Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękujęmy za wszystkie gratulacje 😚, dochodzimy do siebie, poród był ciężki, ale to już nie ma w tym momencie znaczenia 🙂
Missi-m, trzymaj się❤️, pozdrawiamy z Olkiem i przesyłamy moc uścisków z pietra wyżej 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2020, 12:45
ZosiaM, Ciri86, Moli27, kinga25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia9305 wrote:Cześć dziewczyny, stoję przed wyborem lekarza, dużo czytałam na temat dr Brazerta, chciałabym się zapisać, ile czeka się na pierwszą wizytę??, Dziękuję za odpowiedź 🙂
Gosia9305 lubi tę wiadomość
-
Gosia9305 wrote:Cześć dziewczyny, stoję przed wyborem lekarza, dużo czytałam na temat dr Brazerta, chciałabym się zapisać, ile czeka się na pierwszą wizytę??, Dziękuję za odpowiedź 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2020, 15:22
Gosia9305 lubi tę wiadomość
-
Gosia9305 wrote:Dzięki, terminy faktycznie długie 🙈, ja juz ziczylam 3 lekarzy i wiem, że nic nie wiem 🙄stoimy w miejscu, mogę poczekać 🙂.
-
Niebieska gwiazdka wrote:Dziękujęmy za wszystkie gratulacje 😚, dochodzimy do siebie, poród był ciężki, ale to już nie ma w tym momencie znaczenia 🙂
Missi-m, trzymaj się❤️, pozdrawiamy z Olkiem i przesyłamy moc uścisków z pietra wyżej 🙂
👱♀️38 lat, 🤵43 lata
AMH-2,55 (03.23)
KIR Bx, mutacja Leiden, Pai-I, MTHFR, niedoczynosc tarczycy,adenomioza
wysoki Cross match 32%,
Starania od maja 2016
2018 - 2xIUI ❌
2020 - CP-metotreksat
08.2021
1 IVF - 2 ❄️❄️ niezbadane, 2 transfery ❌
10.2022
2 IVF - 3 ❄️❄️❄️ - po PGT-A mamy 1 ❄️ (5.1.1)
10.22-05.23-stan zapalny endo(4 biopsje)
04.23-08.23 osocze
05.23- laparoskopia
06.23-leczenie immuno
06.23-11.23- aku
07.23- 5 biopsja 0/10
08.23-10.23- za cienkie endo
31.10.23 FET 5.1.1.
7dpt-56, 9dpt-125
13dpt-623,15dpt-1402
20dpt-4409, 24dpt-8616
29dpt (6+4) -jest ❤️
38+1 - poród SN, synek 2420g, 49 cm, 10/10 -
Nana84 wrote:Warto poczekać. Doktor nie owija w bawełnę, od razu zleci szereg badań i powie co trzeba zrobić. On zawsze podejmuje jakieś działanie, nigdy nie mówi "poczekajmy jeszcze, zobaczymy co będzie", także warto wytrzymać do tej pierwszej wizyty.
Dziękuje, ja już jestem zdecydowana na doktora, niedawno trafiłam do endokrynologa, który zaczęł coś składać i właśnie wspomniał, że warto uderzyć do doktora 🙂20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kwiatek 12 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was miała większe plamienia na początku ciąży???, doktor powiedział, że jak nic nie boli, nie jest to krwawienie to spokojnie, odpoczywać, obserwować i jutro się widzimy.
Tez miałam plamienia, u mnie to było od progesteronu, zastrzyki podniosły i plamienia się wyciszyly, koleżanka miała plamienia od krwiaka, ale po czasie się wchlonal i wszystko było dobrze 🙂
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę 😘
Anka - ja też miałam skutki uboczne podczas brania antykoncepcji, ale to nudności, lekkie bóle brzucha, doktor mówił, że jak nie minie po paru dniach to zmienimy na inną,czasem tak jest.Kwiatek 12 lubi tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
nick nieaktualnyStarajaca28 wrote:Tez miałam plamienia, u mnie to było od progesteronu, zastrzyki podniosły i plamienia się wyciszyly, koleżanka miała plamienia od krwiaka, ale po czasie się wchlonal i wszystko było dobrze 🙂
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę 😘
Anka - ja też miałam skutki uboczne podczas brania antykoncepcji, ale to nudności, lekkie bóle brzucha, doktor mówił, że jak nie minie po paru dniach to zmienimy na inną,czasem tak jest. -
anka wrote:Mnie nawet tak nie bolało w okresie okoloowulacyjnym myślałam że jajniki przy anty powinny się wyciszać a to jest wręcz odwrotnie i martwi mnie że coś może się dziać a jeszcze tydzień 😟 jeju a ty z jakiego powodu brałaś?
Torbiel 🙂, więc te zmiany są często spotykana przypadłością.Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
nick nieaktualny
-
Kwiatek 12 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was miała większe plamienia na początku ciąży???, doktor powiedział, że jak nic nie boli, nie jest to krwawienie to spokojnie, odpoczywać, obserwować i jutro się widzimy.
Miałam, u mnie było to spowodowane krwiakami, ale wszystko skoczyło się szczęśliwie, więc głowa do góry🙂, jak to doktor mówił, wziąć dobra książę i odpoczywać 😏Kwiatek 12 lubi tę wiadomość