Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
***Sikorka*** wrote:Asmrt jak tam? 🙈❤️
Już jesteśmy z Brunem razem ❤️ ja nabieram sił, mimo, że miałam znieczulenie był to ciężki poród 🙄🙄na końcu synek zaklinował się w kanale ja straciłam przytomność, ale była szybka reakcja, udało się SN, kiedyś marzyłam o porodzie w domu ale po tym jak może być nieprzewidywalny, nigdy w życiu bym się teraz na to nie zdecydowała.
Paula1706 to teraz kolej na Was 😍Gosia9305, Olivia27, Ciri86, ***Sikorka***, ZuzaMaruda, Paula1706, Pierniczkowelove, PaulinaP, Karina89, Zaba90, Pszczolaaa, MuminkAa, Weronika1990 lubią tę wiadomość
-
Asmrt wrote:Już jesteśmy z Brunem razem ❤️ ja nabieram sił, mimo, że miałam znieczulenie był to ciężki poród 🙄🙄na końcu synek zaklinował się w kanale ja straciłam przytomność, ale była szybka reakcja, udało się SN, kiedyś marzyłam o porodzie w domu ale po tym jak może być nieprzewidywalny, nigdy w życiu bym się teraz na to nie zdecydowała.
Paula1706 to teraz kolej na Was 😍
Gratulacje 🙂Asmrt lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Asmrt wrote:Już jesteśmy z Brunem razem ❤️ ja nabieram sił, mimo, że miałam znieczulenie był to ciężki poród 🙄🙄na końcu synek zaklinował się w kanale ja straciłam przytomność, ale była szybka reakcja, udało się SN, kiedyś marzyłam o porodzie w domu ale po tym jak może być nieprzewidywalny, nigdy w życiu bym się teraz na to nie zdecydowała.
Gratulacje 💝
Dużo zdrówka dla synka i Ciebie 😘Asmrt lubi tę wiadomość
06.03.2022 Basia❤ -
Gratulacje dla Was 😘Asmrt lubi tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
To teraz kolejna Paula1706 a potem my z Sikorką🙉 ja też mam wrażenie,że czasu mi brak na wszystko a to już coraz bliżej 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2022, 18:47
***Sikorka***, Paula1706 lubią tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
Pszczołaaa kciuki za przyrosty ✌️✌️
***Sikorka***, Pszczolaaa lubią tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
PaulinaP wrote:To teraz kolejna Paula1706 a potem my z Sikorką🙉 ja też mam wrażenie,że czasu mi brak na wszystko a to już coraz bliżej 🙂
O jacieee😱 ani mi nie mów. Rano zaliczylam fizjoterapeutke i byłam jeszcze spokojna, ale teraz już mi lekka nerwówka się włączyła. Rozdarta jeszcze gdzie rodzic, teściowa już mi papiery z naszego szpitala zaczęła wypełniać🤯w razie porodu u siebie bo tego ponoć duzo A ja chce narazie w spokoju dotrwać do poniedziałkowej wizyty, udało się zorganizować że dr mnie przyjmie, bo wyszedł mi zbyt mały przyrost wagi małej i tym się martwię.
Normalnie młyn😬06.03.2022 Basia❤ -
Paula1706 wrote:O jacieee😱 ani mi nie mów. Rano zaliczylam fizjoterapeutke i byłam jeszcze spokojna, ale teraz już mi lekka nerwówka się włączyła. Rozdarta jeszcze gdzie rodzic, teściowa już mi papiery z naszego szpitala zaczęła wypełniać🤯w razie porodu u siebie bo tego ponoć duzo A ja chce narazie w spokoju dotrwać do poniedziałkowej wizyty, udało się zorganizować że dr mnie przyjmie, bo wyszedł mi zbyt mały przyrost wagi małej i tym się martwię.
Normalnie młyn😬
To super, że się udało 🙂 ja jak coś się dzieje to też pisze albo dzwonię bezpośrednio do doktora czy mogę przyjechać wcześniej🙂06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
Paula1706 wrote:O jacieee😱 ani mi nie mów. Rano zaliczylam fizjoterapeutke i byłam jeszcze spokojna, ale teraz już mi lekka nerwówka się włączyła. Rozdarta jeszcze gdzie rodzic, teściowa już mi papiery z naszego szpitala zaczęła wypełniać🤯w razie porodu u siebie bo tego ponoć duzo A ja chce narazie w spokoju dotrwać do poniedziałkowej wizyty, udało się zorganizować że dr mnie przyjmie, bo wyszedł mi zbyt mały przyrost wagi małej i tym się martwię.
Normalnie młyn😬
Będzie dobrze ✊ jak masz wizytę u doktora w poniedziałek to spokojnie, jak coś doktorowi nie będzie się podobało z wagą to może Ciebie skierowac na oddział i sprawa rozwiązana o teraz już nie ma co obserwować jak ciąża donoszona.Paula1706 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje i zdrówka 🙂 -
Gratulacje i brawa dla Ciebie 👏👏👏 cudowne imię.... 😍😍😍😍 jedno z moich ulubionych dla chłopca.... 🙈Asmrt lubi tę wiadomość
-
Paula1706 to już zaraz, trzymam mocno kciuki 💕✊
U mnie było odwrotnie, ciąża mi się dłużyła okropnie, te tygodnie leżenie, w szpitalu ten czas upływał szybciej, jak rano sie budziłam to już chciałam aby ten dzień się skoczył, za to teraz doba jest za krótka przy maluszku 🙈***Sikorka***, Paula1706 lubią tę wiadomość
-
PaulinaP wrote:Gosia9305 a Wy jak się macie?? Po suwaczku widzę, że to już 17 tydzień
Dziękuję, wszystko dobrze 🙂, maluchy rosną, teraz mam wizytę u doktora mam nadzieję, że może uda się zobaczyć płeć bo już bym chciała coś zacząć kupować, potem prenatalne 🙂Paula1706, Zaba90, Kolorowanki lubią tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡