Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, jutro robię kolejna betę i mam pytanie czy to trzeba badać co do godziny? Ostatnio robiłam rano a jutro muszę być wcześniej w pracy i dopiero by mogła zrobic po, ale kurcze nie wiem 🙄Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:Cześć dziewczyny, jutro robię kolejna betę i mam pytanie czy to trzeba badać co do godziny? Ostatnio robiłam rano a jutro muszę być wcześniej w pracy i dopiero by mogła zrobic po, ale kurcze nie wiem 🙄
Chyba nie ma to aż takiego znaczenia.... mi Dr mówił tyle, że za tyle czy tyle dni powtórzyć, nie było mowy o godzinach 😉 -
Alicjaaa wrote:Cześć dziewczyny, jutro robię kolejna betę i mam pytanie czy to trzeba badać co do godziny? Ostatnio robiłam rano a jutro muszę być wcześniej w pracy i dopiero by mogła zrobic po, ale kurcze nie wiem 🙄
-
Karina89 wrote:Właśnie czekam na wizytę i zobaczymy, alę doktor mówił, że może być cisza albo atakować z podwójna siłą ☹️, myślimy o rodzeństwie,i ciekawa jestem jak to będzie.
Dzięki 🙂, no nic zobaczymy jak to będzie.....Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
nick nieaktualnyNiebieska gwiazdka wrote:Kinga25 - a Ty jeszcze chodzisz do pracy?? 🙂, jak się ogólnie czujesz?
Ewela - no mój synuś też bardzo cycowy. zobaczymy co to będzie...
Tak, chodzę, jest wszystko ok więc też nie ma przeciwskazań 🙂, co do samopoczucia czuje się świetnie 😁 -
Alicjaaa wrote:Tak bhcg 510 🙂, ale walczę z plamienia u raz jest lepiej raz gorzej.
-
Nana84 wrote:Gratuluję! Z tymi plamieniami to spokojnie, odpoczywaj dużo, nie napinaj brzucha. Jeżeli nie jest to żywa krew tylko brązowe plamienia to możesz być spokojna. Pewnoe jeszcze bierzesz jakieś tabletki dopochwowe i one zwiększają ilość wypływa, więc wygląda to gorzej niż jest w rzeczywistości.
Dzięki 🙂, pisałam iż do doktora i powiedział, że jak nie przejdzie to jutro mogę podjechać bo jest w gabinecie i zobaczymy, mi się wydaje,że ja te tabletki dopochwowe trochę za mocno aplikuje. 🙈Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:Tak bhcg 510 🙂, ale walczę z plamienia u raz jest lepiej raz gorzej.
✊✊Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie plamienia trwały dość długo, ale wszystko było dobrze, ostatnio nawet też były, ale jednorazowo, w przyszłym tygodniu odstawiam Prolutex 🙂
Powodzenia i będzie dobrze ✊1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo