X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Maladziewczynka Koleżanka

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie, mamy z doktorem w planie histeroskopie z biopsja endonetrium, będzie to robione na Ułańskiej, zapomniałam dopytać w rejestracji, wi któraś z Was jaki jest koszt?

• Moli27 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maladziewczynka wrote:
    Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie, mamy z doktorem w planie histeroskopie z biopsja endonetrium, będzie to robione na Ułańskiej, zapomniałam dopytać w rejestracji, wi któraś z Was jaki jest koszt?

Ja miałam u doktora, koszt to 1200 zł.

Powodzenia 🙂

Maladziewczynka lubi tę wiadomość

Starania od 2017
    02.2017-19tc💔
    03.2019-9t c💔

Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
    AMH 8,24
    Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
    10. 04.2021 Helenka 🧡
    24.02.2023 Aniela💛
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska gwiazdka wrote:
    Ja też nie mogę przejść tej zwykle 😂, akurat byłam 2 szpitalu i doktor powiedział, że, zrobi mi jeszcze krzywa no ok, pierwsze mpme ty spoko wyszłam z, sali na chwilę akurat doktor schodził z porodówki na chwilę zagadał czy już miałam robione usg, a ja szybko, że przepraszam Panie dokrze, ale muszę do łazienki 🤣🤣🤣 tak mnie zaczęło mdlić , także skończyłam krzywa przed czasem, potem smakowa weszła 😁

Hehe, przed ciąża nie miała problemów z wypiciem, że względu na zaburzeniagospodarki węglowodanowej trochę miałam zlecana i zawsze było git , pierwszy raz poległam w ciąży 🤣kolejne dwa dni to odchorowywalam 🙈

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś pisałyście o paniach w rejestracji,Agatę już polubiłam, ostatnio dzwoniła jakąś pacjentka aby zapisać się do doktora to wszystko na spokojnie wytłumaczyła jaka sytuacja z terminami, że doktor ma fuul pacjentek i dopiero na drugi tydzień października może jej zaproponować termin, mi też wszystko wytłumaczyła, naprawdę bardzo fajna i miła 🙂

I faktycznie jak dzwonię na ta końcówkę 08 to często odbierają za pierwszym razem 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 13:08

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maladziewczynka wrote:
    Kiedyś pisałyście o paniach w rejestracji,Agatę już polubiłam, ostatnio dzwoniła jakąś pacjentka aby zapisać się do doktora to wszystko na spokojnie wytłumaczyła jaka sytuacja z terminami, że doktor ma fuul pacjentek i dopiero na drugi tydzień października może jej zaproponować termin, mi też wszystko wytłumaczyła, naprawdę bardzo fajna i miła 🙂

I faktycznie jak dzwonię na ta końcówkę 08 to często odbierają za pierwszym razem 🙂

Drugi tydzień października to i tak szybko 🤣 czasami jak dzwonie po wyniki czy się umówić to czasami mam wrażenie, że jedna z nich to trochę z łaski odbiera ten telefon i musi tam siedzieć A już pomijając jeśli ma jakieś wyniki poszukać. I to nie jest Agata 😉

Dżoni lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Drugi tydzień października to i tak szybko 🤣 czasami jak dzwonie po wyniki czy się umówić to czasami mam wrażenie, że jedna z nich to trochę z łaski odbiera ten telefon i musi tam siedzieć A już pomijając jeśli ma jakieś wyniki poszukać. I to nie jest Agata 😉

Ale tak czułam się bardzo komfortowo, tym bardziej jak nie trzeba stać w kolejce , tylko można usiąść przy rejestracji i wszystko na spokójnie umówić, wypisać recepty itd. 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 14:41

• Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilenaMi wrote:
    Dzięki, 🙂doktor już też odpisał, jak wszystko dobrze pójdzie to 2 albo 3 września będzie transfer 🙂

To pomału zaciskam 👊, ja będę miała transfer jeszcze później ni Dzoni, bo dopiero w kolejnym cyklu, najpierw ten mini zabieg 🙂

Ja123, Kwiatek 12, Dżoni lubią tę wiadomość

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kciuki dziewczyny za Wasze transfery i przygotowania 🙂

Dzoni - dzięki za polecenie super dzietetyczki 👍🤗

Kwiatek 12, Dżoni lubią tę wiadomość

• Kwiatek 12 Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie miałam zapytać, czy znacie może godnego pełnia fizjoterapeutę??, od dawna mam problemy z kręgosłupem, a coś czuję, że zaczynają doskwierać i bym musiała zacząć robić jakieś dozwolone ćwiczenia....

UIU - bhcg 16dpo 290🙂
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maladziewczynka wrote:
    Ale tak czułam się bardzo komfortowo, tym bardziej jak nie trzeba stać w kolejce , tylko można usiąść przy rejestracji i wszystko na spokójnie umówić, wypisać recepty itd. 🙂

Tak i to zdecydowanie 😀

• Udało się Koleżanka

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek 12 wrote:
    A właśnie miałam zapytać, czy znacie może godnego pełnia fizjoterapeutę??, od dawna mam problemy z kręgosłupem, a coś czuję, że zaczynają doskwierać i bym musiała zacząć robić jakieś dozwolone ćwiczenia....

Mogę Ci wysłać na priv namiary, ja w ciąży musiałam ćwiczyć kręgosłup, z synkiem miałam łożysko centralnie przodujące, krwawienia więc tryb leżący do 37+5 i CC.Mi bardzo pomógł.🙂

• Kwiatek 12 Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się wrote:
    Mogę Ci wysłać na priv namiary, ja w ciąży musiałam ćwiczyć kręgosłup, z synkiem miałam łożysko centralnie przodujące, krwawienia więc tryb leżący do 37+5 i CC.Mi bardzo pomógł.🙂

Dzięki 🙂, wysłałam zaproszenie...

UIU - bhcg 16dpo 290🙂
  • ZosiaM Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka - napisałam wiadomosc na priv 🙂

10dp bhcg 49
    12dp bhcg 110
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZosiaM wrote:
    Anka - napisałam wiadomosc na priv 🙂
    odpisałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z czystym sumieniem polecam dr Kormana, jeżeli chodzi o fizjo, że względu na podejście do pacjenta i zaangażowane w proces leczenie.

Myszą 1234-jak tam u Ciebie?

Kwiatek 12 lubi tę wiadomość

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:

Paulina to tak zależy od dnia 😎, aczkolwiek raz mi powiedziała, że doktor dziś od rana do nocy przyjmuje pacjentki inie ma gdzie mnie wcisnąć a ja mówię, że muszę się dostać do doktora😅, ostatecznie napisałam do dr Macieja sms i odpisał, że mam przyjechać i
    miejsce dla nie znajdzie 😁😁.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 22:29

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • Mysza1231 Koleżanka

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga25 wrote:
    Ja z czystym sumieniem polecam dr Kormana, jeżeli chodzi o fizjo, że względu na podejście do pacjenta i zaangażowane w proces leczenie.

Myszą 1234-jak tam u Ciebie?

A dziękuję walczymy i dziemy do przodu już 33 tc💪, ale jest ciężko, jeszcze mi nadciśnienie wyszło, w poniedziałek mam przyjść na ktg w środę wizyta i zobaczymy co doktor powie

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @nadzieja cieszę się, że i Tobie podpasowala :)
    @Alicjaaaa my jeszcze troszkę... Ja już czekam na miesiączkę i biorę pierwsze leki

Dziś dzwoniłam na ułańska dopytać o wynik posiewu, robionego tydzień temu to pani była obrażona że musi sprawdzić :/ i dziwne ze tego wyniku nie było, nigdy nie czekałam dłużej niż tydzień... Błagam tylko żeby nic nie wyszło, bo raczej nie zdążę tego skonsultować przed pierwszą dawka leków 🙈

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    @Alicjaaaa my jeszcze troszkę... Ja już czekam na miesiączkę i biorę pierwsze leki

Dziś dzwoniłam na ułańska dopytać o wynik posiewu, robionego tydzień temu to pani była obrażona że musi sprawdzić :/ i dziwne ze tego wyniku nie było, nigdy nie czekałam dłużej niż tydzień... Błagam tylko żeby nic nie wyszło, bo raczej nie zdążę tego skonsultować przed pierwszą dawka leków 🙈

Ja na ostatni posiew czekałam około 8 dni, ale to miałam do leczenia🙈

Ale w razie w można zacząć brać leki do stymulacji i włączyć leki na infekcje,mnie kilka dni po inseminacji złapała taka infekcja, że masakra, ale to od tych wszystkich hormonów, doktor przepisal leki, ale to już mówił, że takie bezpieczne w razie ewentualnej ciąży.

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2020, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

Wiesz co, oni to wysyłają do diagnostyki i jeśli masz na diagnostyce konto to bez problemu zobaczysz swój wynik 😉 nawet jeśli nie masz numeru zlecenia bo system diagnostyki pod konkretnego pacjenta podpina wszystkie badania pod nr pesel. Mi Dr też ostatnio pobierał posiew i ja u siebie wynik widziałam chyba po tygodniu jeśli dobrze pamiętam a jak dzwoniłam żeby nie było że nie zadzwoniłam po wynik to jakoś po 3 tygodniach na Ułańskiej był 🤔 i to nie był pierwszy raz, że sama sobie szybciej sprawdziłam wyniki niż u Dr był.

‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ