Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Maladziewczynka wrote:Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie, mamy z doktorem w planie histeroskopie z biopsja endonetrium, będzie to robione na Ułańskiej, zapomniałam dopytać w rejestracji, wi któraś z Was jaki jest koszt?
Ja miałam u doktora, koszt to 1200 zł.
Powodzenia 🙂Maladziewczynka lubi tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualnyNiebieska gwiazdka wrote:Ja też nie mogę przejść tej zwykle 😂, akurat byłam 2 szpitalu i doktor powiedział, że, zrobi mi jeszcze krzywa no ok, pierwsze mpme ty spoko wyszłam z, sali na chwilę akurat doktor schodził z porodówki na chwilę zagadał czy już miałam robione usg, a ja szybko, że przepraszam Panie dokrze, ale muszę do łazienki 🤣🤣🤣 tak mnie zaczęło mdlić , także skończyłam krzywa przed czasem, potem smakowa weszła 😁
Hehe, przed ciąża nie miała problemów z wypiciem, że względu na zaburzeniagospodarki węglowodanowej trochę miałam zlecana i zawsze było git , pierwszy raz poległam w ciąży 🤣kolejne dwa dni to odchorowywalam 🙈 -
Kiedyś pisałyście o paniach w rejestracji,Agatę już polubiłam, ostatnio dzwoniła jakąś pacjentka aby zapisać się do doktora to wszystko na spokojnie wytłumaczyła jaka sytuacja z terminami, że doktor ma fuul pacjentek i dopiero na drugi tydzień października może jej zaproponować termin, mi też wszystko wytłumaczyła, naprawdę bardzo fajna i miła 🙂
I faktycznie jak dzwonię na ta końcówkę 08 to często odbierają za pierwszym razem 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 13:08
-
Maladziewczynka wrote:Kiedyś pisałyście o paniach w rejestracji,Agatę już polubiłam, ostatnio dzwoniła jakąś pacjentka aby zapisać się do doktora to wszystko na spokojnie wytłumaczyła jaka sytuacja z terminami, że doktor ma fuul pacjentek i dopiero na drugi tydzień października może jej zaproponować termin, mi też wszystko wytłumaczyła, naprawdę bardzo fajna i miła 🙂
I faktycznie jak dzwonię na ta końcówkę 08 to często odbierają za pierwszym razem 🙂
Drugi tydzień października to i tak szybko 🤣 czasami jak dzwonie po wyniki czy się umówić to czasami mam wrażenie, że jedna z nich to trochę z łaski odbiera ten telefon i musi tam siedzieć A już pomijając jeśli ma jakieś wyniki poszukać. I to nie jest Agata 😉Dżoni lubi tę wiadomość
-
Ja123 wrote:Drugi tydzień października to i tak szybko 🤣 czasami jak dzwonie po wyniki czy się umówić to czasami mam wrażenie, że jedna z nich to trochę z łaski odbiera ten telefon i musi tam siedzieć A już pomijając jeśli ma jakieś wyniki poszukać. I to nie jest Agata 😉
Ale tak czułam się bardzo komfortowo, tym bardziej jak nie trzeba stać w kolejce , tylko można usiąść przy rejestracji i wszystko na spokójnie umówić, wypisać recepty itd. 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 14:41
-
MilenaMi wrote:Dzięki, 🙂doktor już też odpisał, jak wszystko dobrze pójdzie to 2 albo 3 września będzie transfer 🙂
To pomału zaciskam 👊, ja będę miała transfer jeszcze później ni Dzoni, bo dopiero w kolejnym cyklu, najpierw ten mini zabieg 🙂Ja123, Kwiatek 12, Dżoni lubią tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Kwiatek 12 wrote:A właśnie miałam zapytać, czy znacie może godnego pełnia fizjoterapeutę??, od dawna mam problemy z kręgosłupem, a coś czuję, że zaczynają doskwierać i bym musiała zacząć robić jakieś dozwolone ćwiczenia....
Mogę Ci wysłać na priv namiary, ja w ciąży musiałam ćwiczyć kręgosłup, z synkiem miałam łożysko centralnie przodujące, krwawienia więc tryb leżący do 37+5 i CC.Mi bardzo pomógł.🙂 -
Udało się wrote:Mogę Ci wysłać na priv namiary, ja w ciąży musiałam ćwiczyć kręgosłup, z synkiem miałam łożysko centralnie przodujące, krwawienia więc tryb leżący do 37+5 i CC.Mi bardzo pomógł.🙂
Dzięki 🙂, wysłałam zaproszenie...UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja123 wrote:Drugi tydzień października to i tak szybko 🤣 czasami jak dzwonie po wyniki czy się umówić to czasami mam wrażenie, że jedna z nich to trochę z łaski odbiera ten telefon i musi tam siedzieć A już pomijając jeśli ma jakieś wyniki poszukać. I to nie jest Agata 😉
Paulina to tak zależy od dnia 😎, aczkolwiek raz mi powiedziała, że doktor dziś od rana do nocy przyjmuje pacjentki inie ma gdzie mnie wcisnąć a ja mówię, że muszę się dostać do doktora😅, ostatecznie napisałam do dr Macieja sms i odpisał, że mam przyjechać i
miejsce dla nie znajdzie 😁😁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 22:29
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
kinga25 wrote:Ja z czystym sumieniem polecam dr Kormana, jeżeli chodzi o fizjo, że względu na podejście do pacjenta i zaangażowane w proces leczenie.
Myszą 1234-jak tam u Ciebie?
A dziękuję walczymy i dziemy do przodu już 33 tc💪, ale jest ciężko, jeszcze mi nadciśnienie wyszło, w poniedziałek mam przyjść na ktg w środę wizyta i zobaczymy co doktor powie -
@nadzieja cieszę się, że i Tobie podpasowala
@Alicjaaaa my jeszcze troszkę... Ja już czekam na miesiączkę i biorę pierwsze leki
Dziś dzwoniłam na ułańska dopytać o wynik posiewu, robionego tydzień temu to pani była obrażona że musi sprawdzić i dziwne ze tego wyniku nie było, nigdy nie czekałam dłużej niż tydzień... Błagam tylko żeby nic nie wyszło, bo raczej nie zdążę tego skonsultować przed pierwszą dawka leków 🙈Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:@nadzieja cieszę się, że i Tobie podpasowala
@Alicjaaaa my jeszcze troszkę... Ja już czekam na miesiączkę i biorę pierwsze leki
Dziś dzwoniłam na ułańska dopytać o wynik posiewu, robionego tydzień temu to pani była obrażona że musi sprawdzić i dziwne ze tego wyniku nie było, nigdy nie czekałam dłużej niż tydzień... Błagam tylko żeby nic nie wyszło, bo raczej nie zdążę tego skonsultować przed pierwszą dawka leków 🙈
Ja na ostatni posiew czekałam około 8 dni, ale to miałam do leczenia🙈
Ale w razie w można zacząć brać leki do stymulacji i włączyć leki na infekcje,mnie kilka dni po inseminacji złapała taka infekcja, że masakra, ale to od tych wszystkich hormonów, doktor przepisal leki, ale to już mówił, że takie bezpieczne w razie ewentualnej ciąży. -
Dżoni wrote:@nadzieja cieszę się, że i Tobie podpasowala
Dziś dzwoniłam na ułańska dopytać o wynik posiewu, robionego tydzień temu to pani była obrażona że musi sprawdzić i dziwne ze tego wyniku nie było, nigdy nie czekałam dłużej niż tydzień... Błagam tylko żeby nic nie wyszło, bo raczej nie zdążę tego skonsultować przed pierwszą dawka leków 🙈
Wiesz co, oni to wysyłają do diagnostyki i jeśli masz na diagnostyce konto to bez problemu zobaczysz swój wynik 😉 nawet jeśli nie masz numeru zlecenia bo system diagnostyki pod konkretnego pacjenta podpina wszystkie badania pod nr pesel. Mi Dr też ostatnio pobierał posiew i ja u siebie wynik widziałam chyba po tygodniu jeśli dobrze pamiętam a jak dzwoniłam żeby nie było że nie zadzwoniłam po wynik to jakoś po 3 tygodniach na Ułańskiej był 🤔 i to nie był pierwszy raz, że sama sobie szybciej sprawdziłam wyniki niż u Dr był.