Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Moli27 wrote:Jestem już rozpakowana, wczoraj wieczorem przyszła na świat Helenka, jestem wykończona, ale najszczęśliwsza ❤️
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn ✊
Czekałam na wieści od Ciebie , gratulacje ❤️, pozdrawiamy z Antosiem.1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
missi_m napisałam wiadomość na priv 🙂 u nas niedługo minie pół roku po Metotrexacie i planujemy czerwiec /lipiec wrócić do starań, najpierw kontrola u doktora.
Ciri86, Zaba90 lubią tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
Nowa15 wrote:A jest to bolesne? Mnie też to czeka jak się pozbędziemy torbieli...
Czesc, dla mnie to nie było bolesne🙂, doktor robił, gorzej przechodziłam tradycyjne hsg w szpitalu.
Nowa15 lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
28.01.2025 Ignacy 💙 -
Dziewczyny z krwiakami leżycie cały czas
czy pozwalacie sobie na małą aktywność 🤔ja ostatnio miała awaryjna wizytę u doktora bo krew leciała, okazało się, że to od krwiaka, dr mówił aby odstawić acard na czas krwawienia i nakaz leżenia,z tych emocji zapomniałam zapytać o szczegóły. -
Nowa szansa 93 wrote:Dziewczyny z krwiakami leżycie cały czas
czy pozwalacie sobie na małą aktywność 🤔ja ostatnio miała awaryjna wizytę u doktora bo krew leciała, okazało się, że to od krwiaka, dr mówił aby odstawić acard na czas krwawienia i nakaz leżenia,z tych emocji zapomniałam zapytać o szczegóły.
Teraz jak najwięcej lez i odpoczywaj 🙂, z czasem jak krwawienia się wyciszały pozwalałam sobie na większą aktywność po konsultacji z lekarzem, teraz mam w środę wizytę u dr i jest ciekawa czy krwiak już mnie całkowicie opuścił.
Nowa szansa 93 lubi tę wiadomość
-
Nowa szansa 93 wrote:Dziewczyny z krwiakami leżycie cały czas
czy pozwalacie sobie na małą aktywność 🤔ja ostatnio miała awaryjna wizytę u doktora bo krew leciała, okazało się, że to od krwiaka, dr mówił aby odstawić acard na czas krwawienia i nakaz leżenia,z tych emocji zapomniałam zapytać o szczegóły.
Na początku też miałam takie zalecenia, nakaz leżenia, na kolejnych wizytach jak już krwiak się zmniejszał i było lepiej to doktor pozwalał na większą aktywność, ale to też pewnie zależy od sytuacji i umiejscowienia krwiaka, ja te pierwsze dwa tygodnie głównie leżałam wstawałam do toalety, zrobić posiłek.
Nowa szansa 93 lubi tę wiadomość
PCOS -
PaulinaP wrote:missi_m napisałam wiadomość na priv 🙂 u nas niedługo minie pół roku po Metotrexacie i planujemy czerwiec /lipiec wrócić do starań, najpierw kontrola u doktora.
✊✊✊1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Ania0692 wrote:Dzoni powodzenia na wizycie 😘
Ja dopiero jutro, bo mi przenieśli, ale dzięki 😘
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Maraga32 wrote:Hej,
Mam pytanie do dziewczyn, które są w trakcie /po in vitro. Powiedzcie mi proszę, czy jakieś l4 polna daje, czy na punkcję na przykład, albo transfer trzeba załatwiać sobie urlop? Bardzo dziękuję z góry za odpowiedź. 😊😊😊
Tak ja brałam po punkcji zwolnienie na Polnej 🙂, transfer dopięto w maju ale koleżance doktor też bez problemu wystawił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2021, 12:11
Maraga32 lubi tę wiadomość
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Bardzo dziękuję za odpowiedź😊a kiedy miałaś punkcję, i czy to bolało? L4 na tydzień dostałaś czy na ten dzień tylko? PozdrawiamMalina1991 wrote:Tak ja brałam po punkcji zwolnienie na Polnej 🙂, transfer dopięto w maju ale koleżance doktor też bez problemu wystawił.
-
Przepraszam, że tak dopytuje, ale napiszesz mi jeszcze jaki miałaś protokół i ile Cię już do tej pory in vitro z transferem wyniosło? Strasznie się stresuje, a jeszcze w pracy co druga to w ciąży, jakoś tak załamać się mozna 🤦♀️Malina1991 wrote:Tak ja brałam po punkcji zwolnienie na Polnej 🙂, transfer dopięto w maju ale koleżance doktor też bez problemu wystawił.