Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Nana84 wrote:Dziewczyny, czy po udanym transferze coś czułyscie, bolało Was coś? Jestem 7dpt i nic nie czuję, nie mam żadnych dolegliwości, nawet zastanawiam się nad sensownością mojego 14-sto dniowego L4.
Może na siłę staram się czegoś doszukiwać, ale brak objawów, bólu też powoduje u mnie stres, że jednak się nie udało skoro organizm nie wysyła żadnego sygnału.
Ja się czuła bardzo dobrze, nawet piersi nie bolały, nic, dopiero coś koło 5 tc zaczęłam czuć, jedyne co to podbrzusze bolało jak miałam sprawdzać wyniki bet, ale to trochę stres wjechał i doktor zalecił nospe max aby właśnie nie dopuścić do ewentualnych skurczy.
-
Nana84 wrote:Dziewczyny, czy po udanym transferze coś czułyscie, bolało Was coś? Jestem 7dpt i nic nie czuję, nie mam żadnych dolegliwości, nawet zastanawiam się nad sensownością mojego 14-sto dniowego L4.
Może na siłę staram się czegoś doszukiwać, ale brak objawów, bólu też powoduje u mnie stres, że jednak się nie udało skoro organizm nie wysyła żadnego sygnału.
Dwa pierwsze transfery objawów brak, ciąży nie było, 3 podejście czułam się slabo,piersi dość mocno bolały czasem podbrzusze, 4 objajow brak i udany, więc nie ma reguly🙂. Powodzenia! -
AgnieszkaB wrote:Cześć dziewczyny ☺️
Mam pytanko na jakiś cyklach podchodzilyscie do transferu??
Ja mam mieć sztuczny🙂
Teraz mam mieć cykl stymulowany, ale jak widzisz cała gama do wyboru 🙂, wcześniej miał być naturalny, ale mój pęcherzyk się zbuntowal,Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 00:14
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
nick nieaktualnyNiebieska - Gratulacje dla Ciebie i Synka ❤️
Dla dziewczyn szpitalnych dużo siły na te trudne chwile 🙂
A co do objawów , miałam tylko plamienie implantacyjne, ale to jedne dziewczyny mają inne nie i jak nie ma to nie świadczy, że się nie udało, tak czułam się dobrze 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 00:36
MilenaMi lubi tę wiadomość
-
Kwiatek 12 wrote:Moli, Gabrysia, dziewczyny co tam u Was??
Czekam na wizytę i zobaczyny jaki plan działania, już brzebieram nogami 🙂
Dziewczyny kciuki za transfery, bety, wizyty ✊, dla dziewczyn w ciąży dużo spokoju ❤️
Missi-m 😞
Dobrego dnia i fajnie, że jesteście 😊ZosiaM, Moli27, Alicjaaa91, Ciri86, Lenaa91, MilenaMi lubią tę wiadomość
18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny🙂
Po pierwsze gratulacje narodzin maluszków, kciuki za pozytywne bety, transfery, dobre wieści z wizyt, największa moc kciukow płynie do dziewczyn, które w tym Onecie muszą zmierzyć się z bolesnym doświadczeniem, pamiejcie, że po każdej burzy, prędzej czy później wychodzi słońce 😚😘
U nas Cud się stał, beta dodatnia, na chwilę obecną jest wszystko dobrze, za tydzień wizyta, nie ukrywam lekki stesik jest, tym bardziej, że wiele razy upadałam, bo nie wychodziło, później zdrowie nie pozwalało, teraz była inseminacja ostatniej szansy, ale dziewczyny mocno w to wierzę i kibicuje z całych sił, że prędzej czy później każda z Was doświadczy tego magicznego stanu i powie "tak udało się zostaniemy rodzicami" 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 12:06
Ciri86, Dżoni, Lenaa91, Kwiatek 12, Zaba90, MilenaMi lubią tę wiadomość
-
Alicjaaa91 wrote:Cześć dziewczyny🙂
Po pierwsze gratulacje narodzin maluszków, kciuki za pozytywne bety, transfery, dobre wieści z wizyt, największa moc kciukow płynie do dziewczyn, które w tym Onecie muszą zmierzyć się z bolesnym doświadczeniem, pamiejcie, że po każdej burzy, prędzej czy później wychodzi słońce 😚😘
U nas Cud się stał, beta dodatnia, na chwilę obecną jest wszystko dobrze, za tydzień wizyta, nie ukrywam lekki stesik jest, tym bardziej, że wiele razy upadałam, bo nie wychodziło, później zdrowie nie pozwalało, teraz była inseminacja ostatniej szansy, ale dziewczyny mocno w to wierzę i kibicuje z całych sił, że prędzej czy później każda z Was doświadczy tego magicznego stanu i powie "tak udało się zostaniemy rodzicami" 🙂
Pięknie 🙂, kciuki za wizytę!UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
Cześć dziewczyny 🙂, trochę Was podczytuje i jakoś mnie naszło aby do Was dołączyć, również leczę się u dr Macieja, obecnie zaczęliśmy przygotowanie do ivf idziemy długim protokołem 🙂
Co do samego Pana doktora wszystko zostało już napisane, ja tylko dodam, że zawsze polecam z czystym sumieniem ❤️
Mam pytanko czy któraś z Was miała długi protokół?
Gratulacje dla mamusiek i trzymam kciuki za staraczki oby i nas spotkało to szczęście 🙏Zaba90, Nana84 lubią tę wiadomość
-
Zaba90 wrote:Missi-m - jak u Ciebie sytuacja?, trzymam mocno kciuki aby udało się leczenie zachowawcze, metotreksat masz podawany?
Pozdrawiam 🙂
Jaka przewrotność losu, ze będę się cieszyć że spadającej bety
👱♀️38 lat, 🤵43 lata
AMH-2,55 (03.23)
KIR Bx, mutacja Leiden, Pai-I, MTHFR, niedoczynosc tarczycy,adenomioza
wysoki Cross match 32%,
Starania od maja 2016
2018 - 2xIUI ❌
2020 - CP-metotreksat
08.2021
1 IVF - 2 ❄️❄️ niezbadane, 2 transfery ❌
10.2022
2 IVF - 3 ❄️❄️❄️ - po PGT-A mamy 1 ❄️ (5.1.1)
10.22-05.23-stan zapalny endo(4 biopsje)
04.23-08.23 osocze
05.23- laparoskopia
06.23-leczenie immuno
06.23-11.23- aku
07.23- 5 biopsja 0/10
08.23-10.23- za cienkie endo
31.10.23 FET 5.1.1.
7dpt-56, 9dpt-125
13dpt-623,15dpt-1402
20dpt-4409, 24dpt-8616
29dpt (6+4) -jest ❤️
38+1 - poród SN, synek 2420g, 49 cm, 10/10 -
missi_m wrote:Tak, wczoraj mi podali pierwsza dawkę. Jutro kontrola bety, ale doktor uprzedził że może jeszcze wzrosnąć.
Jaka przewrotność losu, ze będę się cieszyć że spadającej betyKarina89, Zaba90, MilenaMi, Olivia27 lubią tę wiadomość
-
MilenaMi wrote:Cześć dziewczyny 🙂, trochę Was podczytuje i jakoś mnie naszło aby do Was dołączyć, również leczę się u dr Macieja, obecnie zaczęliśmy przygotowanie do ivf idziemy długim protokołem 🙂
Co do samego Pana doktora wszystko zostało już napisane, ja tylko dodam, że zawsze polecam z czystym sumieniem ❤️
Mam pytanko czy któraś z Was miała długi protokół?
Gratulacje dla mamusiek i trzymam kciuki za staraczki oby i nas spotkało to szczęście 🙏
Cześć, tak miałam długi 😊 -
missi_m wrote:Tak, wczoraj mi podali pierwsza dawkę. Jutro kontrola bety, ale doktor uprzedził że może jeszcze wzrosnąć.
Jaka przewrotność losu, ze będę się cieszyć że spadającej bety
Poprostu ✊✊❤️
Dokładnie ja też nigdy nie myślałam, że będę się pytać doktora dlaczego ta beta nie chce spaść.......
Ale trzeba być dobrej myśli 🙂Olivia27 lubi tę wiadomość
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Zaba90 wrote:Poprostu ✊✊❤️
Dokładnie ja też nigdy nie myślałam, że będę się pytać doktora dlaczego ta beta nie chce spaść.......
Ale trzeba być dobrej myśli 🙂
👱♀️38 lat, 🤵43 lata
AMH-2,55 (03.23)
KIR Bx, mutacja Leiden, Pai-I, MTHFR, niedoczynosc tarczycy,adenomioza
wysoki Cross match 32%,
Starania od maja 2016
2018 - 2xIUI ❌
2020 - CP-metotreksat
08.2021
1 IVF - 2 ❄️❄️ niezbadane, 2 transfery ❌
10.2022
2 IVF - 3 ❄️❄️❄️ - po PGT-A mamy 1 ❄️ (5.1.1)
10.22-05.23-stan zapalny endo(4 biopsje)
04.23-08.23 osocze
05.23- laparoskopia
06.23-leczenie immuno
06.23-11.23- aku
07.23- 5 biopsja 0/10
08.23-10.23- za cienkie endo
31.10.23 FET 5.1.1.
7dpt-56, 9dpt-125
13dpt-623,15dpt-1402
20dpt-4409, 24dpt-8616
29dpt (6+4) -jest ❤️
38+1 - poród SN, synek 2420g, 49 cm, 10/10 -
MilenaMi wrote:Super 🙂, i jak u Ciebie poszła stymulacja, dobrze się czułaś?
Efekt stymulacji był bardzo dobry,uzyskaliśmy 5 zarodków, podczas długiego wyciszania czułam się dość słabo, alę doktor mówił, że ten zastrzyk na wyciszanie może dawać takie objawy, trzeba zacisnąć żeby i przeczekać, potem, właściwą stymulacja była już ok 😊
Wszystko będzie dobrze,🙂 jeśli będziesz miała jakieś pytania to pisz śmiało, i oczywiście trzymam kciuki 😏MilenaMi lubi tę wiadomość