X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Ania0692 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoni - jak tam idzie Ci leżenie? Mniew sobotnią OC obudziło krwawienie pojechałam na IP na szczęście to tylko krwiak, jest ❤️ mam leżeć.

Ja mam wizytę 8 marca u doktora

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 13:08

oar89jcgjrl99ac5.png
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    U mnie też jakies spektakularne się nie pisza, zobaczyny czy coś się rozkręci i już zostanę albo jeszcze wyjdę do domu 🙂

Ja jak miałam skurcze 10 no 15 to prawdziwe szaleństwo było na sali 😂 z cewnikiema no to 20...25 a u Dr to i 40 bylo

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Ja jak miałam skurcze 10 no 15 to prawdziwe szaleństwo było na sali 😂 z cewnikiema no to 20...25 a u Dr to i 40 bylo

No ja mam 40 ale nieregularne ta sa takie skurczyki 😅, ale parę 80 też sie dziś zapisało, ale po ściągnięciu krazka jest 2,5 cm rozwarcia więc zobaczymy jak tobedzie dalej 😁

• Maleszczescie Maleszczescie Przyjaciółka

Wysłany: 23 lutego 2021, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 - wysyłam zaproszenie mam pytanko 🙂

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzewko-trzymam kciuki za dalsze przyrosty ✊🙂

Ania - najważniejsze, że wszystko jest ok w takim razie odpoczywajcie 🙂

2021. synek💛
    2023 córeczka 💙
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0692 wrote:
    Dzoni - jak tam idzie Ci leżenie? Mniew sobotnią OC obudziło krwawienie pojechałam na IP na szczęście to tylko krwiak, jest ❤️ mam leżeć.

Ja mam wizytę 8 marca u doktora

A nic mi nie mów, to leżenie to jakaś porażka. Netflix obejrzany, książki przeczytane 🤷‍♂️ od dwóch dni chodzę sobie na spacery tak ok. 5-6km bo piękna pogoda i od razu mi lepiej, plamienia odpukać nie miałam dotychczas. U mnie wizyta 1.03 i chciałam żeby dr ogarnął tego krwiaka i o wszystko wypytac jeśli jeszcze tam jest, no ale czekam na info czy zastępstwa nie będzie przypadkiem.
    Kurcze to początek gorący miałaś, ale dobrze ze pojechałaś i sie upewniłas co i jak, bo bym chyba z nerwów oszalała. Mi dr mówił żeby odstawić acard jakby pojawiły się plamienia. 3mam kciuki żeby już było dobrze, dużo lez i odpoczywaj ❤️

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Ania0692 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    A nic mi nie mów, to leżenie to jakaś porażka. Netflix obejrzany, książki przeczytane 🤷‍♂️ od dwóch dni chodzę sobie na spacery tak ok. 5-6km bo piękna pogoda i od razu mi lepiej, plamienia odpukać nie miałam dotychczas. U mnie wizyta 1.03 i chciałam żeby dr ogarnął tego krwiaka i o wszystko wypytac jeśli jeszcze tam jest, no ale czekam na info czy zastępstwa nie będzie przypadkiem.
    Kurcze to początek gorący miałaś, ale dobrze ze pojechałaś i sie upewniłas co i jak, bo bym chyba z nerwów oszalała. Mi dr mówił żeby odstawić acard jakby pojawiły się plamienia. 3mam kciuki żeby już było dobrze, dużo lez i odpoczywaj ❤️

No ja właśnie też Nerfrixa odpaliłam i oglądam 🙈, acard mi też mówili aby na czas krwawień odstawić, potem wrócić, ja mam wizytę 8 marca i mam nadzieję, że dr Maciej bedzie bo też chce o wszystko, wszystko zapytać bo na IP to Pani doktor miała problem aby odpowiedzieć na jakiekolwiek pytanie albo odpowiadała jednym słowem 😑
    Ps :na na nieszczęście z tych z ADHD 🙈, u leżeć mi ciężko, ale jak mus to mus.

Dżoni lubi tę wiadomość

oar89jcgjrl99ac5.png
  • Karina89 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie ile działa ta rysa na endonetrium, znaczy się ile cykli 🤔, jak teraz doktor jest nieobecny to chcemy zrobić przerwę i podejdziemy do transferu jak wróci tylko właśnie się zastanawiam czy będziemy robić kolejna rysę. 🤔

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina89 wrote:
    Dziewczyny wiecie ile działa ta rysa na endonetrium, znaczy się ile cykli 🤔, jak teraz doktor jest nieobecny to chcemy zrobić przerwę i podejdziemy do transferu jak wróci tylko właśnie się zastanawiam czy będziemy robić kolejna rysę. 🤔

Na dwa cykle podobno. Tak mi kiedyś mówił dr. M

Karina89 lubi tę wiadomość

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleszczescie Maleszczescie wrote:

Ok już przyjmuję

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Na dwa cykle podobno. Tak mi kiedyś mówił dr. M

Dzięki🙂 to pozostaje cierpliwie czekać

• MuminkAa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina89 wrote:
    Dzięki🙂 to pozostaje cierpliwie czekać

Ja też spokojnie czekam, tylko my mamy zacząć ivf 🙂

• Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 23 lutego 2021, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś byłam na wizycie u dr. Agnieszki Zawiejskiej.
    15 dc i pęcherzyk dominujący 12mm chyba nic z tego w tym cyklu 🤷🏻‍♀️
    Ale kazała przyjechać za tydzień zobaczyć czy coś dalej ruszyło , tym razem zapisałam się do dr.Jacka Brązerta

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2021, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    Ale kazała przyjechać za tydzień zobaczyć czy coś dalej ruszyło , tym razem zapisałam się do dr.Jacka Brązerta
    Może poprostu będzie pozna owulacja ?ja w 12 DC miałam 13 mm a w 19dc 20 mm

Carolajn lubi tę wiadomość

• Drzewko90 Przyjaciółka

Wysłany: 23 lutego 2021, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:

Dokładnie może jeszcze nie wszystko stracone, ja pierwsza inseminacje miałam na cyklu książkowym i endometrium, pęcherzyki, wszystko idealnie a w dni testowania się poryczałam bo bhcg wyszła 0, teraz druga inseminacja to cykl od początku nie szedł tak jak powinien, najpierw endometrium potem pęcherzyk wolno rósł a tym razem inseminacja sie udała i zobaczyny jak będzie dalej.

Carolajn lubi tę wiadomość

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2021, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleszczescie Maleszczescie wrote:

Odpisałam 😉

• Gabrysia89 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2021, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

Ja też właśnie czekam na info czy będzie zastępstwo w przyszłym tygodniu

Dziewczyny cały czas kciuki za staraczki a ciężarówka szczęśliwych rozwiązań 🙂

18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚
  • Udało się Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2021, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia89 wrote:
    Ja też właśnie czekam na info czy będzie zastępstwo w przyszłym tygodniu

Dziewczyny cały czas kciuki za staraczki a ciężarówka szczęśliwych rozwiązań 🙂

Ja właśnie wczoraj byłam na wizycie i na zastępstwie, ale za 3 tygodnie jestem wpisana do doktora M, jutro wszystko będzie wiadomo 🙂

• PaulinaP Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzewko90 wrote:
    Dopiero rano przyszedł bhcg 67 🙂, już dziś nie będę męczyć doktora sms, napusze Mu za kilka dnib, ile razy balyscue bhcg?

Dziękuje za odpowiedź i dobrego dnia 🙂

Gratulacje 🙂 i kciuki za przyrosty, dobrze, że piszecie, że tak z tą diagnostyka jest, że czasem dłużej się czeka, doktor napisał aby zrobił progesteron, estradiol i fsh bo coś miesiączka nie chce przyjść to pewnie też sobie poczekam

06.2021 próbny transfer
    07.2021 ivf
    26.07.2021 świeży transfer ❄️
    7dpt bhcg 56
    9dpt bhcg 139
    02.2024 trasfer 4.1.1.
    7dpt bhcg 37
    9dpt bhcg 98
    NIFTY PRO - dziewczynka ❤️
  • Drzewko90 Przyjaciółka

Wysłany: 24 lutego 2021, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinaP wrote:
    Gratulacje 🙂 i kciuki za przyrosty, dobrze, że piszecie, że tak z tą diagnostyka jest, że czasem dłużej się czeka, doktor napisał aby zrobił progesteron, estradiol i fsh bo coś miesiączka nie chce przyjść to pewnie też sobie poczekam

Dzięki, ja w piątek zrobię jakiś większy scream i wyślę doktorowi te wyniki bhcg.

‹‹ 151 152 153 154 155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ