Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny 🙂, jak cudownie czyta się takie posty ☺️
Jestem pacjentka doktora Brazerta od 5 lat, jestem mamą 2 wspaniałych synkow, które mam dzięki leczeniu u doktora Macieja później doktor pomógł Im przyjść na świat, jest to wspaniały człowiek i lekarz ❤️, nasza droga nie była łatwa, ma każdym etapie byliśmy objęci wspaniała opieka. Trzymam bardzo mocno kciuki i pozwolicie, że z Wami zostanę, jako "bardziej" doświadczona koleżanka.
nick nieaktualny, Lenaa91, Maleszczescie Maleszczescie, Niebieska gwiazdka, LilianaBa, Agata93, Zaba90, Moli27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypewnie, witamyu w naszym licznym już gronieNowa32 wrote:Cześć dziewczyny 🙂, jak cudownie czyta się takie posty ☺️
Jestem pacjentka doktora Brazerta od 5 lat, jestem mamą 2 wspaniałych synkow, które mam dzięki leczeniu u doktora Macieja później doktor pomógł Im przyjść na świat, jest to wspaniały człowiek i lekarz ❤️, nasza droga nie była łatwa, ma każdym etapie byliśmy objęci wspaniała opieka. Trzymam bardzo mocno kciuki i pozwolicie, że z Wami zostanę, jako "bardziej" doświadczona koleżanka.
-
Maleszczescie Maleszczescie wrote:Witam się po krótkiej przerwie, ale się tu ruch zrobił 😀
Witamy nowe dziewczyny 🙂
Gratulacje pozytywnych wieści 🙂
Niebieska - daj znać jak sytuacja?
Dziękuję, że pytasz, wstępne przyjęcia w następny poniedziałek i mogę rodzic 😁, za dwa dni ktg, i zobaczyny jak będą się pisały skurcze to już do szpitala, doktor mówił że przy tym szwie trzeba bardzo uważać na skurcze, dziś dłużej polezalam, ale na szczęście nie było dużo.
Pozdrawiam 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2020, 20:42
LilianaBa, Kwiatek 12, Agata93, Moli27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, śledzę wątek od dłuższego czasu, wizytę u doktora mam dopiero 12 sierpnia, będę zmieniała lekarza prowadzącego ciążę, ze względu na chorobę, zostałam skierowana do dr Brazerta.
Miło mi będzie do Was dołączyc 🙂
Agata93, Zaba90, Moli27, Udało się lubią tę wiadomość
-
Helena93 wrote:Cześć dziewczyny, śledzę wątek od dłuższego czasu, wizytę u doktora mam dopiero 12 sierpnia, będę zmieniała lekarza prowadzącego ciążę, ze względu na chorobę, zostałam skierowana do dr Brazerta.
Miło mi będzie do Was dołączyc 🙂
Pewnie witaj 🙂
Dziewczyny gratulacje ☺️
Niebieska - niedługo przywitamy kolejne kokejne forumowe Bobo ☺️, ale super 🤗
Kwiatek 12 lubi tę wiadomość
-
Starajaca28 wrote:Ale cudowne wieści, gratulacje 😁
Kwiatek - wizyta mam w środę 🤗 A Ty jak się czujesz??
A dziękuję, wiesz co, że nawet lepiej, te leki które doktor przepisał łagodzą objawy i o wiele lepiej się czuje 🤗
Trzymam kciuki ✊UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
Niebieska - zaciskam kciuki 🙂, jeszcze chwilkę i poznasz swoje maleństwo 🙂
Witamy nowe dziewczyny 🙂
Co do przebiegu stymulacji, ja podchodziłam
na luzie, słuchałam się zaleceń doktora i do przodu 🙂, nie ma jakiś złotych rad, oprócz życzenia powodzenia.
Miedzianna daj koniecznie znać co u Ciebie ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2020, 23:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
nie udało mi się wczoraj wbić do dr ,Pani w gabinecie miała mnie wcisnąć gdzieś między pacjentkami ale ostatecznie okazało się,że są jakieś opóźnienia a o 22 dr musiał jeszcze jechać do kliniki.
Także u mnie wizyta w środę... nawet dobrze,bo gdyby mi zadzwoniła o 22 że można przyjeżdżać to i tak już byłam tak wykończona ,że nie miałabym siły
No nic,pozostaje czekanie...
Agata93 :*
Alicjaaa91 gratulacje trzymam kciuki!
Carolajn- ja jednak niezmiennie stawiam na akupunkturę i terapię wisceralną
IVF #1 10/19 Kriobank
12 pęcherzyków, zapłodniony 1
brak mrozaków.
06/2020 Ciąża - Naturalny Cud !!!❤️❤️❤️
-
anka wrote:Prawdopodobnie nie będę musiała wykonywać badania na covid do HSG 🙈 podobno zalecają do ok laparodkopi i do innych zabiegów do HSG nie, cieszę się bo dla mnie to dodatkowy stres 🙄
Ooo, przed laparoskopia dzwonią i każą robić, ale koleżanka mówiła, że to niezbyt przyjemne, 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2020, 09:04
-
miedzianna wrote:Dziewczyny
nie udało mi się wczoraj wbić do dr ,Pani w gabinecie miała mnie wcisnąć gdzieś między pacjentkami ale ostatecznie okazało się,że są jakieś opóźnienia a o 22 dr musiał jeszcze jechać do kliniki.
Także u mnie wizyta w środę... nawet dobrze,bo gdyby mi zadzwoniła o 22 że można przyjeżdżać to i tak już byłam tak wykończona ,że nie miałabym siły
No nic,pozostaje czekanie...
Agata93 :*
Alicjaaa91 gratulacje trzymam kciuki!
Carolajn- ja jednak niezmiennie stawiam na akupunkturę i terapię wisceralną
To jeszcze chwilka napięcia ✊, ja w środę nadam betę 🙂
CAROLAJN - ja też wcinalam orzechy, migdały, pestki dyni, ogólnie dobrze na endometrium działają, a po inseminacji, transferach, staraniach naturalnych warto jeść kilka plasterkow ananasa 🙂
miedzianna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNwm dokładnie na czym to polega. Aale w sumie cieszę się że jednak nie muszę. Ale jeszcze na pewno dopytam jak będę dzeonic teraz tylko na okres czekać 🙈Udało się wrote:Ooo, przed laparoskopia dzwonią i każą robić, ale koleżanka mówiła, że to niezbyt przyjemne, 🙄
-
Ooo to jeszcze muszę kupić ananasa po wizycie i zajadać 🙈
Tez się zastanawiam nad akupunkturą nawet znalazłam w Wrocławiu polecaną Panią ale do pierwszej stymulacji chyba podejdę na spokojnie jedząc orzechy i inne nasiona a po ananasa i zobaczymy co przyniesie pierwszy cykl 🙈 a później zacznę myśleć poważniej co dalej może pomóc 🙂
Dobrze, że tu jesteście jakoś raźniej będzie !