Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżoni wrote:Kurcze Dr M. Nie wraca w przyszłym tygodniu i nie wiadomo jak jeszcze w kolejnym
przełożyli mi wizytę na środę do dr zawiejskiej, a od wielu z was słyszałam że taka średnia ta doktorka.
Ja Byłam u niej i fakt nie ma to jak dr.Maciej 🙈
Powiem tak jakoś nie wzbudziła mojego zaufania 🤷🏻♀️ Mam nadzieje ze jak pojadę teraz i będzie Dr.Jacek Brązert to jakoś bardziej bezpiecznie się poczuje -
Carolajn wrote:Ja Byłam u niej i fakt nie ma to jak dr.Maciej 🙈
Powiem tak jakoś nie wzbudziła mojego zaufania 🤷🏻♀️ Mam nadzieje ze jak pojadę teraz i będzie Dr.Jacek Brązert to jakoś bardziej bezpiecznie się poczuje
Profesora 😉 ja kiedyś dostałam zjebke od innego lekarza, że chodzę do Brązertów i nie ma różnicy czy do Dr Macieja czy profesora Brązerta 🙈 -
Carolajn wrote:Ja Byłam u niej i fakt nie ma to jak dr.Maciej 🙈
Powiem tak jakoś nie wzbudziła mojego zaufania 🤷🏻♀️ Mam nadzieje ze jak pojadę teraz i będzie Dr.Jacek Brązert to jakoś bardziej bezpiecznie się poczuje
Ja właśnie teraz idę w zastępstwie jak coś to dam znać 🙂
Dzewko - jak Twoja bhcg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2021, 16:27
Carolajn lubi tę wiadomość
PCOS -
Ja123 wrote:Profesora 😉 ja kiedyś dostałam zjebke od innego lekarza, że chodzę do Brązertów i nie ma różnicy czy do Dr Macieja czy profesora Brązerta 🙈
A Czemu zjebkę ?
Mam nadzieje że coś innego może doradzi lub zaproponuje , bo zanim Dr.Maciej wróci to nie chce czekać z działaniem -
Olivia27 wrote:Ja właśnie teraz idę w zastępstwie jak coś to dam znać 🙂
Dzewko - jak Twoja bhcg?
A dziękuję dobrze, dr odpisał, że wyniki ok, mam oznaczyć jeszcze raz i zobaczyny co dalej 🙂
Olivia27, Karina89, ZosiaKo, Moli27, MuminkAa, Dominikaaa, Nowa szansa 93 lubią tę wiadomość
-
Ja123 wrote:Po prostu.... Bo u nich ciążę prowadziłam 🤷♀️ więc chyba nie przepadałam za nimi
Ja prowadziłam ciąże u dr Macieja, ale rodziłam u siebie w mieście bo mam 150 km do Poznania to akurat mi lekarz mówił, że robił specjalizacje u Profesora a o dr M slyszal, ale nie zna, ja się po cichu śmiałam, bo mi trochę opowiadał jak robił specjalizacje a ja Profesora nigdy na oczy nie widziałam 😅, ale miło wspominam.
Ja się mało udzielam., ale Was podczytuje i trzymam ✊✊
Carolajn lubi tę wiadomość
-
ZosiaKo wrote:Ja prowadziłam ciąże u dr Macieja, ale rodziłam u siebie w mieście bo mam 150 km do Poznania to akurat mi lekarz mówił, że robił specjalizacje u Profesora a o dr M slyszal, ale nie zna, ja się po cichu śmiałam, bo mi trochę opowiadał jak robił specjalizacje a ja Profesora nigdy na oczy nie widziałam 😅, ale miło wspominam.
Ja się mało udzielam., ale Was podczytuje i trzymam ✊✊
Różne reakcje były.... od ooo fajnie i super, że u niego bo świetny specjalista albo kolega z roku ale też te odwrotne 🤷♀️ -
MuminkAa wrote:Malina - przyjmiesz zaproszenie?🙂 Mam jedno pytanie a widzę, że jesteś świeżo po procedurze a ja mieflugo będę zaczynać, jak dokyor wróci.
Przyjęłam 🙂, ja też czekam bo najpierw zabieg, później transfer.
Tatosya lubi tę wiadomość
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Dziewczyny chyba luteina dopochwowa mnie uczuliła. Ostatnio dr zwiększył mi dawkę na 3x100 i na początku było ok, ale od dzisiaj turbo piecze 🤷♂️ nie chce już o tej godzinie pisać do dr ale myślicie że mogę wziąć np. Progesteron besins który mam jeszcze po procedurach ivf? To w końcu też progesteron więc chyba nic się nie stanie...
Miała może któraś taką sytuację i pamięta co dr zalecił?
Oprócz luteiny biorę też duphaston ale boję się zostawic tylko duphaston, bo jednak cały czas brałam końskie dawki tego progesteronu.
No i jeszcze pytanie, czy te skutki uboczne luteiny same przeszły czy konieczne były jakieś leki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 22:50
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Dziewczyny chyba luteina dopochwowa mnie uczuliła. Ostatnio dr zwiększył mi dawkę na 3x100 i na początku było ok, ale od dzisiaj turbo piecze 🤷♂️ nie chce już o tej godzinie pisać do dr ale myślicie że mogę wziąć np. Progesteron besins który mam jeszcze po procedurach ivf? To w końcu też progesteron więc chyba nic się nie stanie...
Oprócz luteiny biorę też duphaston ale boję się zostawic tylko duphaston, bo jednak cały czas brałam końskie dawki tego progesteronu.
No i jeszcze pytanie, czy te skutki uboczne luteiny same przeszły czy konieczne były jakieś leki?
Ja jak mam tego krwiaka i na paczatku się lało to też odstawilam leki dopochwowe i do zastrzyków i dupka doszła benesis, teraz dopięto wracam do dopochwowych bo krwawienie się skończyło, koleżanka ostatnio miała podrażnienia po luteinie to przeszli na luteinę podjęzykową, a potem wrócili do dopochwowych, ale coś innego tylko już nie pamiętam nazwy.
-
Ania0692 wrote:Ja jak mam tego krwiaka i na paczatku się lało to też odstawilam leki dopochwowe i do zastrzyków i dupka doszła benesis, teraz dopięto wracam do dopochwowych bo krwawienie się skończyło, koleżanka ostatnio miała podrażnienia po luteinie to przeszli na luteinę podjęzykową, a potem wrócili do dopochwowych, ale coś innego tylko już nie pamiętam nazwy.
A besins dopochwowo czy doustnie? Bo mi po transferze kazali brać dopochwowo. Choć teraz mam taki stan że na samą myśl mnie skręca.Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:A besins dopochwowo czy doustnie? Bo mi po transferze kazali brać dopochwowo. Choć teraz mam taki stan że na samą myśl mnie skręca.
Sory pokicialo mi się godzina 🙈 zwiększyłam dupka a odstawilam dopochwowe, besins też miał być dopochwowo, możesz spróbować z tym bensis, mnie np luteina też uczula a cyclogest już nie więc czasem to też kwesia leku.
Dżoni lubi tę wiadomość
-
Dżoni wrote:Dziewczyny chyba luteina dopochwowa mnie uczuliła. Ostatnio dr zwiększył mi dawkę na 3x100 i na początku było ok, ale od dzisiaj turbo piecze 🤷♂️ nie chce już o tej godzinie pisać do dr ale myślicie że mogę wziąć np. Progesteron besins który mam jeszcze po procedurach ivf? To w końcu też progesteron więc chyba nic się nie stanie...
No i jeszcze pytanie, czy te skutki uboczne luteiny same przeszły czy konieczne były jakieś leki?
Ja jak miałam infekcje i podrażnienia to przeszliśmy na luteinę podjęzykową, dupka nie mam.
Kwiatek 12 lubi tę wiadomość
PCOS -
Ja się tylko zameldować,ze dziś do południa zostałam mama 🙂, na świat przyszedł Franek ❤️
Tak jak się bałam, że samo się nie zacznie tak wczoraj się modliłam aby mąż zdążył mnie dowieść na Polna mamy kawałeczek do Poznania
Walczcie dziewczyny o Wasze szczęścia 🙂
Carolajn ✊✊ za monitoring.
Ciri86, Moli27, Dżoni, Ja123, Zaba90, Maja87, Nadzieja88, Alicjaaa, Dominikaaa, Olivia27, Gabrysia89, Ania0692, Malina1991, MilenaMi, Nowa szansa 93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacjeAlicjaaa91 wrote:Ja się tylko zameldować,ze dziś do południa zostałam mama 🙂, na świat przyszedł Franek ❤️
Tak jak się bałam, że samo się nie zacznie tak wczoraj się modliłam aby mąż zdążył mnie dowieść na Polna mamy kawałeczek do Poznania
dużo zdrowia! ☺️
-
Alicjaaa91 wrote:Ja się tylko zameldować,ze dziś do południa zostałam mama 🙂, na świat przyszedł Franek ❤️
Gratulacje 🙂Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Alicjaaa91 wrote:Ja się tylko zameldować,ze dziś do południa zostałam mama 🙂, na świat przyszedł Franek ❤️
Gratulacje ❤️ ❤️ ❤️ dużo zdrówka dla Was
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero