Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMilenaMi wrote:A dziękuję, że pytasz, wszystko dobrze rośniemy mamy się bardzo dobrze🙂, tylko wyszła mi cukrzyca ciążowa i właśnie mam pytanko czy któraś z Was była u tej nowej Pani docent od cukrzycy do której mnie skierował doktor M?
A Ty jak się czujesz?
Anka - według mnie wyniki ok 🙂 -
Ja też jestem po wizycie, jest pęcherzyk ciążowy!!! serduszka jeszcze nie ma, ale dokyor mówił, że mamy jeszcze czas i czekamy do kolejnej wizyty. 🤩
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 13:28
ZosiaM, Olivia27, MilenaMi, Dżoni, Nadzieja88, Alicjaaa, AgnieszkaB, Zaba90, MuminkAa, Karina89, Udało się, Dominikaaa, Drzewko90, Starajaca28, Gabrysia89 lubią tę wiadomość
-
kinga25 wrote:MilenaMi wrote:A dziękuję, że pytasz, wszystko dobrze rośniemy mamy się bardzo dobrze🙂, tylko wyszła mi cukrzyca ciążowa i właśnie mam pytanko czy któraś z Was była u tej nowej Pani docent od cukrzycy do której mnie skierował doktor M?
Tak jak coś to pytaj 🙂
Wysłałam zaproszenie, mam jedno pytanko 🙂 -
Ania0692 wrote:Ja też jestem po wizycie, jest pęcherzyk ciążowy!!! serduszka jeszcze nie ma, ale dokyor mówił, że mamy jeszcze czas i czekamy do kolejnej wizyty. 🤩
Aaaaa❤️❤️❤️ jaram się max ✊✊✊Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
ZosiaM wrote:Właśnie miałam się zapytać, odstawiacie acard ma czas miesiączki 🤔
Ja też odstawiałam, żeby miesiączki nie były tak obfiteStarania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Ania0692 wrote:Ja też jestem po wizycie, jest pęcherzyk ciążowy!!! serduszka jeszcze nie ma, ale dokyor mówił, że mamy jeszcze czas i czekamy do kolejnej wizyty. 🤩
Za kolejna wizytę ✊✊
Zosia - ja też odstawiam, parę razy nie odstawilam, ale to już z automatu brałam to chyba z 9 /10 dni cyklu jeszcze były plamienia -
MilenaMi wrote:A dziękuję, że pytasz, wszystko dobrze rośniemy mamy się bardzo dobrze🙂, tylko wyszła mi cukrzyca ciążowa i właśnie mam pytanko czy któraś z Was była u tej nowej Pani docent od cukrzycy do której mnie skierował doktor M?
A Ty jak się czujesz?
Anka - według mnie wyniki ok 🙂
Mnie właśnie czeka krzywa cukrowa🤪, mam mieć ze sobą na przyszła wizytę, to się cieszę, że wszystko dobrze, ogólnie czuje się dobrze🙂, ostatnio miałam kilka dni jakieś plamienia więc obserwujemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2021, 18:19
AgnieszkaB, Zaba90 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Super, trzymam kciuki dalej ✊✊1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Cześć dziewczyny🙂 od jakiego czasu Was podczytuje, również, leczę się u Pana doktora, jestem już po procedurze ivf, teraz czekam na zabieg i prawdopodobnie z początkiem kwietnia będę podchodzić do pierwszego transferu, macie może jakieś złote rady? Zmienialyscie cis w swoim funkcjonowaniu czy raczej wszystko po "staremu"
Pozdrawiam 🙂1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Malina1991 wrote:Cześć dziewczyny🙂 od jakiego czasu Was podczytuje, również, leczę się u Pana doktora, jestem już po procedurze ivf, teraz czekam na zabieg i prawdopodobnie z początkiem kwietnia będę podchodzić do pierwszego transferu, macie może jakieś złote rady? Zmienialyscie cis w swoim funkcjonowaniu czy raczej wszystko po "staremu"
Pozdrawiam 🙂
Czesc, według nie nie ma złotych rad, wiadomo jak najmniej stresu 😏, ja funkcjonowałam normalnie przed transferem, po transferze ,rezygnowalam z większego wysiłku, (tylko sobie przypomnienia w telefonie ustawiałam aby się w lekach nie pogubić co kiedy).
Powodzenia 🙂Malina1991 lubi tę wiadomość
-
Malina1991 wrote:Cześć dziewczyny🙂 od jakiego czasu Was podczytuje, również, leczę się u Pana doktora, jestem już po procedurze ivf, teraz czekam na zabieg i prawdopodobnie z początkiem kwietnia będę podchodzić do pierwszego transferu, macie może jakieś złote rady? Zmienialyscie cis w swoim funkcjonowaniu czy raczej wszystko po "staremu"
Pozdrawiam 🙂
Ja bym mogła napisać to samo co Nadzieja88, starałam się żyć normalnie, czas upływał od wizyty do wizyty, potem transfer i najdłuższe 10 dni oczekiwania 🙂
Trzymam kciuki i powodzenia 🙂Malina1991 lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Pozdrawiam 🙂
Ja próbowałam różnych rzeczy: akupunktura, fizjoterapia, dieta - tu akurat dużo wcześniej, weliminowalam mięso. Ale u mnie żaden z 3 transferów się nie udał, więc trudno mi powiedzieć, czy to miało jakiś wpływ czy nie
@drzewko90 kciuki za testowanie ✊✊✊Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Ja próbowałam różnych rzeczy: akupunktura, fizjoterapia, dieta - tu akurat dużo wcześniej, weliminowalam mięso. Ale u mnie żaden z 3 transferów się nie udał, więc trudno mi powiedzieć, czy to miało jakiś wpływ czy nie
@drzewko90 kciuki za testowanie ✊✊✊
Ja chodzę na aku, ale to bardziej dla samej siebie, u nas jest problem z nasienie męża dość duży bo i ja mam polipowate endometrium.
Ale mamy 4 zarodki, w które wierzę 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2021, 08:12
Dżoni lubi tę wiadomość
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Dziewczyny brała któraś z Was paracetamol w ciąży? Od wczoraj pęka mi głowa i już nic nie działa, skłaniam się ku tabletce, bo samo chyba nie przejdzie. Wszystkie info które znalazłam pozwalają na paracetamol doraźnie, więc chyba nie będę pisała do dr, od jednej tabletki chyba nic się nie stanie-jak myślicie?Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻