Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżoni wrote:Ja robiłam bez skierowania i przed wypiciem glukozy pobierają z palca (poprzednio przed ciąża też tak samo robili), żeby sprawdzić czy wypicie tego będzie dla Ciebie bezpieczne
Mi nie pobierały z palca więc pewnie zależy 😅2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, od czasu do czasu Was podczytuje, jestem po trzeciej udanej UIU u doktora, dwa tygodnie temu w piątek bhcg wyszła pozytywna, jeżeli któraś potrzebuje to mam do oddania kilka tabletek lamety oraz parę zastrzyków Mensinorm. Pozdrawiam i życzę powodzenia ☘️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2021, 12:48
Olivia27, Gosia9305, Dżoni, Ania0692, Malina1991, Paula1706 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsmrt wrote:Cześć dziewczyny, od czasu do czasu Was podczytuje, jestem po trzeciej udanej UIU u doktora, dwa tygodnie temu w piątek bhcg wyszła pozytywna, jeżeli któraś potrzebuje to mam do oddania kilka tabletek lamety oraz parę zastrzyków Mensinorm. Pozdrawiam i życzę powodzenia ☘️
oczywiście gratulacje
Asmrt lubi tę wiadomość
-
AgnieszkaB wrote:Mi nie pobierały z palca więc pewnie zależy 😅
To szook! Myślałam że zawsze pobierają, bo te babeczki z labu mówiły że nie rozrobia tej glukozy dopóki nie sprawdza. Myślałam że to taka rutyna wszędzie, ale jak widać różnie bywa 😅Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:To szook! Myślałam że zawsze pobierają, bo te babeczki z labu mówiły że nie rozrobia tej glukozy dopóki nie sprawdza. Myślałam że to taka rutyna wszędzie, ale jak widać różnie bywa 😅
Ja np miałam pierwsza krzywa cukrową robiona tylko z palca, pierwsze pobranie, i kolejne 😂😂😂😂 zamiast żyły, to było kilka lat temu, wtedy jeszcze nie ogarniałam tych tematów, teraz wiem, że jak by mi takie coś zafundowali to bym uciekła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny