Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa123 wrote:Ja co swoje też przelezalam w szpitalu tylko przed ciąża.... I to czasowo podobnie też coś 9...10 tygodni, później prawie 2 lata rehabilitacji, więc gdybym musiała to bym leżała i tyle. Najważniejsze żeby z Maleństwem było dobrze.....
Pewnie 🙂 -
Cześć dziewczyny, mam pytanie czy któraś z Was robiła badania prenatalne u dr Lorenz?, jestem w trakcie zmiany lekarza, czekam na pierwsza wizytę do doktora a wiadomo trochę na wizytę trzeba poczekać i mam badanie 2 trymestru właśnie u tej Pani doktor
-
ZosiaKo wrote:Cześć dziewczyny, mam pytanie czy któraś z Was robiła badania prenatalne u dr Lorenz?, jestem w trakcie zmiany lekarza, czekam na pierwsza wizytę do doktora a wiadomo trochę na wizytę trzeba poczekać i mam badanie 2 trymestru właśnie u tej Pani doktor
Ja miałam u niej wszystkie 3 badania 🙂 ogólnie sympatyczna, mila, żeby nie powiedzieć baaardzo mila 🤣 dokładna i jej rozpoznanie płci z 12 t. się potwierdziło 😂 -
ZosiaKo wrote:Cześć dziewczyny, mam pytanie czy któraś z Was robiła badania prenatalne u dr Lorenz?, jestem w trakcie zmiany lekarza, czekam na pierwsza wizytę do doktora a wiadomo trochę na wizytę trzeba poczekać i mam badanie 2 trymestru właśnie u tej Pani doktor
Ja miałam dwa badania u Pani doktor, drugie robił doktor Maciej w szpitalu, ale akurat było trochę problemów i ten czas na 2 prenatalne byłam na oddziale.
U nas też tak jak powiedziała w 12 tc płeć tak zostało 🙂i później doktor Maciej potwierdził.
ZosiaKo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja123 wrote:Ja miałam u niej wszystkie 3 badania 🙂 ogólnie sympatyczna, mila, żeby nie powiedzieć baaardzo mila 🤣 dokładna i jej rozpoznanie płci z 12 t. się potwierdziło 😂
Dziękuje 🙂, ehh nie wiem co to będzie ☹️u mnie jest łożysko centralnie przodujące, prawdopodobnie wrastające, cały czas leżę , trochę się ostatnio pogorszyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2020, 10:53
-
Karina89 wrote:Cześć dziewczyny, orientujecie się może jakie teraz są terminy oczekiwania na wizytę,? muszę się zapisac na kontrolę i się zastanawiam czy pisać do doktora 😉
Czesc, ostatnio chyba trochę zmienili i pacjentki pierwszorazowe są na koniec listopada/ początek grudnia a stałe mają szybsze terminy. 🙂 -
Starająca 28 - napisałam na priv 🙂
Starajaca28 lubi tę wiadomość
Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
MilenaMi wrote:Jeszcze raz mam oznaczyć betę i progesteron, teraz złapało mnie jakieś przeziębienie i trochę nie ogarniam 😬
A u Ciebie jak?
Jutro wizyta bo akurat jakąś ciężarna zwolniła miejsce i będziemy układać dalszy plan 🙂
To kciuki za betę 🙂2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
moniss wrote:Cześć dziewczyny! Zastanawiam się nad leczeniem u doktora Brazerta i mam pytanie do dziewczyn u których doktor nadzorował in vitro. Czy transfery na Polnej zawsze przeprowadza on osobiście czy na którego lekarza się trafi ten robi?
Mi robił doktor,to był mój pierwszy transfer, może inne dziewczyny napiszą więcej. -
moniss wrote:Cześć dziewczyny! Zastanawiam się nad leczeniem u doktora Brazerta i mam pytanie do dziewczyn u których doktor nadzorował in vitro. Czy transfery na Polnej zawsze przeprowadza on osobiście czy na którego lekarza się trafi ten robi?
Mi pierwszy transfer robił inny lekarz, bo akurat dr miał wolne. Drugi i trzeci robił dr Brązert. Dużo zależy od szczęścia, czy trafi się na jego dyżur na Polnej.Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Pierwszy robił inny lekarz, kolejne 3 już doktor 🙂