Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie dzisiaj kiepski dzień... mam zły zapis ktg, miało być planowe przyjęcie w poniedziałek... a może się skończyć pilnym przyjęciem dziś lub jutro ;(PCO, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, nadciśnienie, cukrzyca typu 2, nadwaga
3 lata starań
2012 - resekcja jajników, hsg
2013 - 3 x IUI, 6 m-cy stymulacji Gonal F, Menopur, Ovitrelle
czerwiec 2013 - rezygnacja z leczenia
10.2013 - ciąża naturalna
05.2014 - CC, córka 10pkt
05.2020 - polip endometrialny
01.2021 - histeroskopia diagnostyczna, brak polipa
03.2021 - przyznane dofinansowanie do IVF
AMH - 4,19 ng/ml
05.2021 - scratching endometrium
06.2921 - planowana stymulacja do IVF
26.07.2021 - mamy ..., ciąża nat.
luty 2022 - ur. kwiatuszka -
Calineczka2106 wrote:Właśnie dzisiaj kiepski dzień... mam zły zapis ktg, miało być planowe przyjęcie w poniedziałek... a może się skończyć pilnym przyjęciem dziś lub jutro ;(
Ojej😔 Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki 🤞🍀06.03.2022 Basia❤ -
Calineczka2106 wrote:Właśnie dzisiaj kiepski dzień... mam zły zapis ktg, miało być planowe przyjęcie w poniedziałek... a może się skończyć pilnym przyjęciem dziś lub jutro ;(
Co się dzieje? Daj znać jaka decyzja odnośnie szpitala 🍀✊🏻28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Krysia89 wrote:Jak się czujesz ? Trzymam za Was kciuki ✊🏻🍀🧡
Czuje się bardzo dobrze 😊
Dziękuje kciuki przyrządza się na pewno !
A Wy już startujecie z przygotowaniami do kolejnej iui? Jakieś zmiany w tym cyklu czy ten sam zestaw ?
Powodzonka 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2022, 14:25
-
Ola_koniczynka wrote:Czuje się bardzo dobrze 😊 teraz pozostało czekać ... i albo się uda, albo zaczynamy nowy cykl 😊
I tak nie spodziewałam się, że dojdzie do iui w tym cyklu bo myślałam, że albo pecherzyki albo endo nie będą współpracowały (ja jestem raczej z tych niedowiarków)
A Wy już startujecie z przygotowaniami do kolejnej iui? Jakieś zmiany w tym cyklu czy ten sam zestaw ?
Powodzonka 🍀
My w tym miesiącu zaczynamy ten sam schemat Tylko zobaczymy jak będzie tym razem
Każdy miesiąc jest inny... -
Ola_koniczynka wrote:Czuje się bardzo dobrze 😊 teraz pozostało czekać ... i albo się uda, albo zaczynamy nowy cykl 😊
I tak nie spodziewałam się, że dojdzie do iui w tym cyklu bo myślałam, że albo pecherzyki albo endo nie będą współpracowały (ja jestem raczej z tych niedowiarków)
Powodzonka 🍀
✊✌️☘️
U mnie zaczął się nowy cykl i startujemy że stymulacją🙂 -
Pierniczkowelove wrote:✊✌️☘️
U mnie zaczął się nowy cykl i startujemy że stymulacją🙂
Ja dzisiaj kolejny dzień stymulacji lametta ... ale nastawiam się co ma być to będzie .. dobrze ze słoneczko za oknem,bo człowiek czuje się całkowicie inaczej ☺️
Trzymam za Was kciuki ✊🏻🍀 -
Krysia89 wrote:Ja dzisiaj kolejny dzień stymulacji lametta ... ale nastawiam się co ma być to będzie .. dobrze ze słoneczko za oknem,bo człowiek czuje się całkowicie inaczej ☺️
Trzymam za Was kciuki ✊🏻🍀
Oj tak dziś spacerek obowiązkowo 🤗
U mnie są same zastrzyki🙂, mi po letrozolu robią się torbiele nawet z ovitrelle. -
Mam nadzieję, że sytuacja opanowana i pod kontrolą,ale wiem jaki to stres w pierwszej ciąży też miałam kilka przyjęć na cito gdzie tylko raz dr pozwolił i jeszcze pojechać do domu się spakować i dopiero potem do szpitala, trzymaj się na tej końcówce ✊ -
Ola_koniczynka wrote:Dziewczyny czy Wam też tak przekładają wizyty u doktora ? W piątek miałam mieć wizytę niestety przełożona na dzisiaj....przed chwilą telefon, że dzisiaj doktora też nie będzie ;-(
Tak, Panie mówiły, że to chwilowe, tak nie miałam przekładanych wizyt. -
Ola_koniczynka wrote:hm... dzisiaj nie miałam pilnej wizyty, ale jeśli chodzi o zapisanie leków to przecież inny lekarz raczej nie jest aż tak w temacie, żeby wiedzieć jak zadziałać na dany cykl ;-( co w takich sytuacjach robicie ? Piszecie do dr ?
Jest wszystko w systemie więc inny lekarz widzi jak dr działał, jak raz miałam taka sytuacje to zapisałam się do dr Trzcińskigo też siedzi w tych temat, w razie wątpliwości pisałam do doktora M.