Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Karina89 wrote:U nas córka 5 lat synek 3 nie wiem kiedy 😭
Nie wiem czy to hormony kończąc teraz wyprawkę dla najmłodszego cała się popłakałam trzymając te malutkie body i patrząc teraz na dzieci i składając obecne ubrania jakie kiedyś były malutkie 😭Gosia9305 lubi tę wiadomość
2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
Sukienka wrote:Dziewczyny macie może jakieś opinie o miejscu YOGA LOFT Poznań mam zielone światło i szukam miejsca 🙂
Chodziłam na zajęcia do Marcelina Kochana położna instruktorka yogi w ciąży zobacz sobie ale nie wiem jak jest teraz czy dalej prowadzi zajęcia itd .Sukienka lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
28.01.2025 Ignacy 💙 -
Gosia9305 wrote:Chodziłam na zajęcia do Marcelina Kochana położna instruktorka yogi w ciąży zobacz sobie ale nie wiem jak jest teraz czy dalej prowadzi zajęcia itd .
Dziękuję 🙂. Moja fizjo uroginekologiczna prowadzi pilates dla kobiet w ciąży jeszcze się nad tym zastanawiam ale jakoś mam lekkie opory i wole yogeIVF 2024 .
4 ❄️❄️❄️❄️
1 transfer bhcg 0,2
2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629 .
19.02.2025 jest ♥️ -
Sukienka wrote:Dziękuję 🙂. Moja fizjo uroginekologiczna prowadzi pilates dla kobiet w ciąży jeszcze się nad tym zastanawiam ale jakoś mam lekkie opory i wole yoge
Teraz po ciąży w ramach czasu i dbania o siebie chodzę na pilates moja przyjaciółka w ciąży i muszę powiedzieć to już kto co woli jak czuje się na siłach ja bym nie dała rady 🙈 Agata jest zachwycona.Sukienka lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
28.01.2025 Ignacy 💙 -
Od siebie polecam Gibka mama byłam na kilku zajęciach jak mogłam teraz jedynie spacery .
Sukienka lubi tę wiadomość
Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔, ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
Czekamy na 🌈 dziewczynkę -
agatkaagatka wrote:Też spać nie możesz? 🙈
Najgorszej jak się nagle przebudze np koło 4:30 /5 to już nie zasnę mieszkamy koło lasu ptaki zaczynają swoje śpiewy to już mój koniec ze spaniem 🤣🙈IVF 2024 .
4 ❄️❄️❄️❄️
1 transfer bhcg 0,2
2 transfer bhcg 330 ,720 ,1629 .
19.02.2025 jest ♥️ -