Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierniczkowelove wrote:Jest wszystko w systemie więc inny lekarz widzi jak dr działał, jak raz miałam taka sytuacje to zapisałam się do dr Trzcińskigo też siedzi w tych temat, w razie wątpliwości pisałam do doktora M.
Tak tak.... Jak byłam częstym gościem w poradni i na oddziale to też często był i robił mi badania, hsg czy po prostu przyjęcia na oddział -
Też miałam mieć dziś wizytę u dr, ale miałam w zastępstwie u kogoś innego i mam zalecona kolejna za tydzień i się okazuje że też nie u dr bo nie miały mnie w rejestracji gdzie już wcisnąć.
A ja już cała w nerwach na tej końcówce, takie zawirowania wizytowe. Dopiero 28.02. mam u dr planowo, ale czy dotrwam🤦♀️06.03.2022 Basia❤ -
Paula1706 wrote:Też miałam mieć dziś wizytę u dr, ale miałam w zastępstwie u kogoś innego i mam zalecona kolejna za tydzień i się okazuje że też nie u dr bo nie miały mnie w rejestracji gdzie już wcisnąć.
A ja już cała w nerwach na tej końcówce, takie zawirowania wizytowe. Dopiero 28.02. mam u dr planowo, ale czy dotrwam🤦♀️
Ojej... wcale się nie dziwie. Kciuki, żebyś dotrwała do wizyty u dr B ✊
Trochę to średnie bo ja np specjalnie dojeżdżam na wizytę 2h (ponad 100km) i chciałabym ją mieć u dr którego wybrałam bo do niego mam zaufanie 😊
A co chwile jestem u kogoś innego i wiem, że nic nie wiem ...🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 10:42
Karina89, Paula1706, ***Sikorka***, Dżoni lubią tę wiadomość
-
Ola_koniczynka wrote:Ojej... wcale się nie dziwie. Kciuki, żebyś dotrwała do wizyty u dr B ✊
Trochę to średnie bo ja np specjalnie dojeżdżam na wizytę 1,5h i chciałabym ją mieć u dr którego wybrałam bo do niego mam zaufanie 😊
A co chwile jestem u kogoś innego i wiem, że nic nie wiem ...🙈
No nie jest to komfortowe, też mam te min. 1,5h drogi na wizytę. A jak dziś rano miałam tel. ze dr nie będzie to jakbym jakieś de javi miała bo w zeszłym roku jak zaczynałam stymulacje do in vitro to też 14 lutego dowiedziałam się że dr kontuzjowany i już do końca stymulacji nie byłam pod jego nadzorem i myślę sobie dziś że znów będzie jakaś powtórka z rozrywki🙈 i już dr nie zobaczę.
Obym nie miała racji.06.03.2022 Basia❤ -
Paula1706 wrote:No nie jest to komfortowe, też mam te min. 1,5h drogi na wizytę. A jak dziś rano miałam tel. ze dr nie będzie to jakbym jakieś de javi miała bo w zeszłym roku jak zaczynałam stymulacje do in vitro to też 14 lutego dowiedziałam się że dr kontuzjowany i już do końca stymulacji nie byłam pod jego nadzorem i myślę sobie dziś że znów będzie jakaś powtórka z rozrywki🙈 i już dr nie zobaczę.
Obym nie miała racji.
Doktor to ma "pecha" pod tym względem, ale jak taka sytuacja to dajmy mu odpoczac, pierwszy raz jak miał problemy ze zdrowiem to pamiętam jak w bólach przyjmował w gabinecie, widać było, że się źle czuł, to było ponad dwa lata temu.Paula1706 lubi tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Doktor to ma "pecha" pod tym względem, ale jak taka sytuacja to dajmy mu odpoczac, pierwszy raz jak miał problemy ze zdrowiem to pamiętam jak w bólach przyjmował w gabinecie, widać było, że się źle czuł, to było ponad dwa lata temu.
Pewnie, to tylko człowiek tez ma prawo chorować 😊Paula1706 lubi tę wiadomość
-
Ola_koniczynka wrote:Dziewczyny a to winko jak długo piłyście ? Jeszcze po owulacji ?
Ja piłam jeszcze tak z 8 dni po inseminacji, ale to jak czytałam różnie, jedne piją tylko do owulacji na wzrost endometrium i ukrwienie, moja znajoma piła po transferze do bety -
Asmrt wrote:Paula1706 jutro ciąża donoszona 🤗
Ja we wtorek do szpitala, dzisiaj z osiem razy sprawdzam czy wszystko spakowałam, wykładałam, przekładałam 🙈🙉 o jacie.
Szczęśliwego rozwiązania 🤗✊20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Dziś mnie wzięło jakoś na wspomniania jak poczytałam forum, akurat przypadła mi ciąża jak doktor był nieobecny dwa /trzy miesiące już nawet dokładnie nie pamiętam, jak dobrze było zobaczyć jak doktor wrócił i ten Jego spokój.
Paula1706 lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Asmrt wrote:Ja piłam jeszcze tak z 8 dni po inseminacji, ale to jak czytałam różnie, jedne piją tylko do owulacji na wzrost endometrium i ukrwienie, moja znajoma piła po transferze do bety
Dajcie dobre rady
Ananasa zajadam codziennie, mąż aż 6 ostatnio kupił
Wino czerwone? przy stymulacji ? hmmm:) -
Krysia89 wrote:Kochane jakie winko
Dajcie dobre rady
Ananasa zajadam codziennie, mąż aż 6 ostatnio kupił
Wino czerwone? przy stymulacji ? hmmm:)
Czerwone wytrawne, to tak jak z orzechami, jak są jakieś problemy z endometrium słabo rośnie to wino i orzechy jakoś pomagają, i też wino działa na ukrwienie, ile w tym prawdy to nie wiem bo niektórzy mówią aby faktycznie był efekt działania to by trzeba było się nieźle nabomblować😝, też jest rezweratrol do połykania z tym składnikiem co w winie,wiesz tak jak z ananasem na psychikę też działa 🙂20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
***Sikorka*** wrote:Jasne, nie ma problemu
Napisałam wiadomość prvWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 21:12
***Sikorka*** lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Cześć,
Jestem tutaj nowa i trochę przerażona. Wczoraj zaliczyłam pierwsza wizytę u doktora Brązerta. Będę stymulowana lametta i będę miala robiona inseminacje. Czy możecie mi powiedzieć z jakimi kosztami mam się liczyć?
No i najważniejsze... Czy Wam to pomogło...?