałam żeby dr ogarnął tego krwiaka i o wszystko wypytac jeśli jeszcze tam jest, no ale czekam na info czy zastępstwa nie będzie przypadkiem.
    Kurcze to początek gorący miałaś, ale dobrze ze pojechałaś i sie upewniłas co i jak, bo bym chyba z nerwów oszalała. Mi dr mówił żeby odstawić acard jakby pojawiły się plamienia. 3mam kciuki żeby już było dobrze, dużo lez i odpoczywaj ❤️

No ja właśnie też Nerfrixa odpaliłam i oglądam 🙈, acard mi też mówili aby na czas krwawień odstawić, potem wrócić, ja mam wizytę 8 marca i mam nadzieję, że dr Maciej bedzie bo też chce o wszystko, wszystko zapytać bo na IP to Pani doktor miała problem aby odpowiedzieć na jakiekolwiek pytanie albo odpowiadała jednym słowem 😑
    Ps :na na nieszczęście z tych z ADHD 🙈, u leżeć mi ciężko, ale jak mus to mus.

Dżoni lubi tę wiadomość

oar89jcgjrl99ac5.png
  • Karina89 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie ile działa ta rysa na endonetrium, znaczy się ile cykli 🤔, jak teraz doktor jest nieobecny to chcemy zrobić przerwę i podejdziemy do transferu jak wróci tylko właśnie się zastanawiam czy będziemy robić kolejna rysę. 🤔

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina89 wrote:
    Dziewczyny wiecie ile działa ta rysa na endonetrium, znaczy się ile cykli 🤔, jak teraz doktor jest nieobecny to chcemy zrobić przerwę i podejdziemy do transferu jak wróci tylko właśnie się zastanawiam czy będziemy robić kolejna rysę. 🤔

Na dwa cykle podobno. Tak mi kiedyś mówił dr. M

Karina89 lubi tę wiadomość

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleszczescie Maleszczescie wrote:

Ok już przyjmuję

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Na dwa cykle podobno. Tak mi kiedyś mówił dr. M

Dzięki🙂 to pozostaje cierpliwie czekać

• MuminkAa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina89 wrote:
    Dzięki🙂 to pozostaje cierpliwie czekać

Ja też spokojnie czekam, tylko my mamy zacząć ivf 🙂

• Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 23 lutego 2021, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś byłam na wizycie u dr. Agnieszki Zawiejskiej.
    15 dc i pęcherzyk dominujący 12mm chyba nic z tego w tym cyklu 🤷🏻‍♀️
    Ale kazała przyjechać za tydzień zobaczyć czy coś dalej ruszyło , tym razem zapisałam się do dr.Jacka Brązerta

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2021, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    Ale kazała przyjechać za tydzień zobaczyć czy coś dalej ruszyło , tym razem zapisałam się do dr.Jacka Brązerta
    Może poprostu będzie pozna owulacja ?ja w 12 DC miałam 13 mm a w 19dc 20 mm

Carolajn lubi tę wiadomość

• Drzewko90 Przyjaciółka

Wysłany: 23 lutego 2021, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:

Dokładnie może jeszcze nie wszystko stracone, ja pierwsza inseminacje miałam na cyklu książkowym i endometrium, pęcherzyki, wszystko idealnie a w dni testowania się poryczałam bo bhcg wyszła 0, teraz druga inseminacja to cykl od początku nie szedł tak jak powinien, najpierw endometrium potem pęcherzyk wolno rósł a tym razem inseminacja sie udała i zobaczyny jak będzie dalej.

Carolajn lubi tę wiadomość

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleszczescie Maleszczescie wrote:

Odpisałam 😉

• Gabrysia89 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2021, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

Ja też właśnie czekam na info czy będzie zastępstwo w przyszłym tygodniu

Dziewczyny cały czas kciuki za staraczki a ciężarówka szczęśliwych rozwiązań 🙂

18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚
  • Udało się Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2021, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia89 wrote:
    Ja też właśnie czekam na info czy będzie zastępstwo w przyszłym tygodniu

Dziewczyny cały czas kciuki za staraczki a ciężarówka szczęśliwych rozwiązań 🙂

Ja właśnie wczoraj byłam na wizycie i na zastępstwie, ale za 3 tygodnie jestem wpisana do doktora M, jutro wszystko będzie wiadomo 🙂

• PaulinaP Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzewko90 wrote:
    Dopiero rano przyszedł bhcg 67 🙂, już dziś nie będę męczyć doktora sms, napusze Mu za kilka dnib, ile razy balyscue bhcg?

Dziękuje za odpowiedź i dobrego dnia 🙂

Gratulacje 🙂 i kciuki za przyrosty, dobrze, że piszecie, że tak z tą diagnostyka jest, że czasem dłużej się czeka, doktor napisał aby zrobił progesteron, estradiol i fsh bo coś miesiączka nie chce przyjść to pewnie też sobie poczekam

06.2021 próbny transfer
    07.2021 ivf
    26.07.2021 świeży transfer ❄️
    7dpt bhcg 56
    9dpt bhcg 139
    02.2024 trasfer 4.1.1.
    7dpt bhcg 37
    9dpt bhcg 98
    NIFTY PRO - dziewczynka ❤️
  • Drzewko90 Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2021, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinaP wrote:
    Gratulacje 🙂 i kciuki za przyrosty, dobrze, że piszecie, że tak z tą diagnostyka jest, że czasem dłużej się czeka, doktor napisał aby zrobił progesteron, estradiol i fsh bo coś miesiączka nie chce przyjść to pewnie też sobie poczekam

Dzięki, ja w piątek zrobię jakiś większy scream i wyślę doktorowi te wyniki bhcg.

‹‹ 151 152 153 154 155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ