Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
***Sikorka*** wrote:Wole się nie wypowiadać, żeby nie straszyć dziewczyn, które dopiero to czeka 🙈
To odpoczywaj 🙂ja przez pierwsze dni to nie wiedziałam jak się z kanapy ruszyć a moja znajoma następnego dnia poszła do pracy1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Ja123 wrote:No to dziewczyny jestem jakieś 2 godziny po szczepieniu 🤪 narazie spoko, nawet nie poczułam jak mnie pielęgniarka strzeliła. Tak szczerze to czasami pobranie krwi jest bardziej bolesne jak się na kogoś zdolnego trafi.
Ja już też od kilku dni zaszczepiona 💪, ogólnie tylko ramię czuje.Dżoni lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Dziewczyny kto teraz i kiedy testuje? 🍀🍀🍀 potrzeba więcej takich dobrych wieści jak u ZosiM 🥰
Ps. A kto transfer w tym miesiącu? 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2021, 10:30
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Calineczka2106 wrote:Hej
Sikorka - trzymam kciuki
Ja już po szczepieniu, boli tylko ręka, a tak ogólnie - wszystko na razie ok.
Ale mam do Was pytanie...
Jakiś lek mi ewidentnie nie służy. Mam wysadzoną wątrobę, zatrzymuje mi się woda, 1 tydzień - 2 kg więcej na wadze... jestem załamana, trzymam dietę, 5 posiłków i taki efekt...
Jak piję żelazo - mam problem z "trawieniem"
Jak odstawię - wszystko wraca do normy...
Tez biorę żelazo, chyba te problemy z trawieniem są częste, koleżanki też miały, ja włączyłam do diety więcej błonnika, prebiotyk,został mi jeszcze po antybiotyku i tak biorę.Calineczka2106 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja wprawdzie nie w ciąży, ale też zaszczepiona. Ból ręki przez 3 dni, nic więcej jak na ten moment.
Dżoni lubi tę wiadomość
PCO, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, nadciśnienie, cukrzyca typu 2, nadwaga
3 lata starań
2012 - resekcja jajników, hsg
2013 - 3 x IUI, 6 m-cy stymulacji Gonal F, Menopur, Ovitrelle
czerwiec 2013 - rezygnacja z leczenia
10.2013 - ciąża naturalna
05.2014 - CC, córka 10pkt
05.2020 - polip endometrialny
01.2021 - histeroskopia diagnostyczna, brak polipa
03.2021 - przyznane dofinansowanie do IVF
AMH - 4,19 ng/ml
05.2021 - scratching endometrium
06.2921 - planowana stymulacja do IVF
26.07.2021 - mamy ..., ciąża nat.
luty 2022 - ur. kwiatuszka -
***Sikorka*** wrote:Dziewczyny kto teraz i kiedy testuje? 🍀🍀🍀 potrzeba więcej takich dobrych wieści jak u ZosiM 🥰
Ps. A kto transfer w tym miesiącu? 😊 -
Maraga32 wrote:Jak się czujesz po punkcji? Ile się płaci w ogóle za punkcję? Mnie to czeka za chwilę, na razie jestem na zastrzykach, na maksa się stresuje tym wszystkim.
No nie będę ukrywać, ze punkcję zniosłam bardzo źle.. ale z każda chwila bol był mniejszy. Co nie zmienia faktu, ze siadanie z pozycji leżącej sprawiało mi dużo trudnosci. Nie mogłam się śmiać ani kaszleć bo napinanie mięśni sprawiało bol. Następnego dnia już siadałam i poruszałam się normalnie, jedynie sikanie sprawiało bol, gdy pęcherz się opróżniał. Dziś poruszam się jak gdyby nigdy nic, choć czuje ze coś było tam robione ale bólem tego nazwać nie można. Siadam, chodze, spaceruje, schylam się, kaszle i się śmieje bez bólu koszt to 6451 zł plus u mnie jeszcze 400 zł na mrożenie zarodków.28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
***Sikorka*** wrote:No nie będę ukrywać, ze punkcję zniosłam bardzo źle.. ale z każda chwila bol był mniejszy. Co nie zmienia faktu, ze siadanie z pozycji leżącej sprawiało mi dużo trudnosci. Nie mogłam się śmiać ani kaszleć bo napinanie mięśni sprawiało bol. Następnego dnia już siadałam i poruszałam się normalnie, jedynie sikanie sprawiało bol, gdy pęcherz się opróżniał. Dziś poruszam się jak gdyby nigdy nic, choć czuje ze coś było tam robione ale bólem tego nazwać nie można. Siadam, chodze, spaceruje, schylam się, kaszle i się śmieje bez bólu koszt to 6451 zł plus u mnie jeszcze 400 zł na mrożenie zarodków.
-
Cześć dziewczyny 🙂
Nie było mnie tu kilka miesięcy, gratulacja rozpakowanym i ✊ za te, które jeszcze się starają.
Ewelina czy ja dobrze przeczytałam!!!! Wysłałam zaproszenie☺️, ja teraz idę na przegląd techniczny, u nas niedługo roczek, zobaczyny co doktor powie i kiedy wrócimy do starań o rodzeństwo.
Ja123 co tam u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2021, 10:41