Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania🙂 wrote:Stasiu dobrze 😍 nie wiem czy to tak na początku tylko ale całe dnie śpi nawet muszę wybudzać na jedzenie bo by spał i spał 🙈dzisiaj obiad ugotowałam😁 ja ciągle na lekach, ciśnienie nie odpuszcza, zobaczymy jak będzie po połogu.
No to super ze taki grzeczny 🥰🥰
To życzę dużo zdrówka i żeby ciśnienie wróciło do normy -
Dziewczyny jaka musi być jutro minimum beta. Wczoraj zrobiłam badanie i 1400 beta hcgOna 26
Starania od maja 2020 r.
AMH 05.2022 r. :2,67
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia
On 28
Obniżone parametry nasienia
Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2
4.2.2, 4.2.3
tranfer nr 1 19.07 odwołany
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r? -
Izabela🌺 wrote:Dziewczyny jaka musi być jutro minimum beta. Wczoraj zrobiłam badanie i 1400 beta hcg
Teoretycznie 66% jeśli bada się co 48 godzin chociaż coś mi się kojarzy, że powyżej jakiejś wartości (chyba właśnie 1000) ona trochę zwalnia... Więc spokojnie jeśli nie będzie idealnej wartości.... We wtorek wizyta to napewno rozwieje wątpliwości 😊 -
Ania🙂 wrote:Stasiu dobrze 😍 nie wiem czy to tak na początku tylko ale całe dnie śpi nawet muszę wybudzać na jedzenie bo by spał i spał 🙈dzisiaj obiad ugotowałam😁 ja ciągle na lekach, ciśnienie nie odpuszcza, zobaczymy jak będzie po połogu.
Korzystaj z tego czasu jak najwięcej 🙂 ja jestem ciekawa jaki będzie mój drugi synek z pierwszym prysznic brałam na raty, mała przylepka 🙂 -
Alicjaaa91 wrote:Moli27 jak mija czas w szpitalu?
Dziękuję dobrze 🙂 wczoraj była mnie odwiedzić córeczka, współlokatorki bardzo fajne, jeszcze trochę 🙂
Alicjaaa91 lubi tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Patrycja-p wrote:Chyba tak 😁 doktor na ostatnie wizycie mówił, że według niego nic to sie jeszcze nie szykuje na poród,w środę mam wizytę
Jak teraz liczę i wszystko pójdzie zgodnie z planem to będziemy wychodziły koniec lutego na przełom lutego /marcaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2023, 17:17
Patrycja-p lubi tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Pomyliłam się . Wizyta w środę niestety . 🥹 Mam nadzieję że szybko zleci. Jutro jadę na drugie badanie ale do innego labolatorium które jest blisko. Tamto było otwarte w sobotę. Mam nadzieję że będzie wzrost i jest pęcherzyk w macicy 😌😌😌 w tej chwili zmęczenie ,lekkie bóle brzucha, ból piersi i lekka zgaga 🥺 trzymajcie kciuki.Ona 26
Starania od maja 2020 r.
On 28
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2
4.2.2, 4.2.3
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r? -
Izabela🌺 wrote:Pomyliłam się . Wizyta w środę niestety . 🥹 Mam nadzieję że szybko zleci. Jutro jadę na drugie badanie ale do innego labolatorium które jest blisko. Tamto było otwarte w sobotę. Mam nadzieję że będzie wzrost i jest pęcherzyk w macicy 😌😌😌 w tej chwili zmęczenie ,lekkie bóle brzucha, ból piersi i lekka zgaga 🥺 trzymajcie kciuki.
Będzie dobrze 🤞🤞🤞🤞🤞 -
Patrycja-p wrote:Chyba tak 😁 doktor na ostatnie wizycie mówił, że według niego nic to sie jeszcze nie szykuje na poród,w środę mam wizytę
Oj to różnie bywa.... U mnie też mówił, że cisza i spokój że powoli wszystko się przygotowuje a na oddział w 41 t i sam w żartach proponował mycie okien żeby przyspieszyć sprawę przed przyjęcie 🙈 a jak mu napisałam jak poszło to był zaskoczony tym jak szybko przyszły efekty sprzątania i spacerów ze starsza córka 🙈 -
Ja123 wrote:Oj to różnie bywa.... U mnie też mówił, że cisza i spokój że powoli wszystko się przygotowuje a na oddział w 41 t i sam w żartach proponował mycie okien żeby przyspieszyć sprawę przed przyjęcie 🙈 a jak mu napisałam jak poszło to był zaskoczony tym jak szybko przyszły efekty sprzątania i spacerów ze starsza córka 🙈
🙈 zobaczymy, chociaż moja aktywność fizyczna ogranicza się do zejścia, wejścia po schodach (specjalnie już nie jeżdżę windą 🙉) piekarnia jakiś sklep na osiedlu i to koniec, tak zasapana, że wracam do domu. -
Cuda się zdarzają ❤️🥺 ja własnie jestem w labolatorium na II Betę. Trzymajcie kciuki 🥺GosiaK wrote:Dziewczyny. Nie uwierzycie. Po tym pechowym cyklu dzisiaj zrobiłam test i druga kreska. Czekam na wyniki bety. Powinny być do wieczora 🥹💕
GosiaK, 12345K, Pucz, ........ lubią tę wiadomość
Ona 26
Starania od maja 2020 r.
On 28
4.2.2, 4.2.3
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r?