Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania0692 wrote:Karina89 jak tam na ostatnie prostej??
Końcówka mnie rozłożyła fizycznie, leżę na kanapie i odpoczywam 🙂, tak jeszcze dobry miesiąc i rozwiązanie, lekko zaczynam się stresować czy będzie powtórka z pępowiną jak z Zosią, ale mam częstrze kontrolę teraz, zobaczymy, a Wy jak się macie?Ania0692, Paula1706, Zaba90, PaulinaP, Dżoni lubią tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Końcówka mnie rozłożyła fizycznie, leżę na kanapie i odpoczywam 🙂, tak jeszcze dobry miesiąc i rozwiązanie, lekko zaczynam się stresować czy będzie powtórka z pępowiną jak z Zosią, ale mam częstrze kontrolę teraz, zobaczymy, a Wy jak się macie?
No to faktycznie już coraz bliżej 😁 kciuki za rozwiązanie ✊
U nas wszystko dobrze, Ignaś zdrowy, czasem mamy kryzysy, gorsze dni, sama wiesz jak to jest.Karina89, Dżoni, Paula1706 lubią tę wiadomość
-
Karina89 stosowałaś może plastry po CC na ranę, żele, kremy, coś dają? Za tydzień mam planowe CC i tak się zastanawiam czy zamówić /ewentualnie praca z blizną u fizjo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2021, 16:54
Alicjaaa, PaulinaP, Alicjaaa91 lubią tę wiadomość
10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
ZosiaM wrote:Karina89 stosowałaś może plastry po CC na ranę, żele, kremy, coś dają? Za tydzień mam planowe CC i tak się zastanawiam czy zamówić /ewentualnie praca z blizną u fizjo?
Tak plastry sutricon, i po połogu zajęcia u urofizjo, tylko tutaj jest ważna regularność aby wykonywać te wszystkie zabiegi, ćwiczenia, u mnie na początku było szczerze średnio, teraz po drugim CC, mam w planach się zmobilizować i podejść do tematu na 100%.ZosiaM lubi tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Tak plastry sutricon, i po połogu zajęcia u urofizjo, tylko tutaj jest ważna regularność aby wykonywać te wszystkie zabiegi, ćwiczenia, u mnie na początku było szczerze średnio, teraz po drugim CC, mam w planach się zmobilizować i podejść do tematu na 100%.
Dzięki🙂 plastry też kupiłam10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
Karina89 wrote:Końcówka mnie rozłożyła fizycznie, leżę na kanapie i odpoczywam 🙂, tak jeszcze dobry miesiąc i rozwiązanie, lekko zaczynam się stresować czy będzie powtórka z pępowiną jak z Zosią, ale mam częstrze kontrolę teraz, zobaczymy, a Wy jak się macie?
Leci ten czas niemiłosiernie już końcówka 😱ostatnio mniej zaglądam, szczęśliwego rozwiązania dla Was 🙂
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
ZosiaM wrote:Karina89 stosowałaś może plastry po CC na ranę, żele, kremy, coś dają? Za tydzień mam planowe CC i tak się zastanawiam czy zamówić /ewentualnie praca z blizną u fizjo?
Powodzenia i widzę szykuje się piękny prezent na swieta ☺️1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Dziewczyny z cukrzycą ciążową jak to jest z tym ostatnim posiłkiem w sensie godzin, tak normalnie ostatni posiłek jem około 20 i się zastanawiam no rano mam podwyższone cukry po posiłkach wszystko super, tylko ten na czczo.06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
PaulinaP wrote:Dziewczyny z cukrzycą ciążową jak to jest z tym ostatnim posiłkiem w sensie godzin, tak normalnie ostatni posiłek jem około 20 i się zastanawiam no rano mam podwyższone cukry po posiłkach wszystko super, tylko ten na czczo.
Z tymi wiecornymi posiłkami to trzeba niestety kombinować, jak miałam za długa przerwę od ostatniego posiłku wieczornego do mierzenia na czczo rano, to niestety wywalało mi cukier z głodu, dobrze zjeść ostatni lekki posiłek koło 21/22 czasem nawet jadłam 22 :30 zależy też kiedy chodzisz spać, tutaj to metoda prób i błędów, tak samo jak z składnikami czy chleb, waza, wafle ryżowe, ogólnie cukrzycą jest mega upierdliwa to czasem liczy się szczegół, ale wszystkiego idzie się nauczyć🙂 -
Agata93 wrote:Z tymi wiecornymi posiłkami to trzeba niestety kombinować, jak miałam za długa przerwę od ostatniego posiłku wieczornego do mierzenia na czczo rano, to niestety wywalało mi cukier z głodu, dobrze zjeść ostatni lekki posiłek koło 21/22 czasem nawet jadłam 22 :30 zależy też kiedy chodzisz spać, tutaj to metoda prób i błędów, tak samo jak z składnikami czy chleb, waza, wafle ryżowe, ogólnie cukrzycą jest mega upierdliwa to czasem liczy się szczegół, ale wszystkiego idzie się nauczyć🙂
Dzięki 🙂 dopiero początki, czytam różne grupy na Fb i będę działać.06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
Dziewczyny wiecie może ile się czeka na 1 wizytę ciążową u dr?
🙂11.18 Histeroskopia ,2xIUI
06.19 In Vitro- 5 zarodków, po badaniu 3 zdrowe
07.19 Transfer, 12.19 Transfer
05.20 Transfer
Zmiana kliniki -2 i 3 procedura in vitro- beta 0 lub biochemiczne
Zmiana kliniki - 4 procedura
22.11 transfer 4bb i 3ba
7dpt 165🍀
9dpt 372🍀
11dpt 601🍀
14 dpt 1081🍀
21 dpt wizyta są 2 zarodki 👊🍀