Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2021, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Kurcze Dr M. Nie wraca w przyszłym tygodniu i nie wiadomo jak jeszcze w kolejnym :/ przełożyli mi wizytę na środę do dr zawiejskiej, a od wielu z was słyszałam że taka średnia ta doktorka.

Ja Byłam u niej i fakt nie ma to jak dr.Maciej 🙈
    Powiem tak jakoś nie wzbudziła mojego zaufania 🤷🏻‍♀️ Mam nadzieje ze jak pojadę teraz i będzie Dr.Jacek Brązert to jakoś bardziej bezpiecznie się poczuje

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2021, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    Powiem tak jakoś nie wzbudziła mojego zaufania 🤷🏻‍♀️ Mam nadzieje ze jak pojadę teraz i będzie Dr.Jacek Brązert to jakoś bardziej bezpiecznie się poczuje

Profesora 😉 ja kiedyś dostałam zjebke od innego lekarza, że chodzę do Brązertów i nie ma różnicy czy do Dr Macieja czy profesora Brązerta 🙈

• Olivia27 Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2021, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:

Ja właśnie teraz idę w zastępstwie jak coś to dam znać 🙂

Dzewko - jak Twoja bhcg?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2021, 16:27

Carolajn lubi tę wiadomość

PCOS
  • Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 27 lutego 2021, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Profesora 😉 ja kiedyś dostałam zjebke od innego lekarza, że chodzę do Brązertów i nie ma różnicy czy do Dr Macieja czy profesora Brązerta 🙈

A Czemu zjebkę ?

Mam nadzieje że coś innego może doradzi lub zaproponuje , bo zanim Dr.Maciej wróci to nie chce czekać z działaniem

• Drzewko90 Przyjaciółka

Wysłany: 27 lutego 2021, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivia27 wrote:
    Ja właśnie teraz idę w zastępstwie jak coś to dam znać 🙂

Dzewko - jak Twoja bhcg?

A dziękuję dobrze, dr odpisał, że wyniki ok, mam oznaczyć jeszcze raz i zobaczyny co dalej 🙂

Olivia27, Karina89, ZosiaKo, Moli27, MuminkAa, Dominikaaa, Nowa szansa 93 lubią tę wiadomość

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2021, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    A Czemu zjebkę ?

Mam nadzieje że coś innego może doradzi lub zaproponuje , bo zanim Dr.Maciej wróci to nie chce czekać z działaniem

Po prostu.... Bo u nich ciążę prowadziłam 🤷‍♀️ więc chyba nie przepadałam za nimi

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2021, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Po prostu.... Bo u nich ciążę prowadziłam 🤷‍♀️ więc chyba nie przepadałam za nimi

Ja prowadziłam ciąże u dr Macieja, ale rodziłam u siebie w mieście bo mam 150 km do Poznania to akurat mi lekarz mówił, że robił specjalizacje u Profesora a o dr M slyszal, ale nie zna, ja się po cichu śmiałam, bo mi trochę opowiadał jak robił specjalizacje a ja Profesora nigdy na oczy nie widziałam 😅, ale miło wspominam.

Ja się mało udzielam., ale Was podczytuje i trzymam ✊✊

Carolajn lubi tę wiadomość

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2021, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZosiaKo wrote:
    Ja prowadziłam ciąże u dr Macieja, ale rodziłam u siebie w mieście bo mam 150 km do Poznania to akurat mi lekarz mówił, że robił specjalizacje u Profesora a o dr M slyszal, ale nie zna, ja się po cichu śmiałam, bo mi trochę opowiadał jak robił specjalizacje a ja Profesora nigdy na oczy nie widziałam 😅, ale miło wspominam.

Ja się mało udzielam., ale Was podczytuje i trzymam ✊✊

Różne reakcje były.... od ooo fajnie i super, że u niego bo świetny specjalista albo kolega z roku ale też te odwrotne 🤷‍♀️

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2021, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Różne reakcje były.... od ooo fajnie i super, że u niego bo świetny specjalista albo kolega z roku ale też te odwrotne 🤷‍♀️

No tak to już jest 🤷‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 12:47

• MuminkAa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2021, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina - przyjmiesz zaproszenie?🙂 Mam jedno pytanie a widzę, że jesteś świeżo po procedurze a ja mieflugo będę zaczynać, jak dokyor wróci.

2021🐼
    2024🐼
    2026 🫄
  • Malina1991 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2021, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MuminkAa wrote:
    Malina - przyjmiesz zaproszenie?🙂 Mam jedno pytanie a widzę, że jesteś świeżo po procedurze a ja mieflugo będę zaczynać, jak dokyor wróci.

Przyjęłam 🙂, ja też czekam bo najpierw zabieg, później transfer.

Tatosya lubi tę wiadomość

1 IVF 2021
    maj 2021 przygotowanie do transferu
    BHCG 9dpt 42
    BHCG 11dpt 89
    BHCG 13dpt 270
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2021, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba luteina dopochwowa mnie uczuliła. Ostatnio dr zwiększył mi dawkę na 3x100 i na początku było ok, ale od dzisiaj turbo piecze 🤷‍♂️ nie chce już o tej godzinie pisać do dr ale myślicie że mogę wziąć np. Progesteron besins który mam jeszcze po procedurach ivf? To w końcu też progesteron więc chyba nic się nie stanie...
    Miała może któraś taką sytuację i pamięta co dr zalecił?
    Oprócz luteiny biorę też duphaston ale boję się zostawic tylko duphaston, bo jednak cały czas brałam końskie dawki tego progesteronu.
    No i jeszcze pytanie, czy te skutki uboczne luteiny same przeszły czy konieczne były jakieś leki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 22:50

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Ania0692 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2021, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Dziewczyny chyba luteina dopochwowa mnie uczuliła. Ostatnio dr zwiększył mi dawkę na 3x100 i na początku było ok, ale od dzisiaj turbo piecze 🤷‍♂️ nie chce już o tej godzinie pisać do dr ale myślicie że mogę wziąć np. Progesteron besins który mam jeszcze po procedurach ivf? To w końcu też progesteron więc chyba nic się nie stanie...
    Oprócz luteiny biorę też duphaston ale boję się zostawic tylko duphaston, bo jednak cały czas brałam końskie dawki tego progesteronu.
    No i jeszcze pytanie, czy te skutki uboczne luteiny same przeszły czy konieczne były jakieś leki?

Ja jak mam tego krwiaka i na paczatku się lało to też odstawilam leki dopochwowe i do zastrzyków i dupka doszła benesis, teraz dopięto wracam do dopochwowych bo krwawienie się skończyło, koleżanka ostatnio miała podrażnienia po luteinie to przeszli na luteinę podjęzykową, a potem wrócili do dopochwowych, ale coś innego tylko już nie pamiętam nazwy.

oar89jcgjrl99ac5.png
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2021, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0692 wrote:
    Ja jak mam tego krwiaka i na paczatku się lało to też odstawilam leki dopochwowe i do zastrzyków i dupka doszła benesis, teraz dopięto wracam do dopochwowych bo krwawienie się skończyło, koleżanka ostatnio miała podrażnienia po luteinie to przeszli na luteinę podjęzykową, a potem wrócili do dopochwowych, ale coś innego tylko już nie pamiętam nazwy.

A besins dopochwowo czy doustnie? Bo mi po transferze kazali brać dopochwowo. Choć teraz mam taki stan że na samą myśl mnie skręca.

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Ania0692 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2021, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    A besins dopochwowo czy doustnie? Bo mi po transferze kazali brać dopochwowo. Choć teraz mam taki stan że na samą myśl mnie skręca.

Sory pokicialo mi się godzina 🙈 zwiększyłam dupka a odstawilam dopochwowe, besins też miał być dopochwowo, możesz spróbować z tym bensis, mnie np luteina też uczula a cyclogest już nie więc czasem to też kwesia leku.

Dżoni lubi tę wiadomość

oar89jcgjrl99ac5.png
  • Olivia27 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2021, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

Ja jak miałam infekcje i podrażnienia to przeszliśmy na luteinę podjęzykową, dupka nie mam.

Kwiatek 12 lubi tę wiadomość

PCOS
  • Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2021, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tylko zameldować,ze dziś do południa zostałam mama 🙂, na świat przyszedł Franek ❤️

Tak jak się bałam, że samo się nie zacznie tak wczoraj się modliłam aby mąż zdążył mnie dowieść na Polna mamy kawałeczek do Poznania

Walczcie dziewczyny o Wasze szczęścia 🙂

Carolajn ✊✊ za monitoring.

Ciri86, Moli27, Dżoni, Ja123, Zaba90, Maja87, Nadzieja88, Alicjaaa, Dominikaaa, Olivia27, Gabrysia89, Ania0692, Malina1991, MilenaMi, Nowa szansa 93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2021, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa91 wrote:
    Ja się tylko zameldować,ze dziś do południa zostałam mama 🙂, na świat przyszedł Franek ❤️

Tak jak się bałam, że samo się nie zacznie tak wczoraj się modliłam aby mąż zdążył mnie dowieść na Polna mamy kawałeczek do Poznania

Gratulacje :) dużo zdrowia! ☺️

• Moli27 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa91 wrote:

Gratulacje 🙂

Starania od 2017
    02.2017-19tc💔
    03.2019-9t c💔

Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
    AMH 8,24
    Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
    10. 04.2021 Helenka 🧡
    24.02.2023 Aniela💛
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa91 wrote:

Gratulacje ❤️ ❤️ ❤️ dużo zdrówka dla Was :)

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
‹‹ 152 153 154 155 156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ