Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
***Sikorka*** wrote:„Powtórzyć” Hmm, nie miałam teraz sprawdzanego 🤔 a biorę i w zastrzyku i dopochwowo
Ja również kontrolowałam progesteron na własną rękę. Najpierw zrobiłam dzień przed transferem miałam ok. 24 i Dr mi mówił że jest ok, a później to już w 3dt i kolejne razem z beta. Wysyłałam Dr SMS razem z beta i odp. zawsze. Też jeszcze biorę cały czas prolutex i cyglogest.06.03.2022 Basia❤ -
Paula1706 wrote:Ja również kontrolowałam progesteron na własną rękę. Najpierw zrobiłam dzień przed transferem miałam ok. 24 i Dr mi mówił że jest ok, a później to już w 3dt i kolejne razem z beta. Wysyłałam Dr SMS razem z beta i odp. zawsze. Też jeszcze biorę cały czas prolutex i cyglogest.
Ooo bardzo mi pomoglas. Akurat jutro będę dzień przed transferem a idę badać glukozę wiec od razu sprawdzę progesteron. Jak dobrze, ze jest forum ☺️28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
***Sikorka*** wrote:„Powtórzyć” Hmm, nie miałam teraz sprawdzanego 🤔 a biorę i w zastrzyku i dopochwowo
Mówiłam o sobie, że powtórzę w 3dpt. Ja wolę sama od siebie sprawdzić i mieć spokój. Robiłam dziś na Polnej przed transferem, wyniki online po 12. -
Paula1706 wrote:Malina1991 jak samopoczucie? Dobrze pamiętam że masz w tym tygodniu prenatalne?
A dziekuje, że pytasz 🙂 tak jutro badanie prenatalne. Ogólnie czuje się dobrze, wczoraj wróciliśmy z krótkiego urlopu, a u Ciebie jak samopoczucie?ZosiaM, MuminkAa, Paula1706, PaulinaP lubią tę wiadomość
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
anka wrote:Myslalsm ze będę załamana ale nie cieszę die na nowy cykl ogarnie sie cukry i liczę ze w listopadzie/grudniu doktor da Zielone światło na inseminacje ☺
Anka co ja czytam, aż mi się radośniej zrobiło, jak , chodzi o nastawienie 💪💪💪💪, trzymam mocno kciuki ✊✊
Dziewczyny co za dobre wieści ostatnio 🙂
Maraga32, Pszczołaaa, na Was też przyjdzie czas 😘anka lubi tę wiadomość
10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualnyZosiaM wrote:Anka co ja czytam, aż mi się radośniej zrobiło, jak , chodzi o nastawienie 💪💪💪💪, trzymam mocno kciuki ✊✊
Dziewczyny co za dobre wieści ostatnio 🙂
Maraga32, Pszczołaaa, na Was też przyjdzie czas 😘ZuzaMaruda lubi tę wiadomość
-
PaulinaP jesteś z Poznania? Czytałam, że chodzisz do dietetyczki od problemów z płodnością, bym mogła poprosić o namiar na priv? Ja w sumie stosuje dietę z akademii płodności, ale myślę aby pójść jeszcze na konsultacje do dietetyka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2021, 08:13
Ciri86 lubi tę wiadomość
-
Malina1991 wrote:A dziekuje, że pytasz 🙂 tak jutro badanie prenatalne. Ogólnie czuje się dobrze, wczoraj wróciliśmy z krótkiego urlopu, a u Ciebie jak samopoczucie?
Powodzenia dziś na badaniach🤞😊 Ja się czuje tak w kratkę raz jest lepiej raz gorzej, trochę mi się poprawiło z apetytem i to mnie cieszy, dość mocno mi dokuczają bole plecow ale to może jeszcze dodatkowo od tego ostatniego leżenia przez krwiaka.06.03.2022 Basia❤ -
Paula1706 wrote:O to chyba będziemy mieć w podobnym czasie🤗. Ja już też jestem zapisana, choć narazie myślę dotrwać do najbliższej wizyty.
🤗
U dr mam wizytę tydzień przed jego urlopem, też na nią czekam, u mnie z samopoczuciem też sinusoida, ostatnio spadek. -
Maleszczescie Maleszczescie wrote:PaulinaP jesteś z Poznania? Czytałam, że chodzisz do dietetyczki od problemów z płodnością, bym mogła poprosić o namiar na priv? Ja w sumie stosuje dietę z akademii płodności, ale myślę aby pójść jeszcze na konsultacje do dietetyka.
Przyjęłam 🙂06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
Progesteron z dziś 23,600 ng/ml co sądzicie chyba jest Ok 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2021, 11:17
Paula1706, Tatosya lubią tę wiadomość