Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zrobiłam w piątek bhcg 10 dni po drugiej UIU i beta wyszła dodatnia 43 😱, nie nastawiałam się na nic w tym razem już myślałam o trzecim podejściu
Olivia27, ***Sikorka***, Drzewko90, Paula1706, PaulinaP, Tatosya, Kolorowanki, anka, Asmrt, Ciri86, Calineczka2106 lubią tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Pszczolaaa wrote:Szybko zleci, w sierpniu urlop, potem wrzesień i już działania, takie życie staraniami miesiąc w miesiąc też nie jest dobre, inne sfery życiowe też są ,które wymagają pielęgnacji 🙂, wrócimy we wrześniu.
Tymczasem trzymam mocno kciuki za przyszły tydzień ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊
My też w pewnym momencie zrobiliśmy przerwę taka dla siebie, tak żyliśmy od jednego transferu do drugiego, od jednej miesiączki do drugiej i gdzieś w pewnym momencie pojawiły się pytanie gdzie my w tym wszystkim jesteśmy jako małżeństwo /związek, nie było czasu na nasze hobby, relax,też każda jest inna.
Gosia 🤞🤞 za przyrosty.PaulinaP, Gosia9305, Dżoni lubią tę wiadomość
-
Dżoni wrote:Nie wiem czy pytasz o położna taką do porodu czy taka środowiskowa? Takiej do porodu jeszcze nie podjęłam decyzji czy biorę, czekam na info czy dr wraca do szpitala i na oddział. U mnie póki co doktor unika tematu porodu i mówi że najpierw "musimy donosić" ale na sierpniowej wizycie już bym chciała to mniej więcej uszeregować żeby wiedzieć czego się spodziewać i jak zorganizować. A u Was kiedy pojawił się temat porodu na wizytach?
Jeśli chodzi o położna taką do wizyt patronażowych to wybrałam Annę Gabryniewska i póki co jestem bardzo zadowolona z edukacji przedporodowej
Doktor pomału będzie wracał do operowania dyżurów, ogólnie nie rozmawialiśmy na ten temat bo nie wybiegam do przodu, ale znajoma ma mieć laparoskopia u dr i czeka za terminem 🙂Dżoni, Calineczka2106 lubią tę wiadomość
-
Dżoni wrote:Oj tak, jeśli tylozgiecie to czekaj na dr i rób rysę. Też mam silne tylozgiecie i robienie transferu bez podglądu usg przez kogoś innego niż dr B jest marnotrawstwem zarodka moim zdaniem 🤷♂️
-
anka wrote:Tak po prostu
bo chce cie podnieść na duchu bo np jak ja bylam na pierwszej wizycie to nam xlecil tylko powtorke badania nasienia a wy od razu dostaliście tez skierowanie na hsg . Ja dostałam na drugiej wizycie dopiero No a hsg i tak się opóźniło o 3 miesiące ..
Nieplofnosc uczy cierpliwości mimo wszystko
Dziękuje za słowa wsparacia. 😊
Trzeba uzbroić się w cierpliwość .
Powodzenia dziewczyny !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 10:05
Asmrt, PaulinaP, Gosia9305, Dżoni lubią tę wiadomość
-
Tatosya powodzenia jutro 🤞🤞🤞 ja już idę spać bo jutro będzie emocjonujący dzień 🙂
Paula1706, Tatosya, Ciri86, Nadzieja88 lubią tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
nick nieaktualny
-
Maraga32 wrote:Jak jest tyłozgięcie to gorzej z transferem? Bo szczerze , to tego nie ogarniam..
Trzeba mieć pół pełny pęcherz przed transferem i właśnie robić transfer z podglądem usg żeby mieć pewność że zarodek trafił tam gdzie miał.
Ogólnie przy tylozgieciu niektórzy lekarze twierdzą że trudniej naturalnie zajść i polecają konkretne pozycje. Też tego na początku nie wiedziałam 🤷♂️Maraga32 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
@Anka @paula1706 kciuki za dobre wieści i transfer 🤞🙌❤️
anka lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosia9305 wrote:😔, to już zaczynam trzymać kciuki za inseminacje 🍀, ja dzisiaj powtarzam bhcg.
Kolorowanki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja88 wrote:Drzewko90 jak tam Twoja szyjka?
Dżoni jak doczytałam pisała, że wszystko git 💪
Dziękuję, że pytasz, są momenty, lepsze i też gorsze, ostatnio dr wysłał na sterydy więc byłam parę dni w szpitalu, dziś wizyta zobaczymy, ale już 29 tc 😍😍😍Nadzieja88, Paula1706, Dżoni, Malina1991, MuminkAa lubią tę wiadomość