Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja się doczekam, wczoraj w wyniku CC przyszła na świat moja córeczka Lilianaa ❤️
Dziewczyny powodzenia na tych wizytach zastępowych.
Nadzieja i Alicja ✊✊ za szczęśliwe porody
Carolajn - nie trać jeszcze nadzieji z tym cyklem ✊Olivia27, Karina89, Alicjaaa91, Carolajn, Nadzieja88, Ja123, Ciri86, Alicjaaa, Niebieska gwiazdka, Ania0692, Maleszczescie Maleszczescie, Moli27, AgnieszkaB, Maja87, Malina1991 lubią tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
Starajaca28 wrote:To i ja się doczekam, wczoraj w wyniku CC przyszła na świat moja córeczka Lilianaa ❤️
Carolajn - nie trać jeszcze nadzieji z tym cyklem ✊
Gratulacje! 😀
Ja jeszcze się trzymam.. -
Starajaca28 wrote:To i ja się doczekam, wczoraj w wyniku CC przyszła na świat moja córeczka Lilianaa ❤️
Dziękuje ❤️ Jakieś nadzieje są ale raczej rozsądek mówi ze nic nie będzie z tego -
Dużo zdrowia dla Was ❤️
Ja też jeszcze się trzymam, wyszłam do domu bo nic się po ściągnięciu nie dzieje i czekamy... -
Gratulacje ❤️❤️❤️wszystkiego dobrego dla Was!Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Gratulacje ☺️Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Gratulacje dla Ciebie i córeczki ❤️ -
Gratulacje ❤️Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Kurcze Dr M. Nie wraca w przyszłym tygodniu i nie wiadomo jak jeszcze w kolejnym przełożyli mi wizytę na środę do dr zawiejskiej, a od wielu z was słyszałam że taka średnia ta doktorka.Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualnyDżoni wrote:Kurcze Dr M. Nie wraca w przyszłym tygodniu i nie wiadomo jak jeszcze w kolejnym przełożyli mi wizytę na środę do dr zawiejskiej, a od wielu z was słyszałam że taka średnia ta doktorka.
-
Dżoni wrote:Kurcze Dr M. Nie wraca w przyszłym tygodniu i nie wiadomo jak jeszcze w kolejnym przełożyli mi wizytę na środę do dr zawiejskiej, a od wielu z was słyszałam że taka średnia ta doktorka.
Ja u Niej byłam na zastępstwie, nie ma to jak wizyta u doktora Macieja, że wszystko na spokojnie z poświęceniem czasu itd, ale jak trzeba to trzeba a dwa nie było tak źle 🙂, Dasz radę ✊ -
Dżoni wrote:Kurcze Dr M. Nie wraca w przyszłym tygodniu i nie wiadomo jak jeszcze w kolejnym przełożyli mi wizytę na środę do dr zawiejskiej, a od wielu z was słyszałam że taka średnia ta doktorka.
Będzie dobrze, powodzenia na wizycie trzymam ✊
Ja dziś rozmawiam z Agata i mówiła, że na polecenie dr nie odwołują tych wizyt od 8 marca więc jest nadzieja, że wróci. -
nick nieaktualny
-
Ja Byłam u niej i fakt nie ma to jak dr.Maciej 🙈
Powiem tak jakoś nie wzbudziła mojego zaufania 🤷🏻♀️ Mam nadzieje ze jak pojadę teraz i będzie Dr.Jacek Brązert to jakoś bardziej bezpiecznie się poczuje -
Carolajn wrote:Ja Byłam u niej i fakt nie ma to jak dr.Maciej 🙈
Powiem tak jakoś nie wzbudziła mojego zaufania 🤷🏻♀️ Mam nadzieje ze jak pojadę teraz i będzie Dr.Jacek Brązert to jakoś bardziej bezpiecznie się poczuje
Profesora 😉 ja kiedyś dostałam zjebke od innego lekarza, że chodzę do Brązertów i nie ma różnicy czy do Dr Macieja czy profesora Brązerta 🙈 -
Carolajn wrote:Ja Byłam u niej i fakt nie ma to jak dr.Maciej 🙈
Powiem tak jakoś nie wzbudziła mojego zaufania 🤷🏻♀️ Mam nadzieje ze jak pojadę teraz i będzie Dr.Jacek Brązert to jakoś bardziej bezpiecznie się poczuje
Ja właśnie teraz idę w zastępstwie jak coś to dam znać 🙂
Dzewko - jak Twoja bhcg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2021, 16:27
Carolajn lubi tę wiadomość
PCOS