Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Maladziewczynka wrote:Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie, mamy z doktorem w planie histeroskopie z biopsja endonetrium, będzie to robione na Ułańskiej, zapomniałam dopytać w rejestracji, wi któraś z Was jaki jest koszt?
Ja miałam u doktora, koszt to 1200 zł.
Powodzenia 🙂Maladziewczynka lubi tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualnyNiebieska gwiazdka wrote:Ja też nie mogę przejść tej zwykle 😂, akurat byłam 2 szpitalu i doktor powiedział, że, zrobi mi jeszcze krzywa no ok, pierwsze mpme ty spoko wyszłam z, sali na chwilę akurat doktor schodził z porodówki na chwilę zagadał czy już miałam robione usg, a ja szybko, że przepraszam Panie dokrze, ale muszę do łazienki 🤣🤣🤣 tak mnie zaczęło mdlić , także skończyłam krzywa przed czasem, potem smakowa weszła 😁
Hehe, przed ciąża nie miała problemów z wypiciem, że względu na zaburzeniagospodarki węglowodanowej trochę miałam zlecana i zawsze było git , pierwszy raz poległam w ciąży 🤣kolejne dwa dni to odchorowywalam 🙈 -
Kiedyś pisałyście o paniach w rejestracji,Agatę już polubiłam, ostatnio dzwoniła jakąś pacjentka aby zapisać się do doktora to wszystko na spokojnie wytłumaczyła jaka sytuacja z terminami, że doktor ma fuul pacjentek i dopiero na drugi tydzień października może jej zaproponować termin, mi też wszystko wytłumaczyła, naprawdę bardzo fajna i miła 🙂
I faktycznie jak dzwonię na ta końcówkę 08 to często odbierają za pierwszym razem 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 13:08
-
Maladziewczynka wrote:Kiedyś pisałyście o paniach w rejestracji,Agatę już polubiłam, ostatnio dzwoniła jakąś pacjentka aby zapisać się do doktora to wszystko na spokojnie wytłumaczyła jaka sytuacja z terminami, że doktor ma fuul pacjentek i dopiero na drugi tydzień października może jej zaproponować termin, mi też wszystko wytłumaczyła, naprawdę bardzo fajna i miła 🙂
I faktycznie jak dzwonię na ta końcówkę 08 to często odbierają za pierwszym razem 🙂
Drugi tydzień października to i tak szybko 🤣 czasami jak dzwonie po wyniki czy się umówić to czasami mam wrażenie, że jedna z nich to trochę z łaski odbiera ten telefon i musi tam siedzieć A już pomijając jeśli ma jakieś wyniki poszukać. I to nie jest Agata 😉Dżoni lubi tę wiadomość
-
Ja123 wrote:Drugi tydzień października to i tak szybko 🤣 czasami jak dzwonie po wyniki czy się umówić to czasami mam wrażenie, że jedna z nich to trochę z łaski odbiera ten telefon i musi tam siedzieć A już pomijając jeśli ma jakieś wyniki poszukać. I to nie jest Agata 😉
Ale tak czułam się bardzo komfortowo, tym bardziej jak nie trzeba stać w kolejce , tylko można usiąść przy rejestracji i wszystko na spokójnie umówić, wypisać recepty itd. 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 14:41
-
MilenaMi wrote:Dzięki, 🙂doktor już też odpisał, jak wszystko dobrze pójdzie to 2 albo 3 września będzie transfer 🙂
To pomału zaciskam 👊, ja będę miała transfer jeszcze później ni Dzoni, bo dopiero w kolejnym cyklu, najpierw ten mini zabieg 🙂Ja123, Kwiatek 12, Dżoni lubią tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Kwiatek 12 wrote:A właśnie miałam zapytać, czy znacie może godnego pełnia fizjoterapeutę??, od dawna mam problemy z kręgosłupem, a coś czuję, że zaczynają doskwierać i bym musiała zacząć robić jakieś dozwolone ćwiczenia....
Mogę Ci wysłać na priv namiary, ja w ciąży musiałam ćwiczyć kręgosłup, z synkiem miałam łożysko centralnie przodujące, krwawienia więc tryb leżący do 37+5 i CC.Mi bardzo pomógł.🙂 -
Udało się wrote:Mogę Ci wysłać na priv namiary, ja w ciąży musiałam ćwiczyć kręgosłup, z synkiem miałam łożysko centralnie przodujące, krwawienia więc tryb leżący do 37+5 i CC.Mi bardzo pomógł.🙂
Dzięki 🙂, wysłałam zaproszenie...UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja123 wrote:Drugi tydzień października to i tak szybko 🤣 czasami jak dzwonie po wyniki czy się umówić to czasami mam wrażenie, że jedna z nich to trochę z łaski odbiera ten telefon i musi tam siedzieć A już pomijając jeśli ma jakieś wyniki poszukać. I to nie jest Agata 😉
Paulina to tak zależy od dnia 😎, aczkolwiek raz mi powiedziała, że doktor dziś od rana do nocy przyjmuje pacjentki inie ma gdzie mnie wcisnąć a ja mówię, że muszę się dostać do doktora😅, ostatecznie napisałam do dr Macieja sms i odpisał, że mam przyjechać i
miejsce dla nie znajdzie 😁😁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 22:29
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
kinga25 wrote:Ja z czystym sumieniem polecam dr Kormana, jeżeli chodzi o fizjo, że względu na podejście do pacjenta i zaangażowane w proces leczenie.
Myszą 1234-jak tam u Ciebie?
A dziękuję walczymy i dziemy do przodu już 33 tc💪, ale jest ciężko, jeszcze mi nadciśnienie wyszło, w poniedziałek mam przyjść na ktg w środę wizyta i zobaczymy co doktor powie -
@nadzieja cieszę się, że i Tobie podpasowala
@Alicjaaaa my jeszcze troszkę... Ja już czekam na miesiączkę i biorę pierwsze leki
Dziś dzwoniłam na ułańska dopytać o wynik posiewu, robionego tydzień temu to pani była obrażona że musi sprawdzići dziwne ze tego wyniku nie było, nigdy nie czekałam dłużej niż tydzień... Błagam tylko żeby nic nie wyszło, bo raczej nie zdążę tego skonsultować przed pierwszą dawka leków 🙈
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:@nadzieja cieszę się, że i Tobie podpasowala
@Alicjaaaa my jeszcze troszkę... Ja już czekam na miesiączkę i biorę pierwsze leki
Dziś dzwoniłam na ułańska dopytać o wynik posiewu, robionego tydzień temu to pani była obrażona że musi sprawdzići dziwne ze tego wyniku nie było, nigdy nie czekałam dłużej niż tydzień... Błagam tylko żeby nic nie wyszło, bo raczej nie zdążę tego skonsultować przed pierwszą dawka leków 🙈
Ja na ostatni posiew czekałam około 8 dni, ale to miałam do leczenia🙈
Ale w razie w można zacząć brać leki do stymulacji i włączyć leki na infekcje,mnie kilka dni po inseminacji złapała taka infekcja, że masakra, ale to od tych wszystkich hormonów, doktor przepisal leki, ale to już mówił, że takie bezpieczne w razie ewentualnej ciąży. -
Dżoni wrote:@nadzieja cieszę się, że i Tobie podpasowala
Wiesz co, oni to wysyłają do diagnostyki i jeśli masz na diagnostyce konto to bez problemu zobaczysz swój wynik 😉 nawet jeśli nie masz numeru zlecenia bo system diagnostyki pod konkretnego pacjenta podpina wszystkie badania pod nr pesel. Mi Dr też ostatnio pobierał posiew i ja u siebie wynik widziałam chyba po tygodniu jeśli dobrze pamiętam a jak dzwoniłam żeby nie było że nie zadzwoniłam po wynik to jakoś po 3 tygodniach na Ułańskiej był 🤔 i to nie był pierwszy raz, że sama sobie szybciej sprawdziłam wyniki niż u Dr był.