Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Malina1991 wrote:Ostatnio mam jakiś spadek wydolności, ciągle jestem zasapana 😂😂, był dzień gdzie prysznic bralam na raty, wejście po schodach na piętro też zadyszka, i właśnie doktor mówil, ze w 36 tc macica jest najwyżej, jest najmocniejszy ucisk na przeponę i moment kryzysowy, potem podobno może być lepiej.
Aaaa dzięki ☺️06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
Paula1706 wrote:Karina89, Malina1991 poradzicie coś odnośnie usg 3d/4d. Miałam mieć w tym tygodniu na wizycie ale mała nie ułożyła się odpowiednio. Będziemy próbować na kolejnej w styczniu, nawet zjedzone słodycze przed wizytą nie pomogły.
Paula1706 nic nie podpowiem bo nie miałam takiej sytuacji, trzymam kciuki za kolejne podejście 🙂Paula1706 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moja droga dobiegła szczęśliwego końca, zostałam mama zdrowego synka,ktory przyszedł na świat w wyniku planowanego CC, jeżeli któraś z Was potrzebuje mam do oddania Mensinorm, duphaston.
Pozdrawiam Was serdecznie i wesołych Świat 🎄🎄🎄Malina1991, Nadzieja88, Kolorowanki, Asmrt, Ciri86, Gosia9305, MuminkAa, kwiatkibratki, PaulinaP, Karina89, Dżoni, Ania0692, Alicjaaa, ***Sikorka***, Paula1706 lubią tę wiadomość
10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
ZosiaM wrote:Dziewczyny moja droga dobiegła szczęśliwego końca, zostałam mama zdrowego synka,ktory przyszedł na świat w wyniku planowanego CC, jeżeli któraś z Was potrzebuje mam do oddania Mensinorm, duphaston.
Pozdrawiam Was serdecznie i wesołych Świat 🎄🎄🎄
Gratulacje 😘1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
ZosiaM wrote:Dziewczyny moja droga dobiegła szczęśliwego końca, zostałam mama zdrowego synka,ktory przyszedł na świat w wyniku planowanego CC, jeżeli któraś z Was potrzebuje mam do oddania Mensinorm, duphaston.
Gratulacje 💙 -
Gratulacje i zdrówka dla Was! -
Hej dziewczyny! Czy któraś z Was robiła może badania kariotypów w Genesis w Poznaniu i mogłaby mi przybliżyć jak to tam wygląda? (czas oczekiwania, ceny, konsultacje, czy jest refundacja?) Będę wdzięczna! Wesołych i płodnych Świąt dla wszystkich staraczek! 🤗
-
MemyselfandI wrote:Hej dziewczyny! Czy któraś z Was robiła może badania kariotypów w Genesis w Poznaniu i mogłaby mi przybliżyć jak to tam wygląda? (czas oczekiwania, ceny, konsultacje, czy jest refundacja?) Będę wdzięczna! Wesołych i płodnych Świąt dla wszystkich staraczek! 🤗
Tak my robiliśmy czeka się ponad miesiąc, koszt około 500 zł jak dobrze pamiętam, potem możesz się zapisać na konsultacje z genetykiem, na NFZ podobno też można zrobić ale to trzeba spełniać określone wymogi dokładnie nie wiem i to chyba mu musiał lekarz rodzinny wystawić.Karina89, MemyselfandI lubią tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
28.01.2025 Ignacy 💙 -
Gratulacje!! -
MemyselfandI wrote:Hej dziewczyny! Czy któraś z Was robiła może badania kariotypów w Genesis w Poznaniu i mogłaby mi przybliżyć jak to tam wygląda? (czas oczekiwania, ceny, konsultacje, czy jest refundacja?) Będę wdzięczna! Wesołych i płodnych Świąt dla wszystkich staraczek! 🤗
Ja robiłam badanie kariotypu w Genesis, miałam skierowanie od lekarza rodzinnego ze względu na 2 poronienia. Badanie było wykonywane na NFZ - czas oczekiwania na wynik 3 miesiące…Karina89, MemyselfandI lubią tę wiadomość
-
Gratulacje ☺️
Ps :to teraz na mnie kolej 🙈 za dobre trzy tygodnie ccWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2021, 19:11
-
Gratulacje i dużo zdrówka dla Was ❤️Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Karina89 wrote:Gratulacje ☺️
Ps :to teraz na mnie kolej 🙈 za dobre trzy tygodnie cc
Coraz bliżej 🙈 jak tam samopoczucie na końcówce? 😉Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dziewczyny!
Wesołych Świąt życzę, zdrówka, czasu dla siebie i bliskich, odpoczynku i pyszności 🌲🎀❤️
Niech każdej się spełni to o czym marzy! 🎅Karina89, Malina1991, PaulinaP, Ania0692, Alicjaaa, Paula1706 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Coraz bliżej 🙈 jak tam samopoczucie na końcówce? 😉
Nic mi nie mów 🙈 nie wiem kiedy to zleciało 🙈samopoczucie ogólnie ok czuje się hak słonica, tak jak ciąże miałam bezproblemową to końcówka się pokomlikowała w poprzednim tygodniu miałam wizytę w poniedziałek, dr jeszcze kazał być w piątek i decyzja czy szpital już,ale było bez zmian więc zostałam w domu na swieta, już chce rodzic ☺️
A jak tam córeczka? 🤗Dżoni, Paula1706 lubią tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Nic mi nie mów 🙈 nie wiem kiedy to zleciało 🙈samopoczucie ogólnie ok czuje się hak słonica, tak jak ciąże miałam bezproblemową to końcówka się pokomlikowała w poprzednim tygodniu miałam wizytę w poniedziałek, dr jeszcze kazał być w piątek i decyzja czy szpital już,ale było bez zmian więc zostałam w domu na swieta, już chce rodzic ☺️
A jak tam córeczka? 🤗
No naprawdę przeleciało błyskawicznie 🤷♂️ mam nadzieję że nic poważnego i święta będą spokojne 😉 łaskawej końcówki życzę!
Córeczka boska ❤️, dobrze współpracuje, mam nadzieję że tak zostanie 😂i na szczęście rozwija się w porządku mimo pierwotnych komplikacji 🙏Ania0692, Paula1706 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:No naprawdę przeleciało błyskawicznie 🤷♂️ mam nadzieję że nic poważnego i święta będą spokojne 😉 łaskawej końcówki życzę!
Córeczka boska ❤️, dobrze współpracuje, mam nadzieję że tak zostanie 😂i na szczęście rozwija się w porządku mimo pierwotnych komplikacji 🙏
Dziękuję 🙂
Poczekaj na bunt dwulatka🤣, moja Zosia jest z grudnia, skończyła dwa latka i jestem ciekawie jak to będzie 😂🙈 za chwilę urodzi się Antoś.
To super, że mimo początkowych komplikacji Jagódka ma się dobrze oby tak dalej ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2021, 21:55
Dżoni, Ania0692, Paula1706 lubią tę wiadomość
-
Dżoni wrote:No naprawdę przeleciało błyskawicznie 🤷♂️ mam nadzieję że nic poważnego i święta będą spokojne 😉 łaskawej końcówki życzę!
Córeczka boska ❤️, dobrze współpracuje, mam nadzieję że tak zostanie 😂i na szczęście rozwija się w porządku mimo pierwotnych komplikacji 🙏
To limit tego o trudne mam nadzieję wyczerpany 😁 pozdrawiamy 🙂
Dżoni lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕