Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja88 wrote:U mnie też jakies spektakularne się nie pisza, zobaczyny czy coś się rozkręci i już zostanę albo jeszcze wyjdę do domu 🙂
Ja jak miałam skurcze 10 no 15 to prawdziwe szaleństwo było na sali 😂 z cewnikiema no to 20...25 a u Dr to i 40 bylo -
Ja123 wrote:Ja jak miałam skurcze 10 no 15 to prawdziwe szaleństwo było na sali 😂 z cewnikiema no to 20...25 a u Dr to i 40 bylo
No ja mam 40 ale nieregularne ta sa takie skurczyki 😅, ale parę 80 też sie dziś zapisało, ale po ściągnięciu krazka jest 2,5 cm rozwarcia więc zobaczymy jak tobedzie dalej 😁 -
Ania0692 wrote:Dzoni - jak tam idzie Ci leżenie? Mniew sobotnią OC obudziło krwawienie pojechałam na IP na szczęście to tylko krwiak, jest ❤️ mam leżeć.
Ja mam wizytę 8 marca u doktora
A nic mi nie mów, to leżenie to jakaś porażka. Netflix obejrzany, książki przeczytane 🤷♂️ od dwóch dni chodzę sobie na spacery tak ok. 5-6km bo piękna pogoda i od razu mi lepiej, plamienia odpukać nie miałam dotychczas. U mnie wizyta 1.03 i chciałam żeby dr ogarnął tego krwiaka i o wszystko wypytac jeśli jeszcze tam jest, no ale czekam na info czy zastępstwa nie będzie przypadkiem.
Kurcze to początek gorący miałaś, ale dobrze ze pojechałaś i sie upewniłas co i jak, bo bym chyba z nerwów oszalała. Mi dr mówił żeby odstawić acard jakby pojawiły się plamienia. 3mam kciuki żeby już było dobrze, dużo lez i odpoczywaj ❤️Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:A nic mi nie mów, to leżenie to jakaś porażka. Netflix obejrzany, książki przeczytane 🤷♂️ od dwóch dni chodzę sobie na spacery tak ok. 5-6km bo piękna pogoda i od razu mi lepiej, plamienia odpukać nie miałam dotychczas. U mnie wizyta 1.03 i chciałam żeby dr ogarnął tego krwiaka i o wszystko wypytac jeśli jeszcze tam jest, no ale czekam na info czy zastępstwa nie będzie przypadkiem.
Kurcze to początek gorący miałaś, ale dobrze ze pojechałaś i sie upewniłas co i jak, bo bym chyba z nerwów oszalała. Mi dr mówił żeby odstawić acard jakby pojawiły się plamienia. 3mam kciuki żeby już było dobrze, dużo lez i odpoczywaj ❤️
No ja właśnie też Nerfrixa odpaliłam i oglądam 🙈, acard mi też mówili aby na czas krwawień odstawić, potem wrócić, ja mam wizytę 8 marca i mam nadzieję, że dr Maciej bedzie bo też chce o wszystko, wszystko zapytać bo na IP to Pani doktor miała problem aby odpowiedzieć na jakiekolwiek pytanie albo odpowiadała jednym słowem 😑
Ps :na na nieszczęście z tych z ADHD 🙈, u leżeć mi ciężko, ale jak mus to mus.Dżoni lubi tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Dziewczyny wiecie ile działa ta rysa na endonetrium, znaczy się ile cykli 🤔, jak teraz doktor jest nieobecny to chcemy zrobić przerwę i podejdziemy do transferu jak wróci tylko właśnie się zastanawiam czy będziemy robić kolejna rysę. 🤔
Na dwa cykle podobno. Tak mi kiedyś mówił dr. MKarina89 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualnyCarolajn wrote:Ja dziś byłam na wizycie u dr. Agnieszki Zawiejskiej.
15 dc i pęcherzyk dominujący 12mm chyba nic z tego w tym cyklu 🤷🏻♀️
Ale kazała przyjechać za tydzień zobaczyć czy coś dalej ruszyło , tym razem zapisałam się do dr.Jacka BrązertaCarolajn lubi tę wiadomość
-
Carolajn wrote:Ja dziś byłam na wizycie u dr. Agnieszki Zawiejskiej.
15 dc i pęcherzyk dominujący 12mm chyba nic z tego w tym cyklu 🤷🏻♀️
Ale kazała przyjechać za tydzień zobaczyć czy coś dalej ruszyło , tym razem zapisałam się do dr.Jacka Brązerta
Dokładnie może jeszcze nie wszystko stracone, ja pierwsza inseminacje miałam na cyklu książkowym i endometrium, pęcherzyki, wszystko idealnie a w dni testowania się poryczałam bo bhcg wyszła 0, teraz druga inseminacja to cykl od początku nie szedł tak jak powinien, najpierw endometrium potem pęcherzyk wolno rósł a tym razem inseminacja sie udała i zobaczyny jak będzie dalej.Carolajn lubi tę wiadomość
-
Dżoni wrote:A nic mi nie mów, to leżenie to jakaś porażka. Netflix obejrzany, książki przeczytane 🤷♂️ od dwóch dni chodzę sobie na spacery tak ok. 5-6km bo piękna pogoda i od razu mi lepiej, plamienia odpukać nie miałam dotychczas. U mnie wizyta 1.03 i chciałam żeby dr ogarnął tego krwiaka i o wszystko wypytac jeśli jeszcze tam jest, no ale czekam na info czy zastępstwa nie będzie przypadkiem.
Kurcze to początek gorący miałaś, ale dobrze ze pojechałaś i sie upewniłas co i jak, bo bym chyba z nerwów oszalała. Mi dr mówił żeby odstawić acard jakby pojawiły się plamienia. 3mam kciuki żeby już było dobrze, dużo lez i odpoczywaj ❤️
Ja też właśnie czekam na info czy będzie zastępstwo w przyszłym tygodniu
Dziewczyny cały czas kciuki za staraczki a ciężarówka szczęśliwych rozwiązań 🙂18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚 -
Gabrysia89 wrote:Ja też właśnie czekam na info czy będzie zastępstwo w przyszłym tygodniu
Dziewczyny cały czas kciuki za staraczki a ciężarówka szczęśliwych rozwiązań 🙂
Ja właśnie wczoraj byłam na wizycie i na zastępstwie, ale za 3 tygodnie jestem wpisana do doktora M, jutro wszystko będzie wiadomo 🙂 -
Drzewko90 wrote:Dopiero rano przyszedł bhcg 67 🙂, już dziś nie będę męczyć doktora sms, napusze Mu za kilka dnib, ile razy balyscue bhcg?
Dziękuje za odpowiedź i dobrego dnia 🙂
Gratulacje 🙂 i kciuki za przyrosty, dobrze, że piszecie, że tak z tą diagnostyka jest, że czasem dłużej się czeka, doktor napisał aby zrobił progesteron, estradiol i fsh bo coś miesiączka nie chce przyjść to pewnie też sobie poczekam06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
PaulinaP wrote:Gratulacje 🙂 i kciuki za przyrosty, dobrze, że piszecie, że tak z tą diagnostyka jest, że czasem dłużej się czeka, doktor napisał aby zrobił progesteron, estradiol i fsh bo coś miesiączka nie chce przyjść to pewnie też sobie poczekam
Dzięki, ja w piątek zrobię jakiś większy scream i wyślę doktorowi te wyniki bhcg.